Δευτέρα, Ιανουαρίου 13, 2020

«Επιβάτη» του Μετρό κράτα τις αντιδράσεις σου για μετα…! Μπράβο για την διαφήμιση, μα δεν υπάρχει εκεί έξω ελπίδα#Ήξερεςότι....... η κοινωνία μας είναι τόσο άρρωστη που αντιδρά με σφοδρότητα στην ύπαρξη της ανθρώπινης ζωής;

Ότι υπάρχουν δίπλα μας άνθρωποι που το παίζουν υπερασπιστές των δικαιωμάτων της γυναίκας και από την άλλη είναι οι ηθικοί αυτουργοί χιλιάδων δολοφονιών ετησίως στην Ελλάδα;

Από την μία μπράβο για την διαφήμιση στο Μετρό….από την άλλη δεν υπάρχει ελπίδα σε αυτό τον τόπο.

Δυστυχώς η μολυσμένη αυτή κοινωνία αντιδρά….στη ζωή. Μια κοινωνία που αντιδρά στη ζωή, η οποία ακόμη δεν έχει έρθει σε αυτή τη σάπια κοινωνία, η κοινωνία δεν θα την σεβαστεί και θα την μισήσει όταν αυτή έρθει στην… πάσχουσα κοινωνία.


Αν δεν σέβεσαι την ζώη πριν... δεν θα την σεβαστέις και μετα...!

Και τα αποτελεσματα τα βλέπουμε καθημερινα στις ειδήσεις...!

Πολλά παιδιά δεν θα ζήσουν τα χάλια μας, δεν πρόλαβαν.

 Εζησαν μέσα στην κοιλιά της μητέρας τους, είναι υπάρξεις από την στιγμή της «σπίθας», μα ίσως είναι καλύτερα που δεν αντίκρισαν το ανθρώπινο μίσος για την ζωή.

Την ώρα που αναφέρουν σαν δικαίωμα τις εκτρώσεις και προτρέπουν την δολοφονία παιδιών, την ίδια ώρα προστατεύουν τα αυγά της Χελώνας.

Αλίμονο στον «εγκληματία» και δολοφόνο που δεν προσέξει και θα τα σπάσει.

Μία σάπια και υποκριτική κοινωνία, που προσπαθεί απεγνωσμένα να μεταδώσει την σαπίλα και στα υπόλοιπα μέλη της, αν είναι δυνατόν και στην νέα γενιά, μα γενιά δεν θυμάται κανέναν τους και η μελλοντική ιστορία ούτε τα ονόματα τους δεν θα θέλει να ακούσει.

Σέβομαι τις κοπέλες που προχωρούν σε αυτή την επιλογή, αυτές ξέρουν καλύτερα και κάποιες από αυτές υποφέρουν από την επιλογή τους αυτή, γιατί έρχονται σε επίγνωση.

Δεν σέβομαι αυτούς τους δήθεν που αναγνωρίζουν, αποδέχονται και προωθούν στο όνομα του προσωπικού συμφέροντος ή μιας αρρωστημένης ιδεολογίας τη δολοφονία βρεφών παραποιώντας την λέξη δολοφονία με την ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη.

Κανένας σεβασμός σε αυτούς που μισούν την ζωή.. κανένας σεβασμος σε αυτούς που ξεδιπλώνουν το χαλί της σάπιας νέας εποχής. 

Χαίρομαι που είδα αυτή την διαφήμιση κατά των εκτρώσεων, αλλά η μέρα που βγαίνει, αυτό με προβλημάτισε.

Υπάρχει η εικόνα ότι αποσκοπούσε να ενεργοποιήσει τα άρρωστα κύτταρα της κοινωνίας και όχι να ευαισθητοποιήσει την κοινωνία.

Τα βαριά άρρωστα κύτταρα, εκείνοι που την έκτρωση την αποκαλούν δικαίωμα, αυτοδιάθεση τους γυναίκειου σώματος, και πανηγυρίζουν όταν νομοί θεσπίζονται υπερ των εκτρώσεων.

Αυτή η σφοδρή αντίδραση σήμερα των.... επιβατών του Μετρό , 13 του μήνα, πιθανώς να μας προετοιμάζει για κάποιο θεματακι τις επόμενες ημέρες.

Κάτι δύσκολο πάλι ετοιμάζεται στη χώρα μας τις επόμενες ώρες/ημέρες,  με αφορμή το σημερινό που για τους περισσότερους θα περάσει στα ψιλά.

Δεν μπαίνουμε σε λεπτομέρειες…απλά να κλείσω με αυτό: Είδα όλες αυτές τις αντιδράσεις και ντράπηκα που είμαι άνθρωπος. Ειλικρινά, ντράπηκα και λυπήθηκα για το πως κατάντησε έτσι ο άνθρωπος.

Και από την άλλη θαυμάζω το μεγαλείο του Θεού, που περιμένει να αλλάξουμε στρατόπεδο μέχρι και την τελευταία στιγμή, με χειρουργικές επεμβάσεις στα γεγονότα, με απύθμενη υπομονή και εντατική προσπάθεια ώστε να μην φτάσουμε σε απροχώρητες καταστάσεις, όταν μόνο ο πόλεμος και οι μεγάλες θλίψεις θα φωτίσουν το νου.... όσον επιζήσουν.

Μα τον πόλεμο και τις θλίψεις, επιβάτη του Μετρό,  αυτά άλλος τα χειρίζεται, "αυτός-η" που τώρα επωφελουνται από τον θάνατο βρεφών.

Rick

Share:  

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου