Πέμπτη, Αυγούστου 29, 2019

Εκρήξεις στα γραφικά σοκάκια του.. Αιγαίου!

Το Αιγαίο κινδυνεύει.!!!
 

Κινδυνεύει από πόλεμο. 

Είναι κάτι που δεν το κρύβουν, μας το λένε σε κάθε ευκαιρία. 

Κινδυνεύει όμως και από μεγάλο σεισμό! 

Κινδυνεύει και από μεγάλη έκρηξη Ηφαίστειου!

Από Ηφαίστειο..........;;; 

Ναι…η Ελλάδα έχει και από αυτά. 

Φυσικά αυτά τα δύο δεν μας τα λένε ανοιχτά.

Αλλά έχουν εκδηλωθεί οι προθέσεις. 

Και αν δεν μας το λένε εδώ οι υπεύθυνοι για την ασφάλειά μας, πιθανώς γιατί δεν έχουν την εικόνα, μας προετοιμάζουν άλλοι, σε μια άλλη γλώσσα επικοινωνίας που δεν την μιλάνε οι επιστήμονες.

Στην ίδια γλώσσα που κάποτε πέρασαν την πτώση των Δίδυμων Πύργων, που κανείς δεν θα μπορούσε να υπολογίσει(μέχρι που το είδαν με τα μάτια τους) πόσο φανερά πέρασαν ένα γεγονός μέσα από την οθόνη και σε μια σειρά από.... καρτουν. 

Και όποιος είδε και μίλησε τον είπαν γραφικό.

Γραφικός ναι…..με ημερομηνία λήξης όμως, την 9/11…! 

Και δεν με αφορά ποιοι το έστησαν ή πως το έστησαν τότε. 

Το πρόβλημα ήταν ότι κάποιοι το έστησαν και το πέρασαν στη συνείδηση του κόσμου πιο πριν,πολλές φορές, λες και ήταν και αυτό μέρος της εξίσωσης. 

Το πρόβλημα είναι ότι κάποιοι το ήξεραν. Κάποιοι το σχεδίασαν και μετέδωσαν live τον τρόμο και την θλίψη σε ολόκληρο τον κόσμο!

Και αυτό το... από πριν να δείχνω ένα γεγονός, συμβαίνει με πολλά γεγονότα που σοκάρουν τον πλανήτη και μεταδίδονται... live. 


Και αυτή τη στιγμή, σήμερα δηλαδή, στο κέντρο ελέγχου της σκέψης μας, μας παρουσιάζουν εικόνες από την καρδιά του Αιγαίου, με ένα «τέρας» να βγαίνει από την θάλασσα.... με κοράκια να πετούν στον καταγάλανο ουρανό και εκεί γίνεται μια μεγάλη έκρηξη….οι εκκλησίες ματώνουν…βάρκες και άνθρωποι καίγονται. 

Θα το λάμβανα όπως και να έχει στα σοβαρά.. όμως ακολουθώ στο χρόνο κάποιες από τις εικόνες που βλέπουμε στο κολομβιανό βίντεοκλιπ. 

Και είναι ένα θέμα που το πιάσαμε επιφάνειακα μερικές ημέρες πριν τον σημερινό σάλο! 

Δήλος- Κνωσσός... πρόσφορες..θυμάσαι.;

Έτσι Κατασκευάστηκαν Τα «Προσκυνήματα» Της….Νέας Εποχής


Οι σκηνοθέτες της πραγματικότητας μας, αυτοί που συνεργάζονται και συνομιλούν απευθείας με το σκοτάδι της νέας εποχής μας και επηρεάζουν βαριές βιομηχανίες, όπως αυτή της μουσικής και των βίντεο κλιπ, δεν έβγαλαν το βίντεο τυχαία στη Μύκονο....(!!) ούτε στην τύχη το ανέβασαν στις 22.8.2019. 

Συλλέγονται και άλλα στοιχεία.... και αυτό που μπορώ να πω για την ώρα, είναι ότι έχει σχέση και με την Κρήτη.

Αλλά και με τον επερχόμενο πόλεμο στα νερά του Αιγαίου.


Είχαμε πει στις 27 Ιουλίου, ότι «εργάζονται» στα ρήγματα της χώρας, ειδικά του Αιγαίου, πάνω μέχρι κάτω...βόρειου-νότιου και κεντρικού(!!), όταν πολλά βλέμματα κοίταζαν το ρήγμα στη Μαγούλα και την ώρα που οι σεισμολόγοι καθησύχασαν για τον ισχυρό σεισμό της Αθήνας.

Και είδαμε μία σεισμική συμπεριφορά να αλλάζει γεωγραφικές προτιμήσεις και να γίνεται αλλοπρόσαλλη..!

Οπότε… 

Για να περνάνε τέτοιες εικόνες στην οθόνη, το πράγμα μοιάζει να πλησιάζει. 

Επίσης φαίνεται και κάτι άλλο. 

Ότι σαν γεγονός, δεν θα έχουμε ξαναδεί κάτι παρόμοιο.

Τουλάχιστον για την εποχής μας… γιατί έχουμε πληρώσει ακριβά σαν Ελλάδα εκρήξεις ηφαιστείων και ισχυρών σεισμών. 

Μην ξεχνάμε ότι ανεπτυγμένοι πολιτισμοί εξαφανίστηκαν κάτω από τέφρα ή συντρίμμια. 

Και ο δικός μας, ο προηγμένος δυτικός πολιτισμός, αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε κίνδυνο. 

Και θα σε πουν γραφικό, αν πεις ότι το βίντεο αντανακλά στην πραγματικότητα μας.Μα έχει ξανασυμβεί..

Και δεν είναι εκεί το πρόβλημα, πως θα μας πουν, το συνηθίσαμε κάπως, το πρόβλημα είναι ότι δουλεύουν επάνω σε ρήγματα ώστε να φέρουν την μεγαλύτερη ζημιά στη χώρα... την ώρα που οι καθημερινές προσεισμικές δονήσεις/ δηλαδή οι τραγωδίες στα δελτία ειδήσεων..... δεν δειχνουν να  συνεφέρουν τον Ελληνα.

ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΝΑ ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ 'PAUSE'!!!
ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΚΑΣΕΤΑ,ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΞΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ...ΣΕΝΑΡΙΟ>!

ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΛΛΙΩΣ 

ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΔΥΣΚΟΛΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ.
Υ.Γ

Να σημειώσω εδώ ότι έχουν σημαδέψει αρκετά σημεία της Ελλάδος, δεν γίνεται να πούμε ποια,αρκετά ειπαμε πιο πάνω... αλλά επεξεργάζονται να τα χτυπήσουν με .. «φυσικά» φαινόμενα. 


Έχουν ήδη 
«μαρκάρει» συγκεκριμένες γεωγραφικές περιοχές.!

Rick

Share:  

3 σχόλια:

 1. Tα ίδια ακριβώς σκέφτηκα, όταν κάπου είδα αυτό το βίντεοκλιπ! ότι "δείχνει" κάποιον ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ (κανονικό ή κάτι με τους λαθροεισβολείς) Mia

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αυτό που γράφω παρακάτω -το σκέφτομαι ακόμα αν πρέπει - μπορεί και να ληφθεί σαν σενάριο Mias καλπάζουσας φαντασίας...
  Στις 22 του μήνα που βγήκε αυτό το βίντεο (δεν το ήξερα, εδώ το διάβασα σήμερα} μου συνέβη κάτι παράξενο, αδικαιολόγητο και αιφνιδιαστικό, πολύ στενάχωρο για μένα που ακόμα δεν το έχω κατανοήσει γιατί συνέβη.
  Επειδή κάποια παράξενα γεγονότα είναι αντανακλάσεις άλλων και σε συνδυασμό με την κυκλοφορία αυτού του βίντεο την ίδια μέρα μου περνάει από το μυαλό το εξής ενδεχόμενο: σε ένα πιθανό Πόλεμο του Αιγαίου θα χτυπηθεί ταυτόχρονα και το φρόνημα των υπερασπιστών από Δικούς μας με κάποια Προδοσία ή κάποια Διευκόλυνση στον εχθρό που θα εμποδίσει φυσικά και θα κάμψει ψυχολογικά, αυτούς που θα κληθούν να αμυνθούν.
  Εντάξει, πείτε το σκεπτικό γραφικό! Από την άλλη στον πόλεμο εξετάζονται σενάρια και όποιος θέλει να είναι προετοιμασμένος, πρέπει να υπολογίσει κι αυτό το ενδεχόμενο να πολεμά τον φανερό εχθρό και να εμποδίζεται κι απ΄αυτόν που λογαριάζει στήριγμά του... και δυστυχώς αυτό το σενάριο έχει ξανασυμβεί με επιτυχία –όχι για εμάς- και στη Μικρασιατική Καταστροφή και στην Κύπρο...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΑΙΣΧΟΣ!!Εμένα μου μοιάζει καθαρά με σατανιστική επίκληση. Κάτι προσπαθούν να ξυπνήσουν, το προτρέπουν και το καλούν να εμφανιστει...Πιο πολύ με παραπέμπει σε γεωφυσικό φαινόμενο..Αν προσέξετε και τα λόγια του τραγουδιού φαίνεται καθαρά.https://genius.com/Genius-english-translations-j-balvin-and-bad-bunny-cuidao-por-ahi-english-translation-lyrics

  ΑπάντησηΔιαγραφή