Τετάρτη, Ιουλίου 24, 2019

Το τέντωμα του..... χρόνου!Καλοκαίρι διακοπές, ξεκούραση, βόλτες στα γραφικά σοκάκια, μαγευτικά ηλιοβασιλέματα δροσιστικά κοκτέιλς κλπ. ...... όλα καλά και όλα ωραία…ναι όλα είναι τόσο τέλεια μα…ο χρόνος τεντώθηκε…απλά τεντώθηκε και ότι έρθει θα μας έρθει με παραπάνω δύναμη.

Εσείς στην επαρχία, σε εσάς θα πέσει το βάρος.

Δήμαρχοι και επίσημοι των ημερών μας μην πετάτε αετούς, αφήστε δηλώσεις που αργότερα θα σας εκθέσουν και οργανώστε τους δήμους σας κατασκευάζοντας (μυστικά αν θέλετε) πλάνο φθινοπωρινό, εκτατής ανάγκης, που παρόμοιo δεν έχει δει η γενιά μας, γιατί πολλοί θα βρεθούν σε μεγάλη ανάγκη.

Έχετε ευθύνη μεγάλη αν δεν το κάνετε, αν δεν ακούσετε τις λίγες φωνές που το διαλαλούν, γιατί το μετα, πιθανώς να μην μπορείτε να το διαχειριστείτε και αυτό θα κοστίσει ακριβά..!

Φτιαχτέ πλάνο για να αποδεχτείτε κόσμο, κόσμο ταλαιπωρημένο και απελπισμένο δίχως κάπου να ….εχει να μείνει.


Τα ακούς....εκλεγμένε δήμαρχε και εσύ περιφερειάρχη....;

Μας ακουτε που σας μιλάμε;;;;;

Ευχολόγια του τύπου «ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΜΑΤΙ», την ώρα που τα γρανάζια τα οποία δημιούργησαν την καταστροφή στο ΜΑΤΙ Αττικής(και όχι μόνο), βρίσκονται ακόμη σε λειτουργία, την ώρα που η κοινή γνώμη επιμένει να μην αντιλαμβάνεται τον κίνδυνο... ώστε αυτός να φανερωθεί και να αποτραπεί …αυτά και άλλα τέτοιου τύπου ευχολόγια, δεν λειτουργούν αποτρεπτικά. 

Εντοπίστηκαν πρόσφατα ίχνη, αν ξέρεις τι ψάχνεις το βρίσκεις, και για να ξέρεις τι ψάχνεις , δεν πείθεσαι από προθέσεις και εξαγγελίες περί ασύλου και καταπολέμησης της ..5ης φάλαγγας.

Προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου ότι δεν ξέρετε τι κάνετε κ. Πρωθυπουργέ και λοιποί και ότι σας έβαλαν να προχωρήσετε σε αυτά τα βήματα.

Ακόμη δεν τον έχω πείσει…κοιτώντας του Αλέξη τις αποφάσεις πιο πριν, κοιτώντας παράξενα γύρω μου τα όσα συμβαίνουν… τους χρόνους...και πολλά αλλά.....ε δεν γίνεται να πω ότι δεν ξέρετε την...αντίδραση.

Αυτό το τέντωμα του χρόνου λοιπόν…τα γρανάζια που όσο παραμένουν σε λειτουργία αποκτούν περισσότερη ισχύ και δύναμη, όλο αυτό σχηματίζει μια ζωγραφιά στο καμβά του μέλλοντος.

Γιατί ο απέναντί θα μας την κάνει όταν εμείς θα λυγίσουμε σαν χώρα. 

Επάνω στο λύγισμα θα μας βρει…στην πιο δύσκολη στιγμή μας, εκεί θα ήμαστε πιο ευάλωτοι…και αυτή η στιγμή ήταν πίσω μας και τώρα είναι και....μπροστά μας.

Σε αυτό λοιπόν το ξεχείλωμα του χρόνου, εκεί οι περισσότεροι επένδυσαν τις ελπίδες τους και βλέπουν επιστροφή στην..... κανονικότητα. 

Αυτό φίλε είναι το πιο επικίνδυνο πράγμα αυτή τη στιγμή!!!!!

Και ο σεισμός που έγινε πρόσφατα,  φρόντισε να μας το υπενθυμίσει με τρόπο εκκωφαντικό, ώστε να μην εφησυχάζουμε και δεν ξέρω βέβαια πόσοι το είδαν έτσι.

Αυτά τα ίχνη που εντοπιστηκαν,δειχνει ότι προετοιμάζουν να σχηματίσουν την εικόνα που θα παίξει σε φθινοπωρινές συνειδήσεις, μέσα από την οθόνη των κινητών μας.

Και πως να το πεις καλύτερα παρα με ένα βίντεο πιο κάτω.

και πως να το προλάβουμε όταν το μέσο συντονισμού είναι τα pixels;


 Δεν ξέρω, είναι πράγματα που δεν μπορείς να τα προλάβεις.

Σήμερα, 24/7, ανεβάζω αυτό το βίντεο, να υπάρχει….αν θες σαν πληροφορία στον ιστό.

Και επειδή πιθανότατα κανείς αρμόδιος δεν θα δει αυτό το μήνυμα, άλλωστε κανείς ως τώρα από τους εκλεγμένους στην τοπική αυτοδιοίκηση δεν μίλησε για τα γρανάζια που θερίζουν την χώρα,  φτιάξε αν ζεις στην επαρχία ότι μπορείς, χωράφια, ζώα, ελιές….ότι μπορείς ο κάθε ένας, γιατί με αυτά που θα φτιάξεις θα βοηθήσεις και άλλους ανθρώπους.

Τεντώθηκε φίλε μου η σφεντόνα, και η πέτρα θα μας βρει με περισσότερη δύναμη...νόμος της φύσης και αυτός.
YΓ.

Όπως αναφέρει ο αστυνομικός στο βίντεο σε μια μόλις ώρα μαζεύτηκαν χιλιάδες κόσμου, μικροί και μεγάλοι.. κάθε ηλικίας και  γεμάτοι μίσος επιτέθηκαν στις αστυνομικές δυνάμεις.


ΣΕ ΜΙΑ ΩΡΑ...

Προϋπήρχε  το μίσος μέσα τους...είναι σαν να λέμε ότι έχουμε μέσα μας ένα πιάνο, και οι "μαέστροι" ξέρουν καλά τα πλήκτρα του μίσους και της βίας που έχει μέσα της μια κοινωνία και επίσης ξέρουν να τα πατάνε και να παίζουν στον σκοπό τον δικό τους... όπως έγινε τότε.

Και αν το έκαναν το '08, με την πτώση του Αλέξη,  μέσα από τα έκτακτα δελτία των μεγάλων καναλιών,  φαντάσου τώρα...πόσο εύκολο γίνεται με τα....μέσα κοινωνικής σύγκρουσης.(social  media)
Rick
Share:  

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου