Σάββατο, Φεβρουαρίου 29, 2020

Μόνο όταν πέσει ο Ερντογάν θα καταλάβουμε ότι δεν ήταν αυτός ο τρελός


Και ότι άλλοι τον τρέλαναν.

Ειναι πολύ καιρο στην εξουσια...όμως  απο ενα χρονικό σημειο και μετα τρελάθηκε...Βενιαμιν...!!

Γιατί τώρα τα όρνια που τρέχουν τις υποθέσεις πάνω και πίσω από τα κράτη τον θέλουν εκτός σκακιέρας..! Το ειπαν το 2016...τον εσωσαν οι Ρωσοι και τώρα οι Ρωσοι τα σπάνε κα ιποιος θα τον σώσει.;;

Και στο κόλπο αυτο έχουν βάλει την κοινή γνώμη απέναντι του.

Όχι ότι είναι κάλος σαν γείτονας...αλλά σκέψου κάτι…ξέρει ότι άλλοι μας βάζουν να υπογράφουμε συμφωνίες….ξέρει ότι οι ίδιοι…..δηλαδή αυτοί οι άλλοι, θέλουν την νοτιοδυτική Τουρκία κομματάκια..ξέρει ότι μια Ευρωπαϊκή ένωση τον εκβιάζει απο αποσταση ασφαλείας, την ώρα που το ξύλο δεν θα το φάει αυτή αλλά η Ελλαδα, αφου οι εταιροι μας στην Ενωση εχουν κλείσει τα συνορα τους..! 

Και σε ρωτάω το εξής και με το χέρι στην καρδιά.

Αυτός για την χώρα του διεκδίκησε παραπάνω από ότι του αναλογεί.

Οι δικοί μας πολιτικοί όμως εκαναν το ίδιο ή συμμετείχαν ενεργά και συναίνεσαν σιωπηλά ξεπουλώντας δική μας περιουσία.

Η Τουρκία ναι έχει κάνει εγκλήματα, λαθρεμπόριο πετρελαίου, διακίνηση τζιχαντιστών κλπ αλλά θα υπογράψουμε κάτι σήμερα. Άλλοι μας έβαλαν να μαλώσουμε και το κάνουν τώρα που τους βολεύει. Μας δόλωσαν οι ίδιοι μας οι Σύμμαχοι, η Ευρωπαϊκή "οικογένεια" μας… για τα γαμ@να συμφέροντα τους.

Για την (7) επταετια....στην οποία εχουν υποσχεθει υποταγη και πληρη υποακοη με το αιμα τους, με αντιτιμο την δόξα, το χρημα, τις ανεσεις, την ..υψηλόβαθμες θέσεις εξουσίας.
  

Είναι αδιανόητο να διαβάζω για την παράνοια του Ερντογάν όταν οι ίδιοι μας οι Σύμμαχοι κινούνται ως κολομβιανές μαφίες και εξοπλίζουν τις αντάρτικες τρομοκρατικές  ομάδες στη Συρία.

Είναι ψέματα που να πάρει αυτό;;;;;;;;;;;;;;;;


Σε ένα ξένο έδαφος που επαλειμμένα η κυβέρνηση της Συρίας τους αποκάλεσε του Αμερικάνους ανεπιθύμητους …!

Είναι παράνομα στη Συρία, είναι ένας στρατός κατοχής που πολεμάει τι;;;;;;

Πέφτει η Ιντλίμπ ρε Μάικ….. τι ακριβώς τώρα πολεμάτε εκεί κάτω;;;

Εσείς και ειδικά ο Προέδρος σας δεν ανακοινώσατε το τέλος τους ISIS και ότι αποχωρείτε και σας έγραψα τότε κόντρα ακόμη και σε μεγάλα πρακτορεία ειδήσεων ότι…. δεν θα αποχωρήσετε…;;;;;
Άλλοι τρέλαναn τον Ερντογάν..και είναι οι ίδιοι που φιλικά μας χτυπάνε την πλάτη την ώρα που καλλιεργουν  το απολυτό χάος στην χωρά μας.

Rick
Share:  

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου