Παρασκευή, Απριλίου 03, 2020

«..την Ανάσταση του Κυρίου, θα κληθούμε όλα τα μέλη της Εκκλησίας να ζήσουμε πρωτόγνωρες καταστάσεις»


Αύτος ήταν ο κώδικας (Covid)-19, ο κώδικας που σπάσαμε.


Είχαμε άδικο ή δίκιο;;;Πίστεψε με δεν μπορώ να καταθέσω όλα τα στοιχεία αλλά είχαμε δίκιο.

Το 19 που έβαλαν στον ιό covid,  είναι χρόνος και ο ιός είναι η αφορμή για να χτυπήσουν την Ανάσταση του Χριστού.


Αυτός ήταν ο μεγαλύτερος στόχος του ιού αυτού. Δεν ήταν ο μονός στόχος αλλά είναι ο κύριος στόχος τους και μαζί με τους υπόλοιπους στόχος να χτίσουν αυτό που όλοι ξέρουμε και βλέπουμε. Σχεδόν όλοι.

Σιγουρά δεν είναι η πρώτη φορά που με διάφορα τεχνάσματα προσπαθούν να καταργήσουν στα μάτια του κόσμου τη νίκη επι του Θανάτου.

Όμως αυτή την φορά πλησιάζουν πολύ. Παίζουν στις οθόνες μας όλη μέρα  θάνατο(!!!) και πολύς κόσμος, απομακρυσμένος από την ιδέα της νίκης επι του Θανάτου, μένει σπίτι κατατρομαγμένος. Δεν είναι εύκολο σίγουρα να αντιμετωπίζεις τον θάνατο, αλλά όταν τα βρωμοκαναλα, που έχουν το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης αυτού που βλέπουμε εκεί έξω, παίζουν όλη μέρα θάνατο…..όσο δυνατός και αν είσαι…..αρρωσταίνεις…!

Φτιάχνουν φοβισμένες συνειδήσεις για να στραφούν σε λίγο εναντίον όλων αυτών που πιστεύουν ότι στις 19 του Απρίλη ο θεός έγινε άνθρωπος και Αναστήθηκε εκ των νεκρών.

Αγαπητοί μου Ιεράρχες, το 19 ήταν κώδικας χρονικός που

στόχευε το Ορθόδοξο Πάσχα.!!


Πρέπει να ήταν το μόνο site σε πολλά κράτη που έλυσε αυτό τον «γρίφο».

Επιβεβαιώση αυτού είναι η προχθεσινή σας απόφαση να απαγορέψετε στους πιστούς την παρουσία τους την Μεγάλη εβδομάδα που οδηγεί στην Ανάσταση στις 19 του μήνα.

Ακυρώσατε την Κυριακή της Αναστασης στις 19 του Απρίλη και την μεταθέσατε 27 του μήνα Μαίου.

Και είδα τη συνάρτηση χρόνου του "Παγκόσμιου μοντέλου λατρείας",  και σας λέω με πάσα ειλικρινά και υπευθυνότητα, δίχως να μπορώ να σας δείξω κάτι, ότι αυτή η απόφαση σας είναι ενας γιγάντιος λίθος στο οικοδόμημα της Πανθρησκείας.!!!

Σπάσαμε τον κωδικό πριν τις ανακοινώσεις σας, πριν μας πείτε ότι κλείνουν οι εκκλησίες το…Πάσχα, πριν μας πείτε ότι θα κάνουμε Πάσχα εκτός χρόνου…!!!Τον σπάσαμε πριν μας πείτε ότι θα πάρουμε στο σπίτι μας το Άγιο Φως εκτός χρόνου και όχι στις 19 του μήνα!! Το Άγιο Φως κανονικά θα έμπαινε στα σπίτια μας μετα τις 2 τα μεσάνυχτα.! Δηλαδή όχι στις 18 αλλά στις 19 Απρίλη!!.

Αγαπητοί ιεράρχες πέσατε σε μεγάλη παγίδα, γιατί αυτό όλο που βλέπουμε γύρω μας είναι επιτίμιο σε όλους μας, σίγουρα, αλλά είναι και μία Ουράνια δοκιμή και καταγραφή προθέσεων,  καταγραφή της προαίρεσης αλλά και της αίρεσης του καθενός από εμάς. Συγχωρέσατε με αλλά εχω αυτή την αίσθηση. 

Κάποιοι έχουμε την εικόνα επισης ότι θα μπορούσαμε να πάμε στις εκκλησίες με μέτρα που δεν θα σκανδάλιζαν αυτούς που δεν πιστεύουν. 

Δεν σας κρίνω ιεράρχες, όποια απόφαση και αν πάρετε αλλά ένα θα σας πω που ίσως σας έχουν πει και άλλοι:  Στο Σούπερ Μαρκετ, σε περιοχή της Αθηνάς, χθες απογευμα 2/4/2020  εγώ μαζί με ενα δικο μου προσωπο βρέθηκα σε ένα διάδρομο γεμάτο ράφια και 10 άτομα στον ίδιο στενό διάδρομο.Κανεις δεν φόραγε μάσκα.


Ο κώδικας 19, που διοχετεύθηκε σε πολλά κράτη υπό την ανοχή του ΠΟΥ, είχε πρωταρχικό στόχο το Ορθόδοξο Πάσχα.

Πολλά τα απόνερα όπως είπαμε αλλά στόχος ήταν το Ορθόδοξο Πάσχα. 

Το ένα σκέλος το κατάφεραν..! 

Πήραν αυτό που ήθελαν… ασχέτως τι θα συμβεί στη συνέχεια.

Τώρα πάμε στο δεύτερο σκέλος του κώδικα, το Άγιο Φως. Θα προσπάθησουν με νύχια και με δόντια να μην βγει ή να μην ταξιδέψει.

Εκεί κοντά πιθανολογώ ότι θα κορυφωθούν(κατά συμπτωση) παγκοσμίως και οι απώλειες σε ανθρωπινες ζωές από τον covid, ώστε να πάρουν απόφαση οι Ισραηλινοί να κλείσουν τον Πανάγιο τάφο και να μην επιτρέψουν να βγει το Άγιο Φως…..σωστά Βενιαμίν;;

Υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο Βενιαμίν..;;

Αγαπητέ Πάπα Φραγκίσκε στη χρονική συνάρτηση της Πανθρησκείας, είδα και το… Καθολικό Πάσχα. Φέτος πέφτει στις 12 Απριλίου.!!

Εχω την εικόνα ότι κάτι ετοιμάζετε εκεί στο Βατικανό τις ώρες κοντά στις 12/4 . Όχι απαραίτητα στην Ιταλία.. και στην Ιταλια και οπουδηποτε συμβει κάτι  ορισμένοι ειναι ήδη......... υποπτοι και ότι μας δείξουν, θα ειναι άλλο ένα λιθαράκι προς την Νέα Οικουμενική Εποχή(ΝΟΕ).

Οσον αφορα το Αγιο Φως δεν εχω εικόνα αν τα θα καταφέρουν. Αλλος αποφάσιζει για αυτα.

Το μόνο που ξέρω είναι ότι,  Πάσχα θα κάνω στις 19 Απρίλιου.!!! Όχι εκτός χρόνου.

Εκτός και αν εχω άλλη πληροφόρηση, πολύ σοβαρή από άτομα που εμπιστεύομαι και μόνο. Όμως Αυτή τη στιγμή προσωπικά θα βάλω τα καλα μου και  Ανάσταση θα κάνω στις 19 του Απρίλη.!! 

Εχω επίσης την εικόνα ότι θα κυνηγηθεί η πίστη τις επόμενες ημέρες και όσο μπαίνουμε στη Μεγάλη εβδομάδα. Δηλαδή οι Πιστοί.

Αν έκλεισαν τις εκκλησίες, είναι σειρά να τα βάλουν με αυτούς που πήγαιναν ή θέλουν να πάνε στις εκκλησίες. 

Υπομονή παιδιά, θα μας πουν τρομοκράτες, υγειονομικές βόμβες, θα μας βρίζουν κλπ.…οκ… αλλά να θυμόμαστε όλοι μας και εγώ μαζί, ότι  έχουν ήδη χάσει, ότι και αν κάνουν ας κάνουμε υπομονή, όσο μπορούμε και να φιλτράρουμε τις επιλογές μας.

Δεν αποκλείεται να πάρουμε  και μια συναισθηματική οσμή από όσα συνέβησαν τότε, 2000 χρόνια πριν, εκεί στα ιερά δρομάκια της Ιερουσαλήμ.

Εκεί έξω πάντως, το πλήθος είναι έτοιμο, «Αρχιερείς» «Φαρισαίοι» και η κοινωνία(κοινή γνώμη) είναι ένα και ήδη από κάτω τους ακούς να φωνάζουν από τώρα………….…το Άρον Άρον Σταύρωσον... Αυτόν.!(και αυτούς που πιστεύουν σε... Αυτόν.!)Ακούς το πλήθος που φωνάζει;;;

Rick


Share:  

10 σχόλια:

 1. Συμφωνώ Απόλυτα μαζί σου!!!!! Ο Θεός να μας δώσει υπομονή πίστη και δύναμη!!!! Καλή λευτεριά! Χριστός Ανέστη!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Φίλε σε διαβάζω εδώ και πολύ καιρό και γενικά εμπιστεύομαι τα γραφόμενα σου. Όταν λες ότι θα κάνεις Ανάσταση 19 Απριλίου, εννοείς ότι κάτι θα γίνει και θα κάνουμε Ανάσταση με ανοιχτούς τους ναούς?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αν γίνει κάτι πιο πριν δεν το γνωρίζω, όμως θα μιλάμε για μέγα θαύμα. Δεν ξέρω αν αξιζουμε τετοιο θαυμα, δηλαδη αν ο ιος Μεγάλη εβδομαδα γινει παρελθον, τοτε ο μέσος Ελληνας ...πιθανώς και θα ριξει το βάρος του αλλού...και μαλλον δεν θα μεινει ουτε αρνίσια ουρα στην αγορα. Καταλαβες, οποτε στο σεναριο που δεν εχουμε κάποιο θαυμα θα φορεσω τα καλα μου και θα παω να βρω καποια μια εκκλησια και θα κάτσω απεξω ησυχα και σιωπηλα. Λογικα θα ακουγοντια οι ψαλμοι.

   Διαγραφή
  2. Σευχαριστω πολύ! Εννοείται ότι ο μέσος Έλληνας κάθε άλλο παρά εν μετανοία βρίσκεται και φυσικά δεν αξίζουμε ένα τέτοιο θαύμα!! Σε παρακαλώ συνέχισε να γράφεις, δίνεις πολύ μεγάλη παρηγοριά και δύναμη!! Όσο και αν λυσσανε... Ο Χριστός Ανέστη!!!!!! Καλό κουράγιο σε όλους μας!!!

   Διαγραφή
 3. Πόσο δίκιο εχεις. Ανάσταση στης 19 Απριλίου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. καλημερα .ΟΙ αθλιοι μεταφεραν το Πασχα στις 26-μαιου ..Τοσο βλακες πια??Τοσο προφοτες και οι παπαδες .<αφησε το μαγαζι του ο θεος σε καποιους και αυτοι το εκαναν πολυεθνικη .Οπου και να στραφεις βλεπεις προδοτες απο τις αρχες.Πολιτεια , εκκλησια ..Οποτε δεν εχει μεινει κατι .Παντου φοβος και οτι και να πιστευεις δεν υπαρχει τροπος να τους πολεμησεις (γιατι σε καμμια περιπτωση συμβιβασμος με τα σχεδια τοτς δεν παιζει )Στο τελος θα γυρισει γιατι ανθρωπος χωρις ελπιδα ειναι ανθρωπος χωρις φοβο ..και δυστυχως για αυτους δεν υπαρχει κατι δυνατοτερο απο μιαφλεγομενη ανθρωπινη ψυχη .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. "Στα λόγια μου έρχεσαι!" θα έλεγε η Madonna στον αρχιεπίσκοπο, αν άκουγε την ομιλία του στον Ακάθιστο Ύμνο, εκεί στην αρχή ως το 4.45:

  https://youtu.be/YQW533Bhxq0

  https://youtu.be/VG3WkiL0d_U

  Δε θα πάνε όλοι στο μέλλον, δεν έμαθαν όλοι απ΄το παρελθόν λέει η Madonna στο τραγούδι Future που είπε πέρυσι στη eurovision, σαν να γνώριζε (και έδειχνε) τι θα γίνει ένα χρόνο μετά με την πανδημία.
  Για το παρελθόν που κάναμε ότι κάναμε και το μέλλον που ονειρευόμαστε, αλλά να μην τό ΄χουμε και δεδομένο, είπε ο Αρχιεπίσκοπος μιας και μεσολαβεί το ζοφερό παρόν...and that's it! καμιά πνευματική πρόταση από τον εκπρόσωπο του παντοδύναμου Θεού να ξεπεράσουμε την κατάσταση... μας απογοήτευσες Μακαριότατε...Μία

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. αδερφε μας το τελευταιο διαστημα εμαθα πως υπαρχουν αρκετοι συμπολιτες μας που μεσω μιας δηλωσεις ενεργοποιησαν το αρθρο 120 του συνταγματος. Αν γνωριζεις κατι επι τουτου παρακαλω ενημερωσε μας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Μου εκανες ωραία πάσα φίλε μου!! το αρθρο που μολις ανεβηκε ειναι με αφορμή την ερωτηση. Για την ιστορια δεν ακουσα κατι για αυτο που με ρωτάς.

   Διαγραφή