Τετάρτη, Μαρτίου 04, 2020

Covid-19 και ο....αντίστροφος νόμος


Στο θέμα του covid-19..σιωπω.

Όχι γιατί δεν έχω κάτι να πω. Απλά περιμένω.

Και αν και πρέπει να πεις κάτι…το λες διακριτικά.

Έχεις καταλάβει τι γίνεται με τον ιό που εξαπλώθηκε από την Κίνα;

Ακούσαμε πολλά, κάποια ισχύουν κάποια όχι, την ουσία την είδαμε;

Οι ειδικοί θα δουν την ουσία;;; Θα πουν τι κάναμε λάθος και έλαβαν εξουσία να χύσουν αρχαίες «φιάλες» με δηλητήριο στο αίμα μας;

Πέρυσι τον Απρίλιο,  εντοπίστηκαν οι προθέσεις, ότι θα μας ταχυδρομούσαν κακόβουλο λογισμικό, κάποιοι το διαβάσατε και δεν το ξανανεβάζω.

Ο χρόνος που γίνεται, η επικαιρότητα που σε όλα τα θέματα είναι στο κόκκινο, ταυτόχρονα, μαρτυρά κάτι που είπαμε πριν μερικές ημέρες.

Πριν αρρωστήσει το σώμα αρρώστησε το πνεύμα!!!.

Το ζήτημα δηλαδή είναι καθαρά πνευματικό...! και η λέξη αυτή....μοιάζει σαν φωτεινή ένδειξη στο ταμπλό των εξελίξεων, η οποία αναβοσβήνει με κόκκινα γράμματα...προειδοποιώντας ότι το "αεροσκάφος" πέφτει….και μας δείχνει η ένδειξη αυτή γιατί πέφτει και στα εγχειρίδια υπάρχει αυτή η ένδειξη… τι σημαίνει και τι πρέπει να κάνουμε για να προλάβουμε την πτώση. Μα στο πιλοτήριο του πολιτισμού μας, οι πιλότοι..…κοιμούνται.


Κανένα εμβόλιο δεν θα βγει αν εμείς δεν αλλάξουμε νοοτροπία.

Υπάρχει η εικονα ότι θα κρατησει...αλλα ακόμη και αν βγει το εμβόλιο…μας έχουν εκπλήξεις. Για κάθε λύση έχουν πρόβλημα και θα μας ταχυδρομήσουν και άλλους ιούς…από αλλά μέρη…πανδημία στην πανδημία.. και το ίδιο που έγραψα πέρυσι γράφω και σήμερα.. έχουν εντοπιστεί ήδη οι προθέσεις και τα ύποπτα κράτη...!!

Ένας πολιτισμός, σύγχρονος και καλά, που δεν εκτιμά την ζωή…που βάζει το αυγό του στρουθοκάμηλού πάνω από ένα παιδί.. που θεωρεί δικαίωμα να το σκοτώνει μέσα στην κοιλιά της μητέρας του, στο όνομα μιας τρίλεπτης ηδονής και απόλαυσης, δίνει αυτόματα την εντολή στο πεδίο για να ανοίξουν φιάλες με αρχαίες αρρώστιες που αφάνισαν μεγάλους και τρανούς πολιτισμούς που έκαναν το ίδιο, με πιο βάρβαρο τρόπο….που τότε οι θυσίες παιδιών ήταν το.... τακτικό πάρε δώσε με τους «Θεούς» τους. 

Μας μετράνε…μετράνε τις προθέσεις του συνόλου… την προαίρεση του καθενός μας σε κάθε κράτος…και στο σύνολο ο πολιτισμός αυτός, εν έτη 2020, αποδέχτηκε τις εκτρώσεις σαν δικαίωμα. 

Αυτό θα πληρώσουμε, εκεί είναι το πρόβλημα φίλε, ότι οι κοινωνίες εκεί έξω το αποδέχτηκαν….το ζήτησαν.. ξεσηκώθηκαν και το διεκδίκησαν…θα πληρώσουμε όχι τις εκτρώσεις σαν διαδικασία, αυτό είναι κάτι άλλο, ότι αυτό γίνεται σαν δικαίωμα δίχως τύψεις... δίχως αναγνώριση τους σφάλματος….ξεπλένοντας έτσι συνειδήσεις που ίσως να βαραίνουν τις γυναίκες που έκαναν μια τέτοια επιλογή…μία δύσκολή επιλογή που έρχονται και μας λένε οι νόμοι τους και τα κινήματα τους ότι...... είναι εύκολη και δίχως τύψεις επιλογή.!

Όπως καταλαβαίνεις δεν μιλάω για τις κοπέλες που έχουν προχωρήσει σε αυτή την πράξη, μιλάω για την πράξη, μονο, και το πως την προσεγγίζει αυτός ο παρακμάζων πολιτισμός, που δεν τις αφήνει να αναγνωρίσουν το λάθος.. Αυτό θα πληρώσουμε…την μη αναγνώριση του προβλήματος.....!

Ο αντίστροφος νόμος, ο λάθος νόμος και η αποδοχή του από μεγάλο μέρος της κοινωνίας είναι βαρόμετρο για το τι θα δούμε στη συνέχεια. Ο νόμος είναι μια βόμβα...ζόμπι που σκάει και ξανασκάει, στους κύκλους του χρόνου, σε κάθε κράτος που θα την φιλοξενεί. 

Ετσι ειναι τώρα...πάντα έτσι ηταν..!!

Για να δουμε......Είναι άραγε ψέματα τα παραπάνω;;; 


Δες φίλε μου ποσό ψέματα είναι:
Αν έχεις ανοιχτά μάτια και είσαι λίγο υποψιασμένος, όλες οι απορίες στα γιατί θα μας απαντηθούν. 

Η θεραπεία και το εμβόλιο είναι η κατάργηση από όλα τα κοινοβούλια, νομών όπως των αμβλώσεων. Η κατάργηση τους και στην συνείδηση μας...και όχι να παίζουμε με τις λέξεις (κάτι που επέβαλε η νέα εποχή), αποκαλώντας τον φόνο… ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη.

Δεν τα καταργούμε....;


Αρρώστια στην Αρρώστια..

Σεισμός ισχυρός και πάλι σεισμός 

Πείνα στην πείνα… 

Πόλεμος………… στον πόλεμο..!

Αυτό περίπου είναι το μοτίβο

Και μετά όλα αυτά είναι θέμα…..................χρόνου!!!Rick
Share:  

7 σχόλια:

 1. Ξέρεις πως σου έχω απαγορεύσει να σκοτώνεις, γενεά! Αν ονομάζετε τους εαυτούς σας δικούς Μου και μέλη της Εκκλησίας Μου και κηρύττετε κατά του φόνου, γιατί σκοτώνετε; Τολμάτε να ισχυριστείτε πως έχετε δίκιο και να επιμείνετε στην αθωότητά σας ενώπιόν Μου την Ημέρα της Κρίσεως, όταν συσσωρεύετε εγκλήματα αγέννητων παιδιών; Από τον Ουρανό βλέπω φοβερές εικόνες. Αχ! Πόσο υποφέρω όταν βλέπω την κοιλιά που σχηματίζει αυτό το παιδί, να το απορρίπτει και να το στέλνει στο θάνατό του δίχως όνομα και δίχως τύψεις. Η κοιλιά που το σχημάτισε δεν το θυμάται πια. Σ’ αυτούς λέω:

  «Μπορείς να ακονίζεις το σπαθί σου, όμως το όπλο που ετοίμασες θα σκοτώσει εσένα. Τώρα δεν εγκυμονείς παιδί αλλά την αδικία, θα συλλάβεις την Κακία και θα γεννήσεις την Ανομία. Έσκαψες ένα λάκκο και τον βάθυνες αλλά εσύ θα πέσεις στην παγίδα σου! Το κακό που ετοίμασες θα επιστρέψει στο κεφάλι σου, όπως θα πέσει στο κεφάλι σου η κτηνωδία σου.»11

  Απόσπασμα από ένα μήνυμα της "Αληθινής εν Θεώ ζωής" εδώ:
  http://www.tlig.org/el/messages/550/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Και εδώ το αρχικό μήνυμα στην Αγγλική γλώσσα, που λαμβάνει τα μηνύματα η Ελληνίδα εξ Αιγύπτου Βασούλα Πεντάκη-Ρυντέν.

  https://ww3.tlig.org/en/messages/550/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αγαπητέ φίλε Theo μιας και έχεις την καλή αναζήτηση.
   Αν θες,( βέβαια είναι καθαρά δική σου επιλογή), μείνε μακριά από αυτή τη σελίδα…!
   Θέλω να πω ότι μας έχουν απλώσει πολλές παγίδες, και πριν λίγο καιρό είδα ότι η συγκεκριμένη κυριά είναι μία από αυτές.
   Αυτή η γυναίκα δεν μιλάει με τον Χριστό..!.
   Αν μπορείς, αν θες , μείνε υποψιασμένος και θα το δεις και εσύ.
   (Τριαντάφυλλο…..ψάξε για το τριαντάφυλλο…!)
   Και αν θες οπού βλέπεις εκτενή αναφορά μόνο σε Αρχάγγελους Μιχαήλ κλπ. απλά κράτα μάι απόσταση ασφαλείας.. Να είσαι καλά φίλε μου και σε ευχαριστώ που είσαι εδώ.

   Διαγραφή
  2. Αγαπητέ φίλε Rick, σε γνώρισα τώρα τελευταία και αντιλήφθηκα την οξύνοια και την ομορφιά της σκέψης που σε διακρίνει. Ίσως αν συμμετείχα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να συνομιλούσαμε νωρίτερα. Εξαιτίας αυτού, πήρα το θάρρος να σου αναφέρω για τα παραπάνω, αν και ενόμιζα ότι σου ήταν γνωστό. Από την απάντησή σου φαίνεται ότι κάτι γνωρίζεις, δεν μπορώ να ξέρω σε ποιό βαθμό και πόσο σε έχει απασχολήσει το θέμα, Αυτό που έχω να πώ από την πλευρά μου είναι ότι, την Αληθινή εν Θεώ ζωή την γνώρισα το 2013 μέσα από την αναζήτηση και την σφαλιάρα που είχαμε φάει με τα μνημόνια, την Νέα τάξη πραγμάτων, τους τραπεζίτες, τα ερπετά, ενδεικτικά αναφέρω κάποια ονόματα για να καταλάβεις που βρισκόμουνα(δίδυμοι πύργοι, Ααρών Ρουσώ,θεωρία του αστακού, Rothsild, Rockfeler,Καζάκης, πέμπτη φάλαγγα και προδοσίες, τουρκία , εθνικά θέματα, ΑΟΖ, Νίκος Λυγερός, Καστελόριζο, Μπορντώ μπερελί, Ολοκαυτώματα και αναθεωρητική αλήθεια, μεγάλο Ισραήλ, προφητείες Αγίων Πορφυρίου, Παισίου,Ιωάννου Τσαλίκη και όλων των προηγουμένων, Ιωσήφ του βατοπεδινού, σχέδιο Kallergi, αντζέντα 21-31, αεροψεκασμοί, πολυπολιτισμός, στημένες τρομακρατικές επιθέσεις, λευκά κράνη, ΜΚΟ και Barbara Specter, Femen, Poutin, Ρωσία και ταυρίς και γενικά πάρα πολλά που για τους περισσότερους ανήκουν στην σφαίρα της συνωμοσίας που όμως δεν είναι. Σε αυτήν λοιπόν την φάση, όπως είπα μου έγινε γνωστή η Αληθινή εν Θεώ ζωή. Την πρώτη ημέρα είδα τα περισσότερα βίντεο από το κανάλι στο Youtube, Παρακολούθησα προσεκτικά τα μάτια, τις κινήσεις, τα λόγια, δεν μπορούσα να το πιστέψω ότι ήταν αληθινό. Προσπάθησα να εκτυπώσω τα μηνύματα,για να τα διαβάσω προσεκτικά αλλά ήταν τόσα πολλά που τελικά αποφάσισα να πάρω τα βιβλία, που ήταν νομίζω 10 τον αριθμό. Τώρα μπορεί κάποιος με 15€ να το πάρει όλο αυτό σε ένα βιβλίο. Περιέχει τα μηνύματα που έχει λάβει η Βασούλα έως το 2001. Υπάρχουν αρκετά ακόμη έως και σήμερα. Λοιπόν, κατά την πορεία και μετά την ανάγνωση δεν με ενόχλησε πραγματικά τίποτα, παρά μόνο κάτι περί Πάπα που είχα από την προηγούμενη μου ενασχόληση(θηρία Αποκάλυψης κλπ). Αυτό όμως ήταν τελικά διορθωτική κίνηση της σκέψης μου και των θέσεών μου. Τελικά όλο αυτό μπορώ να πώ με βεβαιότητα ότι είναι αληθινό. Αν θέλεις, για να μην σε κουράζω τώρα, μπορώ να παραπέμψω κάποια λίνκ, σε άλλο χρόνο, να πάρεις μία εικόνα και να βγάλεις και εσύ κάποια συμπεράσματα. Σε ευχαριστώ για την φιλοξενία, την συνομιλία και εύχομαι ότι καλύτερο για σένα. Πάντως δεν θέλω να νομίζεις, ότι κάνω κάτι με πονηριά ή με με δόλο. Σε ευχαριστώ.

   Διαγραφή
 3. Φυσικά φιλε μου και η πρόθεση σου ειναι καθαρη και οτι ξεχειλίζει της λογικης της μαζας ειναι συνωμοσια...σε ευχαριστω που εστειλες και για τον αγώνα σου και ευχομαι συντομα να δουμε την χώρα μας ελευθερη...! Καλή δυναμη!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ευχαριστω και εγω για τις πληροφοριες ..καλη δυναμη

  ΑπάντησηΔιαγραφή