Πέμπτη, Ιουλίου 11, 2019

Και όσο εμείς θα παρακολουθούμε τις εσχατιές της εποχής μας...
........ αυτοί θα τα ρίχνουν στην... κλιματική αλλαγή.!Έτσι είπαμε λίγο πριν την καταστροφή...χθες.

Είπαμε επίσης ότι ο Ιούλιος δεν μας συστήθηκε ακόμη.

Και συνέβη ότι δεν έπρεπε να συμβεί. Αναλυτικά η δήλωση του Αλέξη Τσίπρα:

«Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια για τους ανθρώπους που χάθηκαν στη Χαλκιδική, καθώς και την ολόψυχη συμπαράστασή μου στους τραυματίες και στους πληγέντες.
Αυτές οι στιγμές δεν είναι για πολιτική εκμετάλλευση. Τουλάχιστον εγώ δεν θα το κάνω πότε.
Είναι όμως στιγμές περισυλλογής και αναστοχασμού. Όσο και να θέλουμε να το ξορκίζουμε ή να το αγνοούμε, η κλιματική αλλαγή και οι συνέπειές της είναι παρούσες και δεν ωφελεί να κλείνουμε τα μάτια.
Η άκρατη ανάπτυξη απειλεί το πλανήτη, απειλεί τις ζωές μας. Όσο νωρίτερα το συνειδητοποιήσουμε τόσο καλύτερα θα προστατευτούμε. Αλλά ας έχουμε υπ όψιν ότι απαιτούνται ριζικές τομές και όχι ημίμετρα».Λέκκας για φονική κακοκαιρία στη Χαλκιδική: Θα ξαναζήσουμε τέτοια φαινόμενα: 

«Θα ξαναζήσουμε τέτοια φαινόμενα, έχουμε παρουσίαση με τον κ. Ζερεφό σήμερα για αυτό ακριβώς, πώς η κλιματική αλλαγή επηρεάζει αυτά τα φαινόμενα»
Και οι ειδικοί, οι υπεύθυνοι της ενημέρωσης, η επιστημονική κοινότητα… κάνεις ρε γαμώτο τους δεν βλέπει το δάσος.

Κοιτούν μόνο το δέντρο.

Το μόνο που παπαγαλίζουν είναι η κλιματική αλλαγή και όπως είπαμε κάποτε, δεν θα μπορούν να εξηγήσουν επιστημονικά τα φαινόμενα που θα βλέπουμε στην οθόνη και μακάρι να τα βλέπουμε μόνο εκεί, γιατί αυτά θα είναι αγνώριστα, θα είναι βγαλμένα μέσα από αμερικανικές ακριβογυρισμένες ταινίες και θα ξεπερνούν την πεπερασμένη ανθρώπινη λογική.

Το ξαναλέμε, δεν θα μπορούν να τα εξηγήσουν τα φαινόμενα σε λίγο διάστημα και εκούσια ή ακούσια, με τις δηλώσεις τους, θα διευκολύνουν την εφαρμογή σκοτεινών «δεδομένων» στο λειτουργικό της εποχής μας.

Θα πετάνε την μπάλα έξω από το γήπεδο και δεν θα φτάνουν στην ουσία που τα φυσικά φαινόμενα έγιναν όπλα.

Ορίστε η ουσία και κανένα μέσο ενημέρωσης στην Ελλάδα δεν έχει συσχετίσει ποτέ του γρανάζια.....δηλαδή τα νομοσχέδια/άρθρα/αποφάσεις με τον χρόνο και τις τραγωδίες που βλέπουμε και αυτό που κάναμε από εδώ γίνεται για πρώτη φορά και για αυτό, όχι μόνο για αυτό, σταματήσαμε τα πολλά πολλά.


-Καταργήστε όσα συμφωνήσατε στην Αγία και Μεγάλη Σύνοδο στο Κολυμβάρι της Κρήτης.

-Καταργήστε το άρθρο 3 για τις έμφυλες ταυτότητες.

-Καταργήστε το άρθρο 8 για την υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια. 

-Καταργήστε την συμφωνία των Πρεσπών.

-Καταργήστε το άρθρο 3 για την θρησκευτική ουδετερότητα του Ελληνικού κράτους.Μιλάνε λοιπόν για κλιματική αλλαγή όταν σε μια ημέρα και σε εικόνες είχαμε το παρακάτω.

Προσοχή, όλα αυτά σε μια ημέρα, αυτην που πέρασε χθες. 


Αχ βρε λεβεντογέννα Κρητη...αχ!Rick
Share:  

1 σχόλιο:

  1. Για τηn καταστροφή της Χαλκιδικής μου περνάνε κι άλλες σκέψεις από το μυαλό... αλλά είναι δύσκολο να ειπωθούν.
    Θα πω μόνο ότι μετά την εκλογή Τσίπρα το 2015 25/1, την επόμενη μέρα έγινε το δυστύχημα στην Ισπανία με το ελληνικό F16 και σκοτώθηκαν 11 άτομα.

    Mia

    ΑπάντησηΔιαγραφή