Κυριακή, Σεπτεμβρίου 20, 2020

Γιάννη άκου κάτι από ένα νούμερο, που όμως αφορά όλα τα πολιτικά νούμερα«Όλα σε ένα, όλα νοικοκυρεμένα» και ο άνθρωπος μετατρέπεται/ταυτίζεται σε ένα νούμερο.


Επειδή δεν άκουσα όλη την ομιλία, δεν άντεχα, ανέφερες κάπου ότι, ο ΚΩΔΙΚΑΣ είναι οδηγία της ΕΕ σε όλα τα κράτη μέλη και ότι όλοι οι πολίτες της ΕΕ απέναντι από τις Βρυξέλες θα αντιμετωπίζονται ως…αριθμοί.;


https://eur-lex.europa.eu/legal-content/el/TXT/…

Τελευταία φορά αν θυμάμαι καλά, ως αριθμούς αντιμετώπιζε ο Χίτλερ τους Εβραίους στα στρατόπεδα συγκέντρωσης, όπου προηγουμένως τους επιβίβαζε στα τρένα καθησυχάζοντας τους και λέγοντας πως.. ούτε θα τους σκοτώσει ούτε θα τους φυλακίσει, απλα θα τους μεταφέρει σε καλύτερο μέρος με καλύτερες συνθήκες διαβίωσης.


Άκου Γιαννάκη, άκου σήμερα 20.9.2020…. κατά αρχάς δεν φταις εσύ, ούτε τα νούμερα που σε ψήφισαν, (εσύ τους αποκαλείς νούμερα όχι εγώ) όλο το πολιτικό σύστημα είναι η αντανάκλαση ενός μέρους μιας φθαρμένης αντίληψης που σιγά σιγά ξεφλουδίζει.


Το θέμα δεν είναι ποιος φταίει, άστο γιατί εκεί ίσως μπερδεύεται πολύ το πράγμα, αλλά είναι αδύνατον να αγορεύεις στην Βουλή για την ψηφιακή φυλακή των πολίτων και μερικά νούμερα (πολίτες δηλαδή) από κάτω να σε επευφημούν.(!!!)

Και σε επευφημούν γιατί δεν βλέπουν πιο πέρα….και ίσως ορισμένοι δεν θέλουν να δουν πιο πέρα... όντας καλά βολεμένοι στο τώρα και είναι διατεθειμένοι να παραχωρήσουν οποιαδήποτε ελευθερία τους για να το διατηρήσουν.


Δυο σημειώσεις σε εσένα, που εύχομαι να φτάσουν στα αυτιά σου και σε κάθε νεοδημοκράτη βουλευτή η αμετανόητο νούμερο ψηφοφόρο.


Περηφανεύεσαι φιλε μου για την τεχνολογία 5g που θα αναβαθμίσει τις επικοινωνίες και την ποιότητα των διαδικτύου διανέμοντας με περισσότερη ταχύτητα την πληροφορία και ….ποιος δεν θα ήθελε πιο γρήγορο ιντερνέτ στο κινητό του και γενικά.


Υπάρχει όμως ένας νόμος που λέει ότι όσο μεγαλύτερη είναι η ταχύτητα διάδοσης της πληροφορίας τόσο πιο εύκολα ξεσπάει μια επανάσταση σε ένα κράτος και ειδικά όταν το κράτος εισέρχεται σε μια εποχή γεμάτη…… προσανάμματα.


-Άκου κάτι αν θες και με προσοχή: Όταν ψηφιοποιηθεί η χώρα, όταν ολοκληρώσετε με υπερηφάνεια την διαδικασία, μια διαδικασία που οι περισσότεροι Έλληνες φαίνεται να την έχουν αποδεχτεί και μας ταυτίσετε με ένα νούμερο, τότε η τεχνολογία 5g θα χρησιμοποιηθεί………………………. απέναντι σας.


Αυτό που περιγράφεις σαν επίτευγμα από το βήμα της Βουλής αυτό αύριο θα το βρεις μπροστά σου, απέναντι σου.!!!


Και φαίνεται ότι δεν το βλέπεις.


Και με βάση τα στοιχεία που υπάρχουν, νομίζω ότι θα είσαι ακόμη βουλευτής όταν θα γίνει αυτό. Είναι κάτι που ήδη υφαίνεται.


Η ταχύτητα διάδοσης της λάθος πληροφορίας είναι ο άσσος στο μανίκι αυτών που μας μετατρέπουν σε νούμερα. Γιατί τα νούμερα αναγνωρίζονται από νούμερα, τα νούμερα υπάγονται σε νούμερα, και ως νούμερα μας θεωρούν αυτοί που επιβάλουν διατάξεις και οδηγίες στα κράτη και όταν χρειαστεί θα τα στρέψουν απέναντι στο πολιτικό σύστημα, ΟΤΑΝ αυτοί θέλουν(!!!)

Γιατι και εσεις νουμερα είστε που δεν θα διστασουν, οσο και αν τους εξυπηρετίετε τωρα,  να σας κοψουν μια... σειρα απο ψηφια.


Και θα σε φέρουν σαν βουλευτή απέναντι από το οργισμένο πλήθος για να απαξιώσουν την εξουσία, το πολίτευμα και γιατί θα έχουν έτοιμο το επόμενο αλάνθαστο και δίκαιο επίπεδο διακυβέρνησης, που θα παρακάμπτει κοινοβούλια και κράτη.


-Ο Αλγόριθμος θα είναι το νέο μοντέλο εξουσίας/διακυβέρνησης, για όλα τα «προσωπικά νούμερα-Π.Α» της Ευρώπης, δηλαδή για όλους τους Ευρωπαίους πολίτες που θα κυβερνήσει με… Sophia και δικαιοσύνη μέσα από την κατάληξη gov. κάθε κράτους.


Και με δεδομένο ότι η Ευρώπη σπάει, και δεν το έχουν καταλάβει οι ευρωπαίοι αξιωματούχοι, ούτε εσύ φυσικά, η διακυβέρνηση θα έχει μία ευρύτερη έννοια, παγκόσμια.


Και αν τώρα, για να εχω πρόσβαση στην κοινωνία και τις παροχές της θέλω μάσκα, αύριο θα μου ζητήσουν (αφού πρώτα δεχθώ ότι είμαι μια σειρά από ψηφία) να ταυτιστώ με το νούμερο της δικής τους διακυβέρνησης, αλλιώς δεν θα εχω πρόσβαση στην ψηφιακή κοινωνία και τις έξυπνες πόλεις.


Και κάτι άλλο που δεν είπες, τι θα γίνεται με τα νούμερα που δεν αποδέχονται να μετατραπούν σε νούμερα ή δεν θα αποδέχονται να ταυτιστούν με τα διεστραμμένα ήθη της νέας ψηφιακής διακυβέρνησης εποχής που την συνοδεύουν, θα μπορούν να ζήσουν ή θα είναι οικονομικοί εγκληματίες;


Θα έχουν πρόσβαση στην κοινωνία ή θα αποκλειστούν από μια αποστειρωμένη κοινωνία που θα έχει επικρατήσει το 4ο ψηφιακό ράιχ;


ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑΡΞΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ή δεν θα επιτρέπεται;


Κοίτα, Αριθμούς στους ανθρώπους Γιαννάκη έβαλε μόνο ο Χίτλερ,…αλλά θυμάσαι το τέλος του, το τέλος όλου του 3ου ράιχ και όλων όσων το εξυπηρέτησαν εντός και εκτός Γερμανίας.


Και κάτι τελευταίο, δεν όριστηκε η δίκη της Χ.Α τυχαία στις αρχές Οκτώβρη…και δεν αναφέρομαι στην δίκη. ΥΓ.

Κάνω αλόγιστη χρήση της ψηφιακής τεχνολογίας, έχει και τα καλά της έχει και τα άσχημα της, άλλο όμως η ψηφιακή τεχνολογία και άλλο η ψηφιακή διακυβέρνηση που θα μας ταυτίζει/αντιμετωπίζει ως άψυχα νούμερα. Όσες ανέσεις και να προσφέρει η ψηφιακή τροποποίηση της χωράς, αυτό δυστυχώς είναι το ψημένο τρύπιο τυρί στη φάκα της νέας διακυβέρνησης.

Όσο για την τεχνολογία θα την δούμε σε όλη της τηN δόξα όταν χρησιμοποιεί και επίσημα κατά της ζωής. Στα πεδία μαχών θα την δούμε….εκεί που θα θερίζει ανθρώπους(νούμερα/ψηφία)με ταχύτητες… 5g


Share:  

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου