Τετάρτη, Δεκεμβρίου 25, 2019

Χρόνια πολλά σε όλουςΣε όλο τον κόσμο.....και ειδικά και ξεχωριστά στα παιδιά εδώ μέσα που τα λέγαμε και δεν τα λέμε πλέον.

Κάθε Χριστούγεννα και γενικά κάθε θρησκευτική εορτή είναι σαν να ξανασυμβαίνει το γεγονος, όπως συνέβη τις ημέρες εκείνες, χιλιάδες χρόνια πριν.

Κάπου είχα διαβάσει ότι, τις ημέρες εκείνες πριν από μεγάλες θρησκευτικές εορτές, μπορεί ,κατά έναν τρόπο, κάποιος να προσεγγίσει πιο πολύ και πιο εύκολα τον Θεό.

Αυτές οι μέρες(δηλαδή συγκεκριμένος χρόνος) είναι γεμάτες με την ενέργεια(χάρη)του Θεού, για αυτό και προσπαθούν (ανέκαθεν συνέβαινε αυτό) να τις μαυρίσουν ώστε να μπλοκάρουν αυτή την επαφή.

Και επηρεάζουν συναισθήματα με σκοπό να μην καρπωθούμε τα οφέλη αυτής της προσέγγισης με την θεία ενέργεια…ή την πραγματική θετική ενέργεια του σύμπαντος που στην πραγματικότητα είναι η επενέργεια του Αγίου Πνεύματος.

Αυτός ο πόλεμος υπήρχε και θα υπάρχει εσαεί, διότι το «Wi-Fi» του Θεού είναι πάντα ανοικτό, σε κάθε εποχή, απλά αυτός ο πόλεμος κορυφώνεται με αφορμή τις ορθόδοξες θρησκευτικές μας εορτές όπως είναι η περίοδος των Χριστουγέννων.

Και υψώνουν ένα σωρό εμπόδια ανάμεσα στις τέλειες συσκευές(εμάς) και το Δίκτυο και αυτό επηρεάζει όχι το Δίκτυο μα τα δεδομένα, τα οποία δεν ρέουν πλέον στις τέλειες συσκευές.

Μοιάζει, όπως έχουμε ξαναπεί παλαιότερα, το σκοτάδι να νικάει το Φως, έστω και προσωρινά και να επικρατεί καθημερινά, μα το μήνυμα της σημερινής ημέρας δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης για το τι θα συμβεί στην Ελλάδα μας.

Βρισκόμαστε σε αντίστροφη μέτρηση που.. μέρα μπαίνει μέρα βγαίνει, η παράταση και το τέντωμα του χρόνου θα λάβουν τέλος.

Όπως θα λάβει τέλος και η εποχή τους και στα συντρίμμια της νέας τους εποχής εκεί θα είναι η νέα μας αρχή.

Χρόνια πολλά λοιπόν παιδιά, να έχετε υγεία, πίστη και δύναμη εσείς και οι οικογένειες σας, και λίγο υπομονή και τώρα και τις ημέρες εκείνες, διότι να οριστε…. φτάσαμε….κάποιοι κρυφά μετράνε τη θάλασσα και τα......... μίλια της!


Κλείνω ως εξής στην αγάπη σας...ο Ηρώδης δεν είναι ο γείτονας που θέλει να μας αφανίσει.

Ούτε οι τρεις μάγοι είναι το Ισραήλ(Καμπάλα) οι ΗΠΑ(Λευκός οικος) και η Ιταλία(Βατικανο).
Rick
Share:  

2 σχόλια: