Σάββατο, Αυγούστου 28, 2021

Οι ψεκασμένοι του χθες... οι ήρωες του αύριο

 Ναι πάει καιρός αλλά δεν ήταν δυνατόν να μην πάρω θέση στις ιστορικές αυτές στιγμές για την πατρίδα μας.

Εύχομαι να είστε ολοι καλά, όχι συγχυσμένοι αλλά αποφασισμένοι, αποφασισμένοι να πάμε μέχρι τέλους, γιατί αυτό το τέλος είναι πιο κοντά από όσο μας κάνουν να πιστεύουμε.

Για όσους εκαναν το εμβόλιο:

Αυτούς που ακούς….. ακούν συμβουλεύονται  και εμπιστεύονται……. «τρομακτικές» μάσκες.

Αν θες να βάλεις λογική στο μέλλον σου  πήγαινε στο τότε…στις κρίσιμες εκείνες ημέρες που οι αρμόδιοι  και εθελοντές θεματοφύλακες της υγείας μας δεν είδαν, δεν άκουσαν, δεν ήξεραν, δεν έδρασαν…παρα μόνο όταν διασφάλισαν ότι ιός πέρασε τα σύνορα πολλών κρατών.

Από κάτω Βίντεο από 21-1-2020Εκεί που η κατάσταση σωζόταν.

Θυμήσου τι έγινε τότε.

Οι περισσότεροι που έκαναν τα εμβόλια ξέχασαν ότι αυτοί οι αρμόδιοι που τώρα τους τα προτείνουν-επιβάλουν,  τότε, τον Ιανουάριο του 2020,  αδράνησαν παραδειγματικά, εγκληματικά,  κάτι που είχαν τονίσει ότι ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ, το τόνισαν οι «ειδικοί» το 2003,  στον προηγούμενο Sars.

Εκεί στον προηγούμενο Sars , ο ιός αφέθηκε να σβήσει και ένας λόγος ήταν ότι διαπιστώθηκε ότι τα πρωτόκολλα αντιμετώπισης κάθε κράτους ήταν…. διαφορετικά….(!!!)

Δες εδώ τι έλεγαν τον Μάιο του 2003 στην ευρωπαϊκή συνέλευση.: 


 https://ec.europa.eu/health/ph_threats/com/sars/council_sars_en.pdf


Άκου στο βίντεο να αναφέρει ο κ.Τσιορδας ότι αναμένουμε οδηγίες από τον…Π.Ο.Υ.(!!!)

Η Βόρεια Κορέα του τρελού με το κόκκινο κουμπί  γιατί δεν ανέμενε οδηγίες αλλά έκλεισε αμέσως τα σύνορα;;;

Σκέφτηκες ποτέ γιατί αυτός και όχι εμείς;

Γιατί φιλε μου έχουμε χάσει εθνική κυριαρχία, λαμβάνουμε οδηγίες, εντολές και πρωτόκολλα αντιμετώπισης κρίσεων από έξω, όποια κρίση και αν είναι αυτή… πλέον θα προκαλείται και θα αντιμετωπίζεται  πανομοιότυπα σε όλα τα κράτη.

Γιατί μπήκαν ταμπέλες στις κρίσεις όπως την κλιματική αλλαγή, υγειονομική κρίση, ανθρώπινα δικαιώματα, ρατσισμός…. κατηγοριοποίησαν τις προκλήσεις και όλα τα κράτη είναι δεσμευμένα να ακολουθούν συγκεκριμένη γραμμή αντιμετώπισης…ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ…!!

Σκέφτηκες ποτέ ότι οι τρελοί στην εποχή μας δικαιώνονται;

Σκέφτηκες ότι μέσα σε τρία χρόνια, μόλις τρία χρόνια είδαμε όσα δεν είδαμε από την μεταπολίτευση και μετα;

Μάτι, καταστροφικοί σεισμοί, πρωτόγνωρες πλημμύρες, Συμφωνία Πρεσπών, «Πανδημία», πειραματικά εμβόλια, Εύβοια ,Βαρυμπόμπη  υποχρεωτικά πειραματικά εμβόλια, απειλή πολέμου με Τουρκία…………….

Τα όπλα δεν αντιστρέφουν την κατάσταση;

Η διάβρωση αυτή έχει ποτίσει την εξουσία, την ενημέρωση, τους θεσμούς, ένα μεγάλο μέρος της κοινωνίας..

Με όσα όπλα και αν κατέβεις… αυτοί έχουν ΑΝΤ-1, ΜΕGA, ΣΚΑΙ, newsit, protothema, iefimerida social media κλπ κλπ. και μία «ισχυρή» δημοκρατία να τους προστατεύει και να τους παρέχει ασυλία,  οπότε αυτοί πάντα θα έχουν το πλεονέκτημα στο πεδίο της μάχης…σίγουρα από την άλλη δεν τα βάζεις μαζί τους με διαδηλώσεις και ειρηνικά.

Έχουν κατακτήσει κρίσιμα υψώματα στη συνείδηση συνάνθρωπων μας, έχουν οχυρώσει για τα καλά τις γραμμές άμυνας τους και άντε τώρα να τις σπάσεις.

Μια ομάδα ανθρώπων, δίχως να γνωριζόμαστε μεταξύ μας, μιλήσαμε, φωνάξαμε, αντιδράσαμε, χλευαστήκαμε, απομονωθήκαμε και κάποιοι πολεμηθηκαν με ύπουλο τρόπο

Μεθαύριο κάποιοι  χάνουν ή θα χάσουν τις δουλείες τους γιατί δεν δέχθηκαν αυτό που υπόλοιποι δέχθηκαν, να γίνουν αποτελέσματα ενός μαζικού πειράματος εμπιστευόμενοι τυφλά ένα σύστημα υγείας παγκόσμιο που ξοδεύει περισσότερα σε ταξίδια αναψυχής παρα σε εύρυνες.

Δεν δέχθηκαν αυτόν τον εκβιασμό τώρα γιατί είδαν…πρόσεξε… είδαν τον εκβιασμό που θα έρθει μετα,  όποια μορφή αυτός και αν πάρει.

Δεν είδαν κοντόφθαλμα…το συμφέρον τους, την πάρτη τους,  την υγεία τους, και ότι δεν είναι πειραματόζωα…είδαν και πιο πέρα, είδαν την υποχρεωτικοτητα σαν…….. μοντέλο-μοτίβο αντιμετώπισης επερχόμενων κρίσεων που ξεγλιστράει της ατομικής μας ελευθερίας μπροστά στο κοινό καλο(!!!)

Επειδή δεν υπάρχει πολύ χρόνος, σήμερα, λίγο πριν άνθρωποι βγουν σε αναστολή ή απολυθούν,  είχα την ανάγκη να γράψω ένα κείμενο αφιερωμένο σε όλους εκείνους που είπαν όχι μέχρι το τέλος…και θέλει παντελόνια φαρδιά για να πεις όχι μέχρι τέλους.

Είχαμε του ήρωες του 1821 απέναντι στον τουρκικό ζυγό που θυσίασαν την ίδια τους την ζωή για την ελευθερία και την πιστη των υπολοίπων της εποχής και των μελλοντικών γενιών…και να τώρα, στους δυο μεγάλους κύκλους του χρόνου έχουμε τους ήρωες του 2021, γιατί όσοι αρνηθούν τον υποχρεωτικό εμβολιασμό αρνούνται την εποχή 2.0 ,αρνούνται, γνωρίζοντας τις επιπτώσεις στην επιβίωση τους,  τα ήθη, τις αξίες και τον τρόπο δράσης μιας σάπιας εποχής, αντιστέκονται και επαναστατούν στην ουσία στον ψηφιακό ζυγό που νομίζω είναι πολλές φορές χειρότερος  από κάθε εχθρικό ζυγό του παρελθόντος.

ΟΣΟΙ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΟΣΟΙ ΕΙΔΑΝ ΠΙΟ ΠΕΡΑ, ΟΣΟΙ ΕΚΒΙΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΑΝ ΡΙΣΚΑΡΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ, ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥΣ… ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΜΑΣ, ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ’21 ΤΟΥ….2021.

ΚΑΙ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΟΣΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΖΥΓΟ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΠΑΘΕ ΑΥΤΗ Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΟΤΕ..

ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΚΑΙ Η ΨΗΦΙΑΚΗ ΑΥΤΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΤΙΣΑΝ ΜΕ ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ, ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.

ΝΑΙ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΕΙΣΤΕ ΗΡΩΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΟΡΑΤΟ ΕΧΘΡΟ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΒΙΝΤ ΑΛΛΑ ΟΙ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΚΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ.

Καλή δύναμη, καμία μάχη δεν είναι ευχάριστη, δεν είναι απλή, δεν έχει απώλειες ή τραυματισμούς αλλά είμαστε κοντά… όλοι μας να κάνουμε λίγο ακόμη υπομονή και η υπομονή είναι μάχη, είναι τακτική μάχης…είναι το σωστό timing.

Έτσι φιλε μου είναι ο κόσμος θα δεις ότι…..οι ψεκασμένοι του χθες οι ήρωες του αύριο.

 

 

ΥΓ

Μια σκέψη….όσοι βρίσκεστε σε αστικό περιβάλλον και με την «ευκαιρία» της αναστολής ή της απόλυσης κάντε την σκέψη να πάρετε την οικογένεια σας και να πάτε, αν υπάρχει η δυνατότητα,  επαρχία.

Μερικές φορές κάτι πολύ άσχημο είναι η σπίθα που πυροδοτεί κάτι πολύ όμορφο ή στην εποχή μας… κάτι πιο ασφαλές, όχι μόνο για την υγεία μας αλλά και την επιβίωση μας.

 Καταλαβαίνεις τι εννοώ ο κόσμος των επιλογών και των ευκαιριών πάει καμία φορά κόντρα στην λογική και την ανθρώπινη επιθυμία.

 


Share:  

2 σχόλια: