Τετάρτη, Φεβρουαρίου 19, 2020

Πριν πάμε στη Χάγη, Ντόρα, Γιώργο και λοιποί, γιατί δεν ρωτάτε ποια είναι η γνώμη του Ισραήλ για το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης.;;;;


Πριν μερικές ημέρες την κατέθεσε δημόσια και από την.. official σελίδα του ο Ισραηλινός πρωθυπουργός.

Για να την δουμε...:


«Βρισκόμαστε στη μέση μιας διαδικασίας εξομάλυνσης των σχέσεων με μεγάλο αριθμό αραβικών και ισλαμικών χωρών. Και βλέπετε ένα μέρος αυτής της διαδικασίας. Αυτό που φαίνεται είναι η κορυφή του παγόβουνου πάνω από την επιφάνεια του νερού. Κάτω από την επιφάνεια του νερού, υπάρχουν ακόμη πολλές διαδικασίες που αλλάζουν το πρόσωπο της Μέσης Ανατολής και θέτουν το Ισραήλ ως περιφερειακή και παγκόσμια δύναμη. Αυτός είναι ο καρπός της πολιτικής μας. Καλλιεργούμε την ισχύς του Ισραήλ και πολλοί άνθρωποι συνάπτουν συμμαχίες και εδραιώνουν σχέσεις με ισχυρές χώρες.

Το Ισραήλ είναι μια ισχυρή χώρα. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχουμε και 
προκλήσεις. Μία από αυτές είναι το διεθνές δικαστήριο της Χάγης.
Αυτό το διεθνές δικαστήριο στη Χάγη αποτελεί εδώ και καιρό ένα πολιτικό εργαλείο στον πόλεμο κατά του Ισραήλ. Αυτή τη στιγμή προσπαθεί να μετατρέψει το γεγονός της ύπαρξής μας στην πατρίδα μας σε έγκλημα πολέμου. Αγωνιζόμαστε ενάντια σε αυτό και στο πλευρό μας, πρέπει να πω, είναι πολλοί φίλοι μας σε όλο τον κόσμο. Θα ήθελα να επαινέσω τη Γερμανία, την Αυστραλία, την Αυστρία, τη Βραζιλία, την Τσεχική Δημοκρατία, την Ουγγαρία και την Ουγκάντα, οι οποίες μαζί με τις ΗΠΑ βρίσκονται σταθερά δίπλα στο Ισραήλ.»


Κυριακό και πολιτικό σύστημα πριν μερικές ημέρες είπαμε κάτι:

Εκεί πέρα στο Μαξίμου και γενικά στη Βουλή δεν καταλαβαίνετε τι έχουν κάνει στο πολιτικό σύστημα… απλά να θυμάστε ότι θα αφήσουν σε κοινή θέα τα σχοινιά που τώρα σας κινούν. 

Θα φροντίσουν ο κόσμος να τα δει..!!

Σκοπός αυτών που μας έβαλαν να τρέξουμε το project East Med..δεν είναι η κατασκευή του αγωγού. Τουλάχιστον όχι τώρα.

Ούτε ή Χάγη που λέτε, και που δεν θα έπρεπε να λέτε… γιατί δείχνετε για άλλη μια φορά την γύμνια του πολίτικού συστήματος που ξεδιάντροπα πλέον στέκεται απέναντι από τις εξελίξεις.

 Αυτοί που μας έβαλαν να ανακοινώσουμε το έργο, αυτοί θέλουν μέσα από τις ανακοινώσεις να οδηγηθούμε σε ελεγχόμενο πόλεμο Ελλάδος-Τουρκίας.

Αυτοί δεν είναι με κανέναν αλλά και να ήταν με κάποιον... σιγουρά δεν θα ήτα με εμάς!!

Εχω την εικόνα γιατί το θλεουν αυτο. Και το είχα καταθέσει κάποτε...και δεν το ξανακάνω.

Για την ιστορία, Ντόρα, Γιώργο, πολιτικό σύστημα…. κανένα ελληνικό μέσο δεν μετέδωσε την παραπάνω άποψη του Ισραηλινού πρωθυπουργού και στρατηγικού  "συμμάχου" μας για την Χάγη.

Από όσο είδα κανένα!!!

Μόνο εδώ στο minitrue.gr επαιξε.

Το ανεβάζουμε, αφιερωμένο σε όλους εσάς που πάτε να εκβιάσετε και να εξαπατήσετε για άλλη μία φορά τον Έλληνα.!!!

Αν είναι ο διεθνής οργανισμός ένα Πολιτικό Εργαλείο και θέλετε/επιμένετε να οδηγηθούμε στην Χάγη, καλύτερα να έχετε διαβατήρια για εξωτικούς προορισμούς.

Rick
Share:  

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου