Στο κανάλι OneTv και στον Γιάννη Θ. Διαμαντή, μίλησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος.

Ο Σεβασμιώτατος μίλησε για τον Θεό, την επιστήμη, για την καθημερινότητα των ανθρώπων και για διάφορα θέματα που απασχολούν τον κόσμο.

«Έχει πολύ έπαρση η εποχή μας, νομίζει ότι έχει καταφέρει τα πάντα. Έπαρση μεγάλη! Ωραία πράγματα τα επιτεύγματα, αλλά χρειάζεται η αληθινή σοφία και όχι η τεχνητή» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Σεβασμιώτατος.
Share To:

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

  1. Έχει πολλή έπαρση η εποχή μας όχι πολύ(ουδέτερον).Η έπαρση είναι θήλυ με παραγωγικές ιδιότητες και ο ανδρικός πληθυσμός του πλανήτη, που κατ εξοχήν φέρει το σπέρμα της έπαρσης ,έχει σαφώς τις γενετικές ιδιότητες. Όμως, η Ελπίδα , η Αγάπη και η Πίστη, οι κόρες της Αγίας Σοφίας είναι το Φως του Χριστού μας , στα πρόσωπα αυτών που το κατέχουν. Είναι η άκρα ταπείνωση που κάνει τους ανθρώπους θεϊκά ωραίους , τους ανοίγει διάπλατα τον νου και την ψυχή ,και ενώ είναι σκώληκες στη γη, ανυψώνονται ως άγγελοι στον ουρανό.Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Νικόλαος της Μεσογαίας και Λαυρεωτικής είναι συντονισμένος στην Τριαδική Θεότητα ,οπότε δίκαια κτυπά τα πάθη των λογισμών των αδαών ανθρώπων και την έπαρση ως φαινόμενο της εποχής μας εύστοχα , με θεϊκή συνέργεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή