Σάββατο, Φεβρουαρίου 29, 2020

Και το τρένο ξεκίνησε…


 


Φίλε μου ξεκίνησε…

Τι ξεκίνησε…

Η βουτιά από ψηλότερα, το τράβηγμα στην σφεντόνα που είχαμε πει κάποτε και όσοι μοιραστήκαμε τις ίδιες αγωνίες και προβληματισμούς όλο αυτό το διάστημα, σε αντίθεση με τα όσα διαβεβαίωναν οι γύρω μας και το σύστημα ενημέρωσης...…παιδιά όλοι τώρα πιστεύω νιώθουμε το ίδιο.

Ξεκίνησε. 

Τα γεγονοτα στο βασίλεμα του Φλεβάρη πάνε....τρένο.

Ξεβιδωθήκαν τα μπουλόνια των εξελίξεων..!

Τα στοιχεία έρχονται καταιγιστικά..  κάποιος πρέπει πλέον να κοιμάται με τσαρούχια για να μην το βλέπει.
Αφού γύρισε το γρανάζι εκεί, θα γυρίσει και εδώ ειπαμε τοτε... οταν ακομη δεν ειχαν ξεθωριάσει οι ευχες για το νεό ετος.

Και τώρα πλέον ο συσχετισμός εξελίξεων  Ελλάδας-Ιραν κάπως διακρίνεται….ε Μαίκ;;

Φυτέψαν, με τα πρόσφατα γεγονότα στη συνείδηση του Έλληνα, ότι τα ΜΑΤ είναι στρατός κατοχής. Το πέρασαν σε μικρούς και μεγάλους!

Δεν είμαι με Ματ, εχω εισπνεύσει δακρυγόνα στην πλατεία σε σημείο να το συνηθίζεις ο οργανισμός.. και κουφάθηκα προσωρινά από τις κρότου λάμψεις. Αναγκάζομαι όμως να περνάω τα στοιχεία μέσα από φίλτρα, εκπαιδεύτηκα να εργάζομαι έτσι ώστε να βλέπω υπό αυτό το πρίσμα ότι γίνεται…και αυτό κάτω από συναισθηματική φόρτιση ίσως να  μην  φαίνεται.

Θα πω μόνο το εξής…Κυριάκο. 

Ο  ίδιος προγραμματισμός έγινε το 2008. Το ίδιο μπλε χρώμα ήταν στην εξουσία τότε…και όλοι είδαμε μια γιγάντια δοκιμή ενός...ανορθόδοξου πολέμου.

Αυτή λοιπον την στιγμή, επιχειρούν πρώτα να πολεμήσουν την σκέψη. Το κατάφεραν. Τα ίδια χέρια σε συνεργασία με λάθος αποφάσεις σχηματίζουν τις συνθήκες. Οι κυβερνητικές αποφάσεις είναι σαν να παρακολουθείς μαύρη τραγωδια με πλούσια στοιχεία σουρεαλισμού.

Και φτάσαμε… Μάρτιο και το πολιτικό σύστημα θα βρεθεί προ εκπλήξεων. 

Εκπλήξεις καλά οργανωμένες..….σωστά Βενιαμίν;;

Το έχουν σημαδέψει το πολιτικό σύστημα…γιατί αν συνηδεισιακα σε τοποθετουν απέναντι από την ασφάλεια,  θα σε βάλουν και απέναντι από την…;;;;;

Εξουσία.

Όχι οπότε να ναι όμως…….. όχι!!

Οπότε πάρουν εξουσία (μοιάζει να πήραν), οπότε εργάζονται επάνω σε αυτό. Φαίνεται ίσως τωρα, πλέον με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο,  αυτό που είπαμε ενάμισι μήνα πριν.

Και πάμε σε κάτι που μας άρεσε εδώ..το παρασκηνιο σε σχέση με τον χρόνο.

Δηλαδή πότε ακριβώς θα γίνει το ένα ή το άλλο και τι ντόμινο θα έχουμε.

Εχουν εντοπιστει αρκετά πράγματα.

Δεν γίνεται όμως για πολλούς λογούς να γραφτούν όλα όσα έχουν εντοπιστεί.

Οι πληροφορίες για φλιτάρισμα πέφτουν σαν το χαλάζι.

Θα που πούμε επιφανειακά δυο λόγια, πιστεύω ουσίας αλλά δίχως λεπτομέρειες.

Θυμάσαι τι είχαμε πει για την Λιβύη…μας έβαζαν να κοιτάμε εκεί την ώρα που αυτοί εργάζονταν ανατολικότερα….και φυσικά εννοούσα την Συρία…και φυσικά βλέπεις αυτή τη στιγμή τι γίνεται στη Συρία.

Είχαμε πει ότι από τον περασμένο Σεπτέμβρη ότι σύντομα θα τα σπάσουν Ρωσία- Τουρκία, και ότι μετα από αυτό.... Τούρκε Πρόεδρε θα μετράς μέρες. Το ένα συνέβη το άλλο όχι ακόμη, είναι τεράστιο γρανάζι αυτη η πτώση…και πρώτα ειπώθηκε από τον πνευματικό μας ηγέτη, τον Μόρφου, και κάποιους φωτισμένους γερονταδες. 

Κοιτά τώρα, αν αυτά που εντοπίστηκαν είναι σωστά, δώσε προσοχή…τότε σύντομα θα επιχειρήσουν να…. ρίξουν τον Άσαντ.

Ίσως και πριν το Πάσχα ή κοντά εκεί. Λέω ίσως γιατί δεν θέλω να παίζω με την ακρίβεια του χρόνου, ασχέτως αν εχει εντοπιστει ο σχεδιασμός τους  χρονικά. Το αφήνουμε όμως έτσι γιατί είναι ένα πολεμικό γρανάζι πολύ μεγάλο…και με παγκόσμιο αντίκτυπο σε πολλούς τομείς και μάλιστα  στην σκιά μια πανδημίας.

Στις προβοκάτσιες έχουν μεταπτυχιακό αιώνων…  ώστε να τον ενοχοποιήσουν και να αναλάβουν οι στόλοι της Μεσογείου τα υπόλοιπα.

Άλλο να χτυπιούνται οι αντιπρόσωποι εκεί κάτω και άλλο να ακούσουμε για πολεμικό συμβάν με…. μεγάλες δυνάμεις.

Και υπάρχει και άλλο μέτωπο που εργάζονται. 

Κοντά και αυτό πριν το καλοκαίρι, το ουκρανικό. Η Ρωσία, με τα τωρινά πάντα δεδομένα, ισως... φτάσει................ Κίεβο.


Και η Ελλάδα θα πει κάποιος….εδώ τι γίνεται;

Εφόσον τρέξει το παραπάνω χρονοδιάγραμμα, εδώ υπάρχει σαν στοιχειο ότι... θα καίγονται τα μεγάλα αστικά κέντρα. 

Αυτό το λεμέ και ας ευχηθούμε να είναι λάθος τα στοιχεία Κυριακό...! 

Αν και δεν χρειάζονται φιλτράρισμα τα στοιχεία για να υποψιαστεί κάποιος που θα οδηγήσει αυτός ο συγχρονισμός που ξεκίνησε στις… 3/1/2020.

 Κυριάκο…κάποιες αποφάσεις θα χρειαστούν…. πολιτική συναίνεση
Συνεργασία… μπροστά σε έναν εθνικό εκβιασμό που νομίζω ότι κάτι θα ξέρεις για αυτόν.

Αναρωτιέμαι ακόμη πως κλείσατε συμφωνίες χωρίς... σύνορα;

Αναρωτιέμαι εδώ και λίγο καιρό πως γίνεται να πουλήσετε ένα χωράφι αν δεν οριοθετήσετε τα σύνορα του, αν π.χ. δεν έχει τοπογραφικό.

Αναρωτιέμαι ποια σύνορα θα φυλάει στο λιμενικό και οι φρεγάτες;

Δεν έχουμε ορίσει σύνορα Κυριάκο….είναι γκρι φίλε!

Αυτή την λεπτομέρεια ήξεραν αυτοί που θα μας βάλουν να μαλώσουμε με τον γείτονα...ε Μάικ;;;

Κακός ο γείτονας, ναι, μα αυτοί είναι χειρότεροι,  γιατί μας το έπαιξαν συνεργάτες και φίλοι κλείνωντας δουλειες... φούσκες στο Αιγαίο.

Κοίτα κάτι αλλο τώρα..

Εκεί χαμηλά στην Τουρκία, στα σύνορα με Συρία, στα σύνορα με Ιραν.. εκεί που χτύπησε ο δυνατός σεισμός, κοντά στη περιοχή Βαν, …και εκεί θα ξεσηκωθούν με τη πρώτη εύκαιρα.

Πρόεδρε δεν βλέπω να το λέει κάνεις, οπότε είπα να στο πω αλλά κάνε πως δεν το ξέρεις.

Αλλωστε εχεις κάτι Στενά να κλείσεις…!προλαβαίνεις δεν προλαβαινεις..!

Όσο για εσένα Κυριάκο, τα γρανάζια που λεμέ τόσο καιρό και που δεν ακύρωσες… αυτά θα σε «λιντσάρουν»…πολίτικα τουλάχιστον!

Γιατί μερικές και σοβαρές απαντήσεις για αυτό που θα ακολουθήσει και στα γιατί που θα το συνοδεύει δοθήκαν........... Δευτερά μεσημέρι, στις 13/1/2020.

Το πέρασα από τα «φίλτρα» του χρόνου, όπως συμβαίνει με όλα όσα πριν πιασω σαν θέματα, οπότε δεν το έβγαλα ουτε από το μυαλό μου... γιατί εκεί προθέσεις και απαντήσεις  δεν… κρύβονται ουτε επηρεάζομαι από την αποψη μου!!!

Ξέρω ότι και παλι....για ακόμη μια φορά δεν είπαμε κάτι ευχάριστο..

Κοίτα....στο site  γίνονται συχνές κοινοποιήσεις πνευματικών ζητημάτων, από επιλεγμένους, όπως είναι ο κ. Η.Καλλιωρας, ο κ. Δ.Μακρής,ο κ. Κ.Βαρδάκας και άλλους ανθρώπους, όπως και άρθρα που έχουν κάτι πνευματικό, που είναι στήριγμα, ελπίδα και παρηγοριά στους δύσκολους χρόνους που μπήκαμε. 

Οπότε αυτό το κομμάτι, το φως μέσα στο σκοτάδι των ημέρων το εχω "αναθέσει" άτυπα στους ειδικούς.

Γιατί από εδώ και πέρα, δεν θα μας κάνουν ευτυχισμένους οι διακοπές, τα χρήματα, οι ανέσεις, οι διασκεδάσεις και όλα όσα η τεχνητή αυτή εποχή μας πρόσφερε απλόχερα. Δεν τα χειριστήκαμε σωστά.. ξεπεράσαμε το μετρό... τα όρια των αντοχών τους, τα επίπεδα κατανάλωσης τους και …ορίστε.

Ευτυχισμένοι πλέον θα είμαστε όσοι αντιληφθούμε και βιώσουμε στην πράξη ότι.... υπάρχει εξ ουρανού προστασία, φροντιδα, ελπίδα και στήριγμα σε κάθε μας βήμα, μέσα στις σκοτείνες εκείνες ώρες που θα λεηλατήσουν ελπίδες και όνειρα.

Βασικά σε κάθε δικό μας βήμα, σε κάθε βήμα των δικών μας ανθρώπων, και όλων όσων ανθρώπων υπάρχουν γύρω μας.

Ευτυχία θα είναι η υγεία (μου, σου και μας) και η επιβίωση, σωματική και ψυχική.

Τι και αν τα μπουλόνια του πολιτισμού μας ξεβιδώθηκαν, το χέρι που άφησε να ξεβιδωθούν( τώρα) αυτά τα σκουριασμένα εξαρτήματα, θα τα αντικαταστήσει γρήγορα(χρόνος) με νέα.

Οπότε αυτό το γρήγορο ξεβίδωμα που παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες, είναι γιατί μπήκαμε συνεργείο…για....ολικό service.

Και ο Μάστορας Αυτός, ότι εμείς χαλάσαμε και φθείραμε θα το αντικαταστήσει και θα το παραδώσει στον............. χρόνο του.


Rick

Share:  

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου