Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 18, 2019

Και πάλι....."Ειναι ενα ταξίδι δίχως επιστροφή"
Ταξίδι Δίχως Επιστροφή... αυτό είχαμε πει σε άρθρο αρχή του μήνα.... αντι για καλό μήνα.

Όμως, όσοι το διαβάσατε τότε,  βλέπετε ότι οι προθέσεις και οι προϋποθέσεις για αυτό το ταξίδι και φαίνονται και διαμορφώνονται τις τελευταίες ώρες.

Δυστυχώς, είναι τέτοιο το μέγεθος που μας δουλεύουν, είναι τέτοιος ο τρόπος που το κάνουν...που λες δεν μπορεί να έχουν τόσο θράσος απέναντι μας.

Και όμως έχουν και δείχνει ότι δεν μας υπολογίζουν,  διότι εξουδετέρωσαν για τρίτη φορά την αντίληψη μας και κατέψυξαν τις αντιδράσεις μας.

Στις 21 του περασμένου Ιουνίου υπήρχαν σχέδια επίθεσης κατά του Ιράν στις πυρηνικές εγκαταστάσεις του.. και έκαναν πίσω δέκα λεπτά πριν .....αλλάξουν μια για πάντα την ιστορία.


Από την ημέρα εκείνη μέχρι και σήμερα φαίνεται να… εξαφανίστηκαν τα σχέδια επίθεσης του Πενταγώνου!!

Και να που σήμερα μας λένε ότι δεν έχουν πλάνο επίθεσης!!


Αλλά αναγκάζονται να φτιάξουν.. δεν το θέλουν όχι....αλλά μετά την «επίθεση» του Ιράν στη Σαουδική Αραβία τι.... να κάνουν οι Σωτήρες;;;;;

Διαβάσαμε για....επίθεση στις ενεργειακές εγκαταστάσεις της  Σαουδικής Αραβίας....

Της χώρας στενό συμμαχο των ΗΠΑ που απειλούσε ο Τραμπ πέρυσι;


Η μήπως η Σαουδική Αραβία πρόπερσι;

Βλέπεις σε εικόνες το δούλεμα που μας ρίχνουν!!!!;@@%%%

Πως αλλάζουν οι ρόλοι των πρωταγωνιστών στα γυρίσματα ανάλογα με το σενάριο;

Στο παρελθόν, δύο μεγάλοι πόλεμοι ξεκίνησαν από προβοκάτσιες και γιατί ο κόσμος αποδέχτηκε την λάθος πληροφορία ως αληθινή.

Αυτό το κρίσιμο λάθος, δηλαδή το τι θα δεχτώ σαν πληροφορία που αργότερα θα διαμορφώσει τις αποφάσεις και τις επιλογές συλλογικά μίας κοινωνίας , τότε τις εποχές εκείνες στοίχισε αμέτρητες ζωές.

Και αυτή τη στιγμή που μιλάμε, η ιστορία παίρνει τον διαβήτη και κάνει… κύκλους... με βρώμικα και ύπουλα μοτίβα λάθος πληροφοριών.

Είναι ψέματα πως τα σχέδια επίθεσης υπάρχουν πολύ πριν το 2019;

Όχι.

Αυτή τη στιγμή, από την μία μετρούν αντιδράσεις, αν και πρέπει να ξέρουν πως δεν υπάρχουν αντιδράσεις στην κοινή γνώμη.

Από την άλλη ανακοινώνονται οι προθέσεις, λένε «όταν δεις αυτό θα πρέπει να κάνεις εκείνο»….. και αν η επίθεση στο Ιράν, πάει δίπλα δίπλα με την πολεμική ατμόσφαιρα στην Ελλάδα, είναι κάτι που εντοπίστηκε από τα "sonar "μας και μένει να δούμε τις επόμενες ημέρες να γυρίζει γρανάζι στα μέρη μας. 

Τι είναι για εμένα η αυριανή επίθεση στο Ιράν;

Ένα πολεμικό μοτίβο που έχει την τάση να επαναλαμβάνεται κάθε τόσο σαν μια πετυχημένη συνταγή που αναβαθμίζει την επί μέρους καταστροφή λαμβάνοντας παγκόσμια χαρακτηριστικά.

Μοιάζει με την εισβολή της τότε ναζιστικής Γερμανίας στην Πολωνία.

Ο τρόπος που ήθελε τότε ο Χίτλερ να κάνει την πρώτη επίθεση η Πολωνία...και που δεν την έκανε και που αναγκάστηκε να στείλει δικούς του να σκοτώσουν δικούς του και έτσι να λάβει την αφορμή για την έναρξη του Β'ΠΠ.

Έτσι και ο Δυτικός ναζισμός στην εποχή μας, περιμένει το πρώτο χτύπημα του Ιράν και όσο δεν το κάνει, οι δικοί τους ανατινάζουν δικούς τους και τα ρίχνουν στους Φρουρούς της επανάστασης.


Rick
Share:  

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου