Τετάρτη, Ιουνίου 10, 2020

War signal

Δεν μπορεί να μεγαλώσει το Ισραήλ... να επεκταθεί στην Κοιλάδα του Ιορδάνη, δεν μπορούν να γίνουν οι προσαρτήσεις εάν υπάρχουν κράτη με ισχυρό οπλοστάσιο που αντιδρούν σε αυτά τα σχέδια.

Κράτη όπως η Τουρκία και το Ιραν.

Αυτό που έγινε στις ΗΠΑ, με τις «αυθόρμητες» διαδηλώσεις  ήταν η προειδοποίηση στον ίδιο τον Τράμπ, προειδοποίηση πρόκλησης εμφυλίου πολέμου στις Αμερικανικές πολιτείες, ώστε να μην προχωρήσουν τον Ιούλιο στις προσαρτήσεις Ιουδαίας και Σαμάρειας.

Όταν πρέπει να προχωρήσει ο σχεδιασμός, μπορούν να κατασκευάσουν "άτυχες" στιγμές ή να πληροφορηθούν από πριν για αυτές και να προετοιμαστούν ανάλογα.(!!!) Και εκεί έξω δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα άλλο πλέον από το να ανάψεις την σπίθα. Δεν θέλει κόπο να σπείρεις διχόνοια και εμφύλιο σε μία ασύρματα δεμένη κοινωνία.

Θυμόμαστε όλοι ότι οι ΗΠΑ έδωσαν το πράσινο φως στην παράνομη επέκταση του Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας και η Συμφωνία του Αιώνα που ανακοίνωσαν μονομερώς Ισραήλ-ΗΠΑ είναι η Διαφωνία του Αιώνα. Είναι μια καμουφλαρισμένη διαφωνία που θα δώσει την δυνατότητα για…επέκταση συνόρων. 


Μέσα από την ελληνική επέκταση των θαλάσσιων  συνόρων περνάει η επέκταση των συνόρων του Ισραήλ στις γύρω περιοχές με πρωτεύουσα την Ιερουσαλήμ.

Και αν ανάψαν τα αίματα στη Λιβύη, θα το πούμε για τρίτη φορά σε διάστημα δύο ετών… όταν και πάλι η κοινή γνώμη κοιτάει Λιβύη, που την έβαλαν να κοιτάει…διότι αλλού είναι το επίσημο γήπεδο που θα πάρουν φωτιά τα πράγματα. Και ενεργό  και πρωταγωνιστικό ρολό σε αυτή την φωτιά θα παίξει η Σαουδική Αραβία, την οποία προμηθεύουν όπλα Καναδάς, Λονδίνο, Ουάσιγκτον.

 Το πλούσιο όμως αυτό Αραβικό Βασίλειο, που τα κοιτάσματα πετρελαίου τα σπαταλάει σε όπλα, σύντομα θα διαλυθεί(!!!)Η μαύρη συμμετοχή του στο πρότζεκτ Ιερουσαλήμ τα τελευταία τουλάχιστον 20 χρόνια,  θα το διαλύσει..!

Θυμάσαι ότι ο ΟΗΕ σαν οργανισμός διαφωνεί με αυτή την απόφαση για την Ιερουσαλήμ, όχι γιατί νοιάζεται για τους Παλαιστίνιους αλλά για τις περιοχές που θα εισβάλει το Ισραήλ ,τους νοιάζει ότι αυτή η δραστηριότητα είναι μέρος ενός ευρύτερου σχεδίου που θέλει το Μεγάλο Ισραήλ με πρωτεύουσα την…. Ιερουσαλήμ και αυτό το γεωπολιτικό status quo να επικρατήσει παγκοσμίως.

Και είπαμε πως για τα μάτια αυτής της όμορφης-ιερής πόλης υπάρχουν και άλλοι μνηστήρες, που έχουν αποφασίσει την συνύπαρξη τριών κρατικών οντοτήτων στην περιοχή: 1.το κράτος του Ισραήλ, 2.το κράτος της Παλαιστίνης και 3.της Ιερουσαλήμ(!!!) σαν ξεχωριστή κρατική οντότητα. 
Άρα η Ιερουσαλήμ δεν μπορεί να είναι πρωτεύουσα του Ισραήλ ή της Παλαιστίνης(!!)

Μνηστήρες (π.χ. ΟΗΕ)που έχουν την δυνατότητα να σηκώσουν 
οποιοδήποτε εμπόδιο(διπλωματικό ή αιματηρό) στα κράτη που πάνε κόντρα στον δικό τους σχεδιασμό. 

Η μία αγέλη(μνηστήρες) λοιπόν, όπως είπαμε, είναι η Σαουδική Αραβία, η Αίγυπτος, το Ισραήλ και οι ΗΠΑ (του Τράμπ). 

Αυτά τα κράτη είναι μόνο μερικά μέλη της αγέλης(τα πιο επιθετικά) που θέλουν εκτός σκακιέρας Τουρκία και Ιραν. 

Ας δούμε σε ποια κράτη ταξίδεψε.... βιαστικά ο Πρωθυπουργός μας το πρώτο 8μηνο της εκλογής του


 

Μέλος αυτής της αγέλης είναι και η Ελλάδα.(!!!) 


Μόνο Ισραήλ δεν πήγε...μα θα πάει σύντομα....θα πάει όταν πρέπει.(!!!)
Αυτο ειναι το πολεμικό σινιάλο μας σε ενα κρίσιμο διάστημα για τον πλανητη και ειδικα για την Ελλάδα στο οποίο μπήκαμε  απο τις 8 Ιουνιου.

Δεν λέω ψεματα σε θέμα που έπιασα απο πριν


Δυστυχώς. 

Και δυστυχώς, αν δεν κάνω λάθος,  πρέπει να είναι απο τις λιγες δημόσιες φωνες στο διαδίκτυο που αναφέρε κάποτε ότι... μας την έχουν στημένη.

Όμως υπάρχουν στοιχεία, αρκετά που να συμπληρώνουν το παζλ... Μάικ.
Και αν τώρα αγοράζουμε χρόνο αφού "έτυχε" να περνάνε τα συμφέροντα της αγέλης μέσα από το την ελληνική ΑΟΖ και το τουρκικό casus belli (ελληνικά ναυτικά μίλια), σε βάθος χρόνου κανέναν δεν κάνουν μάγκα αυτοί οι 4-5 που….. ταΐζουν τις αγέλες-κράτη υποθέσεις. 


Δεν θα διστάσουν να κάψουν κράτη, να κάψουν μικρά ή μεγάλα τους χαρτιά προς αυτή την κατεύθυνση. Αφού λοιπόν περνάνε τα μαύρα συμφέροντα τους μέσα από την Ελλάδα… θα μας χρησιμοποιήσουν. 

Ήδη το κάνουν.(!!!) 

Μας την έχουν στημένη στο Αιγαίο τρίτοι, πάνω από μία οι αιτίες.

Μια από αυτές την είπαμε πέρυσι.

Άλλη μια είναι μέσα από του πολεμικούς τίτλους ειδήσεων να ρίξουν τον γενικό στα δυο κράτη… οι δείκτες του χρηματιστηρίου μας να γκρεμιστούν και μαζί τους η οικονομία μας…..με λίγα λόγια να πεινάσουμε και μέσα από την πείνα να μας εκβιάσουν και να παραλάβουμε την κάρτα τους. Είναι γιγάντιος φιλε ο σχεδιασμός, και κάνουν χρήση πολλών υποθέσεων που επηρεάζουν την ζωή μας..! 

Αυτό σημαίνει και κάτι άλλο….ότι δεν θέλουν ολοκληρωτικό πόλεμο
ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία. Θέλουν τις επιπτώσεις μια μίνι αναμέτρησης μερικών ωρών. Αρκούν όμως οι επιπτώσεις αυτές σε πολλούς τομείς να είναι καθοριστικές.

Σε τουρισμό, σε οικονομία, σε παραγωγή κλπ.

Μια χώρα υπό αυστηρή επιτήρηση με ένα πολεμικό φουυυυυυ…. και η ήδη επιβαρυμένη οικονομία της σκορπίστηκε στους πέντε ανέμους.

Από την άλλη, δεν σημαίνει ότι τα παρακάτω τρίτα κράτη θα είναι
σε θέση να ρυθμίσουν τις πολεμικές εξελίξεις στην Αν. Μεσόγειο.,,οταν π.χ. οι ΗΠΑ θα μαζεύουν τα κομμάτια τους και δεν είναι μόνο ο εμφύλιος που υφαίνεται.(Θα "χτυπησουν" την Πηγη... Μπιλι)

Εκεί η φωτιά του πολέμου μπορεί να τους ξεφύγει.

Στην απορία τώρα γιατί θέλουν να κλείσει τα στενά η Τουρκία…. η Ρωσία γεμίζει με στρατεύματα και υλικό Συρία και Λιβύη μέσα από τα Στενά.

Αν τα κλείσει τα Στενά η Τουρκία.... πέφτουμε σε casus belli της Ρωσίας.

Γιατί τώρα δια μέσου των Στενών η Ρωσία στέλνει στρατεύματα
σε Λιβύη και Συρία;

Γιατί εκεί ακριβώς ανάμεσα υπάρχει η… Ιερουσαλήμ.!! 

Υπάρχει ο θρησκευτικός καημος, το Δυτικό τοίχος, και δυο "καταραμένα" μουσουλμανικά τεμένη με ημερομηνία λήξης..!

Όλα τα υπόλοιπα στα οποία αναλώνονται οι μεγάλο αναλυτές που καλοπληρώνονται από τα μέσα ενημέρωσης είναι πιο πολύ για να μπερδεύουν τον κόσμο. 

Θέλουν το κοινό τους μπερδεμένο έτσι ώστε  τα αίτια των συγκρούσεων σε Λιβύη και Συρία να περιορίζονται κλασικά στην καταπολέμηση της τρομοκρατίας ή για τους θαρραλέους στα  συμφέροντα των ισχυρών όπως είναι ο… ορυκτός πλούτος κλπ.

Μπούρδες…ειλικρινά..!

Λίγοι αναλυτές χρησιμοποιούν τον όρο proxy war, πόλεμος δια των αντιπροσώπων, και είναι σωστός διότι….πρόσωπα πίσω από τα ισχυρά κράτη και δε αραβικά … στο βάθος επιχειρούν να  ελέγχουν την εξουσία σε άλλα κράτη, και φυσικά τις αποφάσεις και την στάση της εκάστοτε κυβέρνησης  όσον αφορά το θέμα εφαρμογής της….. νέας εποχής και της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα….του Ισραήλ ή ως… Παγκόσμια ουδέτερη πρωτεύουσα της ειρήνης, όπως επιθυμεί ο ΟΗΕ.

Ένα ένα τα κράτη θα πρέπει να αναγνωρίζουν την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ. Αυτό το πρότζεκτ ειναι το "Deal of the Century" ..εκει θα χωριστουν οι υπερ και οι κατα της συμφωνιας του Αιωνα...και αυτο ειναι που θα μας οδηγήσει στον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο, ένας γενικός πόλεμος συνέχεια του Α’ ΠΠ(δεν μπορώ να το δείξω αυτό).

Αυτό το ξεκαθάρισμα εδαφών/συμμαχιων ετοιμάζουν τον Ιούλιο.
Αυτό πήγε να γίνει πέρυσι που λέγαμε... μα πήρε αναβολή.


Τα επόμενα 24ωρα, οι επομενες ημέρες ειναι πολύ κρισιμες. Πολύ πολύ κρισιμες, κρινεται η συγχρονη ιστορια μας.... ένα τσάκ και πήγαμε...200 χρόνια πίσω...ε Γιάννα;;;;

Ψηλά το κεφάλι, όπως τοτε, οπως πάντα..!


Share:  

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου