Παρασκευή, Ιουλίου 10, 2020

«Την τελευταία εβδομάδα έχουν καταγραφεί αρκετές εκρήξεις σε εγκαταστάσεις βιομηχανιών, του στρατού και του προγράμματος πυρηνικής ενέργειας του Ιράν»

Έτσι λένε οι ειδήσεις Μάικ, στις μεταφέρω γιατί μάλλον δεν έχεις ενημερωθεί.

Και μάλιστα το τελευταίο μπαράζ εκρήξεων έγινε ξημερώματα… Παρασκευής, δηλαδή σήμερα 10 Ιουλίου.

Θα σου θυμίσω κάτι που δεν θα σου αρέσει Μάικ.

Τις δηλώσεις του Υπουργείου εξωτερικών των ΗΠΑ 48 ώρες πριν το σημερινό «ατύχημα».

Ορίσατε λοιπόν και πάλι το διάστημα που θα πρέπει να έχει χτυπηθεί το Ιραν. Μα αυτό το χτύπημα, επειδή θα γυρίσει το πολύ μεγάλο γρανάζι του παγκόσμιου πολέμου ( εχω την άποψη πως δεν τον θέλετε, γιατί όλη αυτή η προσπάθεια εφαρμογής της νέας ψηφιακή παγκόσμιας διακυβέρνησης θα αχρηστεύτει και θα πάμε αιώνες πίσω, ειδικά αν βγουν στην φόρα τα πυρηνικά) δεν εξαρτάται από εσάς. Αν εξαρτιόταν από εσάς και τα μέλη της αγέλης σας θα το είχατε κάνει ήδη…όπως κάνατε στη Συρία πριν 11 χρόνια.

Το χτύπημα ήταν να γίνει πέρυσι 21 Ιουνίου, και για κάποιο λόγο που δεν θα μάθουμε ποτέ τα πληρώματα σας έκαναν πίσω και ο Ντόναλτ άλλαξε την απόφαση του 10'' πριν το χτύπημα. Έχετε τα σχέδια δράσης, έχετε και ξέρετε με ακρίβεια χιλιοστού που είναι οι πυρηνικοί σταθμοί τα στρατόπεδα και οι βιομηχανικές εγκαταστάσεις του Ιραν και αυτά που είδαμε τις τελευταίες ημερες είναι οι.. προειδοποιήσεις. 

Προειδοποιητικές βολές πριν το μεγάλο χτύπημα που θα φέρει εμφυλιο πόλεμο στο Ιραν.

Αυτό το χτύπημα όμως έχει συντονιστεί με άλλες εξελίξεις Μάικ, έτσι δεν είναι;

Μία από αυτές είναι η υπόθεση της Ελλάδος με την Τουρκιά. Οπότε το μεγάλο αυτό χτύπημα είναι πολύ μπροστά μας, τόσο που έπρεπε ήδη να είχε γίνει. Αυτό το χτύπημα θα είναι «η εισβολή της Γερμανίας στην Πολωνία το 1939».

Δηλαδή θα είναι μια στρατιωτική κατάσταση που μετα δεν θα μαζεύεται και θα εξαπλωθεί και στα υπόλοιπα κράτη σαν την φωτιά σε χόρτα ξερά με ανέμους 10 μποφόρ.

Μάικ.... και ο Χίτλερ τότε θριαμβευτικά ξεκίνησε τις επιχειρήσεις του αλλά λίγο μετα, εκεί προς το τέλος καταστράφηκε κάθε κτίριο και το Ραιχνσταγκ (σημερινός Λευκός Οίκος) γέμισε τρύπες.

Θα συντονιστεί ο κόσμος στην συχνότητα του πολέμου, θα μεθύσει σε αυτή τη συχνότητα, και όλα τα κράτη που έχουν πολεμικές εκκρεμότητες με γείτονες θα θέλουν σε συντονισμο τότε να λύσουν τις διάφορες τους, και όσα δεν έχουν πολεμικές εκκρεμότητες θα θέλουν να λάβουν μέρος στο πλευρό της μιας ή της άλλης χώρας.

Αυτό το χτύπημα αν δεν γίνει τώρα μέχρι 10 Αυγούστου, αν δεν γίνει λίγο πριν τις Αμερικανικές εκλογές, δηλαδή εκεί που τελειώνει το εμπάργκο όπλων στο Ιραν, θα το πάτε ίσως για Ιανουάριο του 2021. 

Νομιζω στο παραπανω ειναι εμφανης ο χρονικός προσδιορισμός του χτυπηματος.

Όμως, Μάικ, κατανοώ την δυσκολία να κάνετε το αποφασιστικό χτύπημα στο Ιραν.

Κατανοώ ότι λίγο πριν τα τελευταία χτυπήματα ιδρώσατε στα social media  για να κάνετε μασάζ στην συνείδηση της παγκόσμιας κοινής γνώμης για τον…. κακό που απειλή τον πλανήτη Γκοθαμ.

Αυτά τα προειδοποιητικά πυρά στο έδαφος της Τεχεράνης είναι και κάτι άλλο. Περίμενετε την αντίδραση του Ιραν. 

Βενιαμίν περιμένεις-αναζητάς την απάντηση του Ιραν, η κοινή γνώμη, τα μεγάλα ΜΜΕ που ελέγχετε πέρασαν στα ψιλά τις υποπτες εκρήξεις στο Ιραν, μα αν κάνει η Τεχεράνη ένα μεγάλο χτύπημα...αυτο φίλε Μαίκ δεν θα περάσει στα ψιλά, έτσι δεν είναι βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας;;;

Απειλείται θα πουν η παγκόσμια ασφάλεια, ειρήνη και σταθερότητα της…Γκοθαμ.

Περιμένουμε το πόρισμα των Ιρανών εμπειρογνωμόνων, και ίσως έχουν αφήσει επίτηδες μερικά από τα ίχνη τους στους μηχανισμούς ή βόμβες που χτυπήσαν τις ιρανικές εγκαταστάσεις, ώστε η ιρανική απάντηση να θεωρείται βέβαιη.

Αν δεν υπάρξει απάντηση, κατασκευάζεται και από μόνη της, σε συνθήκες εργαστήριου, ελεγχόμενες….  ε Μάικ; (Βλέπε χτύπημα στην Αραμκο και στα πετρελαιοφόρα στον Περσικό)

Αρκεί ο χρόνος να είναι σύμμαχος…να είναι ανοιχτός, γιατί πάνω από όλα υπολογίζετε τον χρόνο και δεν κινείστε μόνοι σας, δεν αποφασίζετε μόνοι σας αλλά χρησιμοποιείτε και άλλες «ιδιότητες» του σύμπαντος...και δυναμεις που αντι για χτυπηματα κουνάνε το έδαφος κάτω απο αντιδραστήρες...μην ανυσηχεις Mike εδω δεν θα πουμε κάτι παραπάνω.

Αυτα που ειπαμε μέχρι στιγμης αφορούν τα ανατολικά συνορα της Ιερουσαλήμ.

Πάμε στα Δυτικά…. στη Λιβύη. Αυτά που γίνονται ανατολικά αλληλεπιδρούν με αυτά που γίνονται δυτικά της Ιερής Πόλης.

Στη Λιβύη έχουμε ένα πολεμικό Δελφινάριο, μια επιθεώρηση για γέλια και για κλάματα βλέποντας  να πολεμούν όλοι…όλους, σύμμαχοι στη Συρία να στηρίζουν αντίπαλα στρατόπεδα στη Λιβύη…μία πολεμική παράνοια ενδεικτική της καταρρέουσας νέας εποχής μας.

Η Λιβύη είναι ο μεγάλος αντιπερισπασμός. Από Δυτικά.Αυτη την εικονα εχω. Είναι η «Συρία της Βόρειας Αφρικής» κράτος που βλέπει Μεσόγειο, είναι ένα κράτος πιο πέρα από την Ιερή Πόλη που συνορεύει με τον στενό σύμμαχο (για την ώρα) του Ισραήλ, την Αιγυπτο.

Είδαμε ότι το Ισραήλ για να εφαρμόσει την Συμφωνία του Αιώνα, η οποία πάλι καθυστερεί, θέλει τα περιφερειακά κράτη σε Αφρική, Μεσόγειο και Μέση Ανατολή να είναι ή μαζί του ή σε κατάσταση διάλυσης ώστε να μην αντιδράσουν πολεμικά ή να είναι περιορισμένες η δυνατότητες τους, όπως γίνεται π.χ. στο Λίβανο.

 Φαντάσου λοιπόν τι ετοιμάζουν ώστε να καλύπτουν τα νώτα τους Ανατολικά και Δυτικά της Ιερουσαλήμ, φαντάσου τι σχεδιασμό έχουν εκεί κάτω για να θέλουν το Ιραν δίχως….. πυρηνικά.

Αυτός ο χρήσιμος αντιπερισπασμός στο έδαφος της Λιβύης δίνει την δυνατότητα να συγκεντρώνονται στρατοί εκεί κάτω. Στρατοί που θα χρειαστούν αργότερα Ανατολικά. Γιατί σε Συρία και Λίβανο δεν έχουμε δει ακόμη για το τι είναι ικανοί να κάνουν και θα ευχόμουν να μην δούμε, αλλά είναι δυο μέρη που ακολουθώ στενά και ειδικά τον Λίβανο, η Συρία πάνω κάτω φαίνεται ότι τα πράγματα είναι άσχημα.

Είναι πολύ μεγάλο το «πρότζεκτ Ιερουσαλήμ» και ας μην φαίνεται δια γυμνού οφθαλμού, αυτό το πρότζεκτ αν το στύψεις από τώρα στάζει αίμα.

Στα χώματα που θα πατήσει ο πνευματικός αυτός «ηγέτης» εκεί που θα σηκωθεί ο ναός της παγκόσμιας ειρήνης ασφάλειας και ευημερίας, συμβολικά, αυτά τα χώματα πιο πριν θα ποτιστούν με πολύ αίμα. Η ειρήνη τους στάζει αίμα.

Μα όπως μας λένε οι γέροντες που προειδαν τα κυριότερα σημεία όλων όσων βλέπουμε τώρα στις οθόνες μας,   δε θα προλάβουμε να φτάσουμε εκεί.

Όσον αφορά την αναμενόμενη απόφαση του Ερντογάν για το καθεστώς όχι της Αγιας Σοφιάς αλλά των Στενών, είπαμε κάποια πράγματα προχθές. 

Είναι λίγο με την πλάτη στον τοίχο ο Πρόεδρος μας, λέει «αν δεν ασκήσω το κυριαρχικό μου δικαίωμα στον Ναό, χάνω και την κυριαρχία μου στα Στενά, αν πάλι την μετατρέψω σε τζαμί θα με βγάλουν από την μέση μια ώρα αρχύτερα, αφού ζητάνε πίσω οι μεγάλες δυνάμεις και σπουδαίοι σύμμαχοι μας  τα Στενά, τα οποία οι ίδιοι παραχώρησαν στους λύκους, οι οποίοι αργότερα παραχώρησαν την μισή Κύπρο στους ίδιους λυκους.

 «Η συνθήκη του Μοντρέ υπογράφηκε στις 20 Ιουλίου 1936 στην ελβετική πόλη Μοντρέ, τέθηκε σε ισχύ στις 9 Νοεμβρίου, 1936 και η Ελλάδα αποτελεί ένα από τα συμβαλλόμενα μέρη – κράτη της. Ειδικότερα τα κράτη της Μαύρης Θάλασσας που συμμετέχουν στην συνθήκη είναι η Βουλγαρία, η Ρουμανία, η Σοβιετική Ένωση, η Τουρκία, η Αυστραλία, η Γαλλία, η Ελλάδα, η Ιταλία, η  Αγγλία και η Γιουγκοσλαβία. Τα συμβαλλόμενα αυτά κράτη αναγνωρίζουν και επιβεβαιώνουν ότι τα εμπορικά πλοία θα απολαμβάνουν πλήρη ελευθερία διέλευσης και ναυσιπλοΐας στα Στενά, με τη μέρα και τη νύχτα, κάτω από οποιαδήποτε σημαία με οποιοδήποτε είδος φορτίου. Επιπλέον, η σύμβαση επιτρέπει στην Τουρκία την στρατιωτικοποίηση των Στενών και επιτρέπει τη διέλευση πολεμικών πλοίων των παρευξείνιων χωρών με ειδοποίηση μιας εβδομάδας και υπό κάποιους όρους εκτοπίσματος, μεγέθους, οπλισμού ενώ περιορίζει σημαντικά το πέρασμα των πολεμικών πλοίων που δεν ανήκουν σε κράτη της Μαύρης Θάλασσας (προειδοποίηση διέλευσης, όριο εκτοπίσματος πλοίων, περιορισμός οπλισμού, μη διέλευση αεροπλανοφόρων κλπ).»

 

Δίκοπο μαχαίρι η επιλογή σου Τούρκε Πρόεδρε. Αν και μερικές απο τις επιλογές δεν είναι δικές σου, όπως το να ανακηρύξεις Αοζ με Λιβύη ή να στείλεις στρατό σε αυτήν. Να το παίζεις σερίφης και σωτήρας...δηλαδή Μπάτμαν σε Γκοθαμ που διαχρονικά έχει άλλους Μπάτμαν, ε τότε άλλος σου δίνει προσωρινα την στολή και την ...εντολή...….εκτός Τουρκίας. 

Όσον αφορά αυτούς που αναφέρουν ως μνημείο ή μουσείο την Αγιά Σοφία, ΜΑΥΡΟΙ οργανισμοί τύπου UNESCO, θα πρέπει να μάθουν κάτι:  οτι το μοναδικό καθεστώς της Αγιας Σοφιάς που θα επικρατήσει είναι το καθεστώς του Βασιλιά Ιωάννη.

Η Αγιά Σοφιά δεν είναι μνημείο... αρπακτικα , ούτε μουσείο αλλά ο μεγαλύτερος Ορθόδοξος ναός στην ιστορία του πλανήτη μας, στην ιστορία της Ορθοδοξίας μας και δεν το λέτε γιατί τα μαύρα αφεντικά σας την θέλουν να παραμείνει μουσείο ή μνημείο.

Είπαμε τι συμβολίζει η αναβίωση της Αγιας Σοφιάς σε προηγούμενο άρθρο. 

Η μετατροπή της Αγιας Σοφιάς σε ναό και όχι σε τζαμί…. εκεί οδηγείται φίλε η «φάση», μια «φάση» τριφασική για διεθνής οργανισμούς τύπου ΟΗΕ, ΕΕ, ΝΑΤΟ, UNESCO, Διεθνής αμνηστίας, Παγκοσμίου οργανισμού Υγείας και λοιποί οξειδωμένοι οργανισμοί και μαύρα think tanks που υπηρετήσαν και καλά τα δικαιώματα του ανθρώπου…. την ώρα που χρηματοδοτούσαν την καταπάτηση τους.

Η Αγιά Σοφιά,  αν από μνημείο  ή μουσείο ξαναγίνει Ορθόδοξος Ναός, σημαίνει την διάλυση όλων αυτών των διεθνών οργανισμών, ενώσεων, πολυεθνικών εταιριών, βιομηχανιών,  πολιτικών, μέσω ενημέρωσης κλπ. που στήθηκαν με σκοπό να στηθεί ένας άλλος ναός, εκει κατω στα ματωμενα χωματα διπλα στο τείχος των δακρύων. 

Η Αγιά Σοφία θα ματαιώσει το χτίσιμο αυτού του ναού Βενιαμιν αν μετατραπεί σε ορθόδοξη, για αυτό καίγονται οι μνηστήρες, γιατί ξέρουν αυτοί οι «μάγοι» που βρίσκονται  πίσω από τους μνηστήρες,  πίσω από πρωθυπουργούς και  οργανισμούς τι σημαίνει η Αγιά Σοφιά να ξαναγίνει ορθόδοξος Ναός.!!!

Ξέρουν και τρέχουν και δεν φτάνουν για να πάρουν υπό  τον έλεγχο τους τα Στενά και δε το ευρωπαϊκό τμήμα της Τουρκίας.


Κλείνω με το εξης, δεν ανεβαζω άρθρα απο την ενοτητα Rick στις δυο σελιδες μου στο fb για τον εξης απλο λογο

Σκληρή φίμωση απο σκληρους κ...ες ή μαλλον από αυτούς που υπηρετούν την ελευθέρια του λογού. 

Τα social media  ανήκουν στην κατηγορία που είπαμε πιο πάνω, δεν έχουν καμία θέση στην… μετανεαεποχη.

Δηλαδή δεν θα υπάρχουν;;


Όχι και δεν αναφέρω την αποψη μου.

 

 

 

 

 

 

 


Share:  

10 σχόλια:

 1. Φίλε Ρικ, εχε υπόψη σου και αυτό:

  Θἄρθη ξαφνικά• ἤ τό βόιδι στό χωράφι ἤ τό ἄλογο στ΄ ἁλώνι.(ή Μεσα Νοεμβριου εως μεσα Δεκεμβριου ή Μεσα Ιουλιου εως μέσα Αυγουστου με το νέο ημερολόγιο γιατί τότε ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός μιλούσε με το παλαιό ημερολόγιο)

  Κάποιο ξαφνικό γεγονός τύπου Ιραν...ή και το φανερό πλέον μεγάλο γεγονός στο Ιραν. Γενικά μόνον ο Θεός γνωρίζει τι θα είναι αυτό που θα γίνει όταν επαληθευτεί η πρόρρηση, εγώ εικάζω.

  Καλο βράδυ και...να μας γράφεις όσο επιτρέπει ο Κύριος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Να συμπληρώσω ότι φυσικά λίγο πιο πριν απο τέτοιες περιόδους πχ Ιούνιος ή Οκτώβρης (λίγο πριν τις Αμερικανικές εκλογές..για να κρατηθεί ο Ντόναλντ..ουψ, εργαλειοποιούνται τέτοια πράγματα), όπως και να χει ο χρόνος ανήκει στο Θεό.

   Διαγραφή
  2. Επίσης δεν είδα και το μέχρι 10 Αυγουστου...

   Διαγραφή
 2. "Φαντάσου λοιπόν τι ετοιμάζουν ώστε να καλύπτουν τα νώτα τους Ανατολικά και Δυτικά της Ιερουσαλήμ, φαντάσου τι σχεδιασμό έχουν εκεί κάτω για να θέλουν το Ιραν δίχως….. πυρηνικά".
  "Στα χώματα που θα πατήσει ο πνευματικός αυτός «ηγέτης» εκεί που θα σηκωθεί ο ναός της παγκόσμιας ειρήνης ασφάλειας και ευημερίας, συμβολικά, αυτά τα χώματα πιο πριν θα ποτιστούν με πολύ αίμα. Η ειρήνη τους στάζει αίμα".
  "Η Αγιά Σοφία θα ματαιώσει το χτίσιμο αυτού του ναού Βενιαμιν αν μετατραπεί σε ορθόδοξη, για αυτό καίγονται οι μνηστήρες, γιατί ξέρουν αυτοί οι «μάγοι» που βρίσκονται πίσω από τους μνηστήρες, πίσω από πρωθυπουργούς και οργανισμούς τι σημαίνει η Αγιά Σοφιά να ξαναγίνει ορθόδοξος Ναός".!!!

  "Ξέρουν και τρέχουν και δεν φτάνουν για να πάρουν υπό τον έλεγχο τους τα Στενά και δε το ευρωπαϊκό τμήμα της Τουρκίας".

  Αποσπάσματα από μηνύματα της "Αληθινής εν Θεώ Ζωής"
  "Ρωσία, η Πιστότητά Μου και η Πραότητά Μου θα σε αγιάσουν. Ρωσία, κόρη Μου, αναγνώρισέ Με ολοκληρωτικά και σου υπόσχομαι πως θα υψώσω σαν άστρα τους απογόνους σου και θα τους δώσω ενδύματα ιερά. Αναγνώρισέ Με ολοκληρωτικά Ρωσία, και θα εξαφανίσω όλους τους αντιπάλους σου. Θα επιτελέσω, αν Με αναγνωρίσεις πλήρως, νέα θαύματα σε σένα για να αποδείξω σε όλους αυτούς που ζούνε πάνω στη γη, το Έλεός Μου και την Αγιότητά Μου."

  "Είμαι έτοιμος να της δείξω την Ευσπλαχνία Μου και δεν θα καθυστερήσω αν Με υποδεχθεί πρόθυμα. Δεν θα αργήσω να της δείξω πως Εγώ, ο Παντοδύναμος, μπορώ να εξαλείψω τους αλαζόνες και να συντρίψω τα αναρχικά τους σκήπτρα.Αλλά, 4 αν διαστρέψει την ελευθερία που μόλις της έδωσα και Με βγάλει από το νου της, έστω και για λίγο, θα επιτρέψω σε έναν εχθρό να την κυριεύσει... Αν η Ρωσία δεν επιστρέψει σε Μένα με όλη της την καρδιά και δεν Με αναγνωρίσει με ειλικρινή καρδιά, για Σωτήρα της, θα της στείλω μια μεγάλη και ισχυρή στρατιά και από εκεί σε όλα τα έθνη, τέτοια στρατιά που δεν ξανάγινε πριν, που δεν θα ξαναγίνει ποτέ ούτε στους απώτατους χρόνους, και ο ουρανός θα γίνει μαύρος και θα σειστεί, και τα άστρα θα χάσουν την λάμψη τους...
  http://www.tlig.org/el/messages/826/

  "Αγαπημένη Μου, ναι, το Όνομά Μου θα το τιμήσουν και θα το αγιάσουν. Θυμούνται 1 ακόμη τα γεγονότα της κακής τους διαγωγής και δικαίως υπέφεραν για τα κρίματά τους, επειδή Εγώ, ο Θεός, γνώριζα αυτά που επρόκειτο να κάνουν. Άκουσέ Με, με τον ίδιο τρόπο που πήρα εκδίκηση για την συμπεριφορά τους, η ίδια τιμωρία θα επιβληθεί στο δύσπιστο έθνος των καιρών σας".

  "Κόρη, ορκίστηκα στο παρελθόν να υψώσω την κόρη Μου, τη Ρωσία, και να την κάνω ένδοξο έθνος, κι αυτό ακριβώς έκανα. Κι αυτή είναι μόνο η αρχή. Με μανιασμένη ανεμοθύελλα θα έρθω, και σε κάθε πλατεία θα ακουστούν θρήνοι. Εκείνη τη μέρα, όλοι οι κάτοικοι της γης που χαίρονται τώρα μέσα στην αποστασία τους, θα θρηνήσουν τους νεκρούς τους. Μακάριος εκείνος που στηρίζει την ελπίδα του σε Μένα".
  http://www.tlig.org/el/messages/1145/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΕΠΙΚΕΙΤΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΡΑΝ… Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΓΙΑ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΘΑ ”ΠΙΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ”. (ΑΝ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΙΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ, ΛΙΓΑ ΔΕΙΝΑ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ. ΑΝ ΠΙΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΕΠΑΝΩ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙΤΕ) ”ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ”… ΟΜΩΣ ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ… ΑΛΒΑΝΟΙ, ΚΡΟΑΤΕΣ, ΒΟΣΝΙΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ, ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟΙ ΝΑΤΟΪΚΟΙ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΑΣ… ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ… ΤΟΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ Η ΧΟΥΝΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΘΕΙ, ΟΜΩΣ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΘΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΤΑΧΥΤΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΝΟΤΟ, ΒΙΑΖΟΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΠΡΙΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΤΟ ΝΑΤΟ ΝΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ… Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΧΤΥΠΗΘΕΙ ΜΕ ΣΦΟΔΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ… ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΒΑΛΛΕΙ ΣΕ ΓΕΩΡΓΙΑ, ΟΥΚΡΑΝΙΑ, ΑΡΜΕΝΙΑ, ΑΝΤΕΡΜΑΪΤΖΑΝ, ΑΠΩΘΩΝΤΑΣ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ… ΘΑ ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΒΟΡΡΑ ΚΑΤΑΚΤΩΝΤΑΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ (ΦΙΛΑΝΔΙΑ, ΝΟΡΒΗΓΙΑ, ΣΟΥΗΔΙΑ), ΔΙΟΤΙ ΕΝΩ ΑΥΤΕΣ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ ΘΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΟΥΔΕΤΕΡΗ ΣΤΑΣΗ, ΘΑ ΣΧΕΔΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΤΥΠΗΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ… Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΘΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ… ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΘΑ ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΩΝΙΑ, ΤΣΕΧΙΑ, ΣΛΟΒΑΚΙΑ, ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΜΟΛΔΑΒΙΑ… ΟΙ ΛΑΟΙ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΗΣ (ΣΕΡΒΟΙ ΚΑΙ ΡΟΥΜΑΝΟΙ, ΟΧΙ ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ), ΘΑ ΕΞΕΓΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΟΔΟΥΛΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΣΥΜΜΑΧΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ…

  https://www.triklopodia.gr/profition-to-anagnosma-anagkea-logo-ton-exelixeon-anadimosiefsi/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΣΤΟ ΙΡΑΝ ΓΕΡΟΝΤΑ;
  ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΑ …
  ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΛΙΓΩΝ ΩΡΩΝ-ΗΜΕΡΩΝ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΓΙ ΑΥΤΟ ΒΑΛΤΕ ΣΗΜΑΔΙ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΦΟΥ ΟΠΩΣ ΠΡΟΕΙΔΕ Ο ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΣ ΟΤΑΝ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ …
  ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑΤΑ …
  ΤΟ ΙΡΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΟΡΜΗ, ΑΠΛΑ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ …
  ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ, ΟΠΩΣ ΝΕΟ ΜΕΤΩΠΟ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ …
  ΘΕΛΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΕΠΙΒΡΑΔΥΝΟΥΝ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ …
  ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ;
  ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΛΕΓΟΥΝ ΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΟΧΙ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΑΦΟΥ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΘΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ …
  ΝΑ ΜΗ ΦΟΒΗΘΕΙΣ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΕΙΣ ΟΤΙ ΚΤΥΠΗΣΑΝ ΤΟ ΙΡΑΝ …
  ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΛΠΙΔΑ ΧΡΙΣΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΟΛΑ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΠΛΑΣΙΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ …
  Εφραίμ πελλοπονήσιος - Μακαριστός "Anargyros 61"
  https://www.triklopodia.gr/%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B5%CF%81%CE%BF%CF%83-%CE%B5%CF%86%CF%81%CE%B1%CE%B9%CE%BC-%CE%BF-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B5%CE%BC%CE%BF%CF%83-%CE%B5%CF%87%CE%B5%CE%B9-%CE%B7%CE%B4%CE%B7-%CE%BE%CE%B5/#

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ο πρώτος που για βόμβα στα πυρηνικά Ιράν και το δημοσίευσε ανώνυμα επειδή ζουσε ο γέροντας Νείλος ήταν ο συγχωρεμένος Anargyros 61

  Τρίτη, 11 Ιουνίου 2013
  ΓΕΡΟΝΤΑΣ: "ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΙΝΕΤΕ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΣΑΣ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΒΟΜΒΑ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟ ΙΡΑΝ ..."

  http://conspiracyfeeds.blogspot.com/2013/06/blog-post_11.html?m=1

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Ο ίδιος το 2012 μετέφερε το. Εξής:
  ΑΠΟ http://anargyros61.blogspot.gr/2012/09/blog-post_27.html
  <>
  http://corfiatiko.blogspot.com/2017/04/blog-post_836.html?m=1

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή