Δευτέρα, Αυγούστου 12, 2019

Από 17/7 "Αν Ήμουν Κρητικός…"


"Θα πήγαινα Χανιά… στο Κολυμβάρι, εκεί, θυμάστε που έγινε η (παν)ανορθόδοξη σύνοδος....... θα πήγαινα στο σπήλαιο που πέταξε ο 27χρονος το πτώμα της γυναίκας και θα έλεγα σε έναν ιερέα να κάνει αγιασμό... !

Δεν είναι για καλό τα σπήλαια όταν ζητάνε αίμα...όταν μέρη...νησια...μαυριζουν!Θα πούμε μόνο το εξής και θα είναι σαν να μην το είπαμε. 

Τον Μάϊο, 8-13 Μαΐου, πάνω από 100 ζευγάρια μαζευτήκαν στην Κρήτη, να ανταλλάξουν συντρόφους(ενέργειες). 

Θυμάστε τα νούμερα; 

Σε ποια ακολουθία τα συναντάμε; 

Ποιανού είναι τα… αγαπημένα νούμερα;

Αυτό που καταλαβαίνει ο κάθε ένας.

Τι βλέπουμε στον τίτλο και σε αυτό που έγινε στην Κρήτη;


Η σεξουαλική αταξία γεννάει την βία, την σεξουαλική βία και αυτός ο συνδυασμός είναι η... τελετή και στην μικρή μας ορθόδοξη Ελλάδα το κακό κυριαρχεί μέσα και από…. Έλληνες, γιατί το κακό ζητάει να μας κοσκινίσει. 

Αυτό που έγινε στην Κρήτη έχει άμεση σχέση με αυτό που έγινε στην Κύπρο.. με τα επτά θύματα. 

Έχει σχέση με αυτό που έγινε στην Ρόδο, με την.. Ελένη. 

Δολοφόνοι που σκότωσαν τα θύματα τους έπειτα από την…. σεξουαλική επαφή. 

Και είναι οι «ξενιστές» μέσα από τους δολοφόνους που ζητούν συγκεκριμένο τρόπο δράσης, σε συγκεκριμένους βωμούς του χάρτη, αυτοί ξέρουν καλύτερα το γιατί……και ξέρεις; και στα τρία μέρη, πήραν αυτό που ήθελαν....για την συνέχεια

Δεν έχω να πω κάτι άλλο και φυσικά δεν ειναι μονο αυτα τα μέρη.

Άλλωστε και όταν είπαμε στις… 6 Ιανουαρίου του 2018 για τα συστατικά του πολιτισμού μας….ειδικά για την Κρήτη, ποιος ειδικός/υπεύθυνος/αρμόδιος/δήμαρχος/σύμβουλος κλπ. του νησιού έλαβε σοβαρά τον…. Αναστεναγμό;;; 

Ποιος άκουσε με αφορμή το παρακάτω κείμενο...;


Αν και χρειάζονται παρακάλια και άρθρα σαν αυτό ώστε... οι αρμόδιοι φορείς κάποια πράγματα να τα φρενάρουν στο νησί; 

Αχ βρε Κρήτη….


Αχ βρε Αιγαίο...
"       http://www.minitrue.gr/2019/07/blog-post_52.html

Αυτά και μερικά άλλα είπαμε τον Ιούλιο.

Λιγότερο από ένα μήνα πριν.

Άκουσε κανείς υπεύθυνος και αρμόδιος στην Κρήτη;

Και θα πουν οι αμρόδιοι....και ποιος είσαι εσύ που μιλάς και θες και να σε ακούσουν.

Και ξέρεις... έχουν δίκιο.

Τα γρανάζια που γυρίζουν στη χώρα μας... η εξουσία που έχει λάβει το κακό να μας κάνει...κακό,  αυτό δεν βγήκε από το μυαλό μου... ούτε αναφέρω την άποψή μουαπλά τα «μέτραγα» και με αφορμή την Ορθόδοξη κατήχηση και τα λόγια αγωνιστών και ταπεινών στο φρόνιμα συνάνθρωπων μας, όπως ο Διονύσιος Μακρής, που είχε μιλήσει για τις λάθος αποφάσεις στο Κολυμβάρι της... Κρήτης.

Εγώ απλά τα δέχθηκα και έπειτα τα φίλτραρα με μια δική μου μέθοδο.
Με την μέθοδο που προσεγγίζω κάθε είδηση που δεν μου αρέσει, που θεωρω ύποπτη.

Και εκεί είδα με τα μάτια μου την αλήθεια των λόγων αυτών των ανθρώπων που στην ουσία μεταφέρουν τον Λόγο του Θεού.

Και οι πνευματικοί νόμοι είναι σε ισχύ, πάντα ήταν,  αλλά στις μέρες μας επειδή όπως μας λένε οι Πατέρες  η αποστασία κατά του Θεού έχει γιγαντωθεί, τους έχουμε τσαλαπατήσει, αυτοι   θα είναι οφθαλμοφανείς σε όλους μας, θα είναι ευδιάκριτοι... σε όσους από εμάς  φυσικά θα έχουμε τα μάτια ανοιχτά.

Αυτό το μικρο βρήκα και μπορώ και προσεγγίζω τις εξελίξεις, την σχέση των νομών αυτών με την εποχή μας, με την καθημερινότητα μας.

Και είδα ότι.... πολύ δύσκολα θα σε πιστέψουν εκεί έξω. 

Ποια είναι η συνέχεια τώρα;

Όλη η Ελλάδα, θα είναι ένα ναρκοπέδιο,  σεισμικό.

Υπάρχουν μέρη που τα έχουν σημαδέψει και θα τα χτυπήσουν τα ρίχτερ και δεν μπορούμε να τα πούμε.

Το μόνο που θα πούμε από εδώ και ας το κρατήσουν κάποιοι είναι ότι.....Στοχευσαν το Αιγαίο και την Μεσόγειο.!!!   
Γίνεται προσπάθεια να ξυπνήσει το............................... Κολουμπο.!! 

Αυτό που αφανίζει πολιτισμούς, στην Καρδιά του Αιγαίου...ξέρεις.

Το τι θα γίνει τελικώς, μόνο ο Θεός αποφασίζει, και αυτό ισχύει παντού,  το κακό έχει τα σχέδια του αλλά δεν κρίνει το ίδιο το αποτέλεσμα και όπως λένε οι γνωριζοντες, ανάλογα με την μετάνοια μας συνολικά θα κριθεί και το αποτέλεσμα.
Αρα, αν το εξετάσεις σε βάθος, οι επιλογές μας και η στάση μας απέναντι στις εξελίξεις θα κρίνει το αποτέλεσμα.
Όσο πιο πολύ προσεγγίζουμε το χάος...αυτό σημαίνει ότι τόσο πιο λάθος επιλογές κάνουμε...με αποτέλεσμα εμείς να χτυπάμε εμας.

Εδώ, σήμερα, απλά καταγράφονται μερικές από τις προθέσεις.

Αγαπητοί σεισμολόγοι..... καλύτερα να σηκώσετε τα χέρια σας ψηλά όσο ακόμη υπάρχει χρόνος, η αλαζονεία σας, σε μερικές των περιπτώσεων και ειδικά τις ώρες αυτές που η φύση έχει γίνει όπλο,  θα σας εκθέσει.

Με αγάπη και σεβασμό στην δουλειά σας, αλλά η επιστήμη είναι πολύ λίγη μπροστά σε αυτό που ξυπνήσαμε στην Ελλάδα στις 19.7.

Αγνοείτε τα γρανάζια που θερίζουν την χώρα, όπως και όλοι οι υπεύθυνοι και αρμόδιοι κρατικοί φορείς και αφού δεν έχετε ξεκάθαρη εικόνα, τουλάχιστον μην εκτίθεστε, γιατί μπορεί να έρθει η ώρα που δεν θα ξέρετε τι να πείτε.

Έναν... από εσάς περίμενα, για να καταξιωθεί στη συνείδηση μου, και να βγει και  να πει ότι η Παναγιά και οι προσευχές αγίων ανθρώπων εντός και εκτός αστικής ζώνης έσπασαν τον Εγκέλαδο στην Αθηνά...και στην Κρήτη.

Να βγει και να πει το αυτονόητο... ότι κάτι έχει γίνει και η Ελλάδα χορεύει στα Ρίχτερ από πάνω μέχρι κάτω...και δεν ξέρουμε τι είναι αυτό....!!!!!!!!

Από όσο άκουσα, κανείς σας δεν είχε την τόλμη... το θάρρος... αν θες την πίστη να σηκώσει τα χέρια ψηλά... Ούτως ώστε ο κόσμος να ψαχτεί αλλού και να δει τι συμβαίνει...μήπως φταίει κάτι άλλο... κάτι που ξεπερνάει την λογική και την επιστήμη;

Προσέχετε σεισμολόγοι, γιατί κάποιο χέρι σταμάτησε τους σεισμογράφους και αυτοί οι σεισμοί που έσπασαν σε Αθήνα και Κρήτη,  πήραν την μορφή προειδοποιήσεων.!!

Και όχι εφησυχασμού(όπως λέτε)! 

Και αργότερα,  στου χρόνου τον κύκλο, ο πόνος μπορεί να είναι Μεγάλος και εσείς τώρα που εφησυχάζετε τον κόσμο.....ο ίδιος ο κόσμος θα πει.. γιατί δεν μας προειδοποιησατε....και  θα στραφούν εναντίων σας.!


Η Χάρη και η αγάπη της Παναγίας μας να μας σκεπάζει όλους, με τα καλά και τα στραβά μας.. και ας γίνει ότι είναι να γίνει ώστε η χώρα μας να ελευθερωθεί το συντομότερο δυνατό.

 Rick


Share:  

5 σχόλια:

 1. φιλε ρικ η σελιδα 1 του view rick show more δειχνει τα 3 τελευταια αρθρα και μετα η σελιδα 2 δειχνει τα 8,9,10,11,12 υπ αριθμον αρθρα.. παραλειπονται δηλαδη 4-5 αρθρα :(. εχε το υπ οψιν, ευχαριστω

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. επισης δεν εμφανιζονται και στις σελιδες που εχεις τα προηγουμενα αρθρα συνολικα τα δικα σου "δωσανε στιγμα" και "δεν ειναι μονο η αττικη"

   Διαγραφή
  2. Φίλε μου σε ευχαριστώ για την ενημέρωση.
   Δεν ξέρω τι γίνεται ακριβώς. Ίσως κάποιο λάθος στο λογισμικό, ίσως κάτι άλλο.
   Δεν πειράζει, άλλωστε εκπέμπουμε όπως βλέπεις σε «safe mode»
   Ότι μείνει λοιπόν στον ιστό ή ότι αφήσουν να μείνει.

   Διαγραφή
 2. Μπορεί λες Rick η ενέργεια να έσπασε στο σημερινό και χτεσινό σεισμό, πάνω και κάτω από την Κρήτη; Kατά τη γνώμη σου ήταν πιο πιθανός ο σημερινός ή ο χτεσινός και η ενέργεια μοιράστηκε στον άλλο; Μπορεί να ρωτάω "περίεργα" πράγματα... αλλά η απάντησή σου θα με βοηθούσε σε κάποια πράγματα που παρατηρώ κι εγώ.Μia

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Πιο πιθανός νομίζω είναι ο επόμενος.
   Μια-ς και ρωτάς, περίμενα αυτό το μήνυμα Αύγουστο, άλλωστε για αυτό ο αναστεναγμός για το Αιγαίο….όταν όλοι κοίταζαν το ρήγμα της Αθήνας…αν και γενικά το περίμενα 13-14 και αυτό ήρθε πιο νωρίς.
   Δεν ξέρω αν σε βοηθάει αυτό.
   Είναι πρόβλημα ότι ο Εγκέλαδος ζητάει πολλά από την Ελλάδα.
   Ότι έβαλαν τις βάσεις για να σκουντήσουν ρήγματα και ειδικά, ο από πάνω, σήμερα, είναι κοντά στο ηφαίστειο της Σαντορίνης.
   Αυτό είναι πρόβλημα από μόνο του.
   Οι επόμενες όμως 48 ώρες παραμένουν στο κόκκινο….θα πρέπει να περάσουν ….είναι και άλλα τα χρονικά ραντεβού, και τον Αύγουστο που κάθε μέρα είναι μια καρμανιόλα αλλά ας περάσει και βλέπουμε.
   Όσο για τις ενέργειες που έσπασαν αυτό είναι κάτι που δεν το ξέρω, αλλά ένα χέρι σταματάει τη ζημιά, μπαίνει στην εξίσωση και αλλάζει το ζητούμενο, και το ζητούμενο ξέρεις ποιο είναι.
   Αυτό που πήγε να γίνει στην Αθήνα στις 19.
   Και αν το 19 είναι μια σταθερά, αυτό θα δείξει το επόμενο διάστημα
   θα δείξει τον Σεπτέμβρη.

   Διαγραφή