Σάββατο, Ιουλίου 13, 2019

Υπάρχουν... νόμοι
Πόσες φορές μιλήσαμε για τα γρανάζια που σε συνεργασία με τον χρόνο θερίζουν;

Τελευταία φορά ήταν στις 26.5.2019 στο άρθρο 
Μην Ψάχνεις Το Μέλλον Της Χώρας Στην Κάλπη 


Η συμφωνία των Πρεσπών δεν είναι απλά μια εθνική προδοσία που έγινε για τα συμφέροντα των ισχυρών σε συνεργασία με τους εδώ πρόθυμους για προδοσίες.

Δεν θα ψάξω να το βρω ,αλλά το είχαμε πει και παλαιότερα, 

Είναι το μεγαλύτερο «γρανάζι» που έχει μπει σε λειτουργία και θερίζει τηn χώρα από συστάσεως ελληνικού κράτους. 

Ήταν αλήθεια αυτό που είπαμε ή όχι;

Είναι γρανάζι που φέρνει καταστροφές ή μήπως απλά μια προδοσία;

Από που ξεκίνησε η καταστροφή, όπως μάθαμε αργότερα;Από την περιοχή των Πρεσπών..!

Δεν είναι απλά ένα σημάδι.... είναι ένα σημείο που μπήκε μια υπογραφή που…κατασκευάζει ένα ισχυρό όπλο εναντίων μας.

Βλέπεις κανέναν εκεί έξω να μιλάει για αυτά τα "γρανάζια";

Οχι...και όσοι μιλάνε θεωρουντια γραφικοί! Το ξαναλέμε για να μεινει.

Μιλάνε μόνο για ανάπτυξη, για επενδύσεις, για ανταγωνιστικότητα.η κοινή γνώμη ασχολείται με τον…ξιφία που λιθοβολήσαν.... όταν στην Ελλάδα κάθε χρόνο έχουμε 

 


Είμαστε αναγκασμένοι για λίγο ακόμη διάστημα να βλέπουμε μία υποκριτική κοινή γνώμη σαν μέρος μιας e-δικαστικής εξουσίας, όπου μέσα από τον σχολιασμό και την δημόσια τοποθέτηση καταδικάζει συμπεριφορές κακοποίησης ζώων, την ίδια ώρα που κλείνει ερμητικά τα μάτια στα…γρανάζια που λέμε πιο πάνω και πόσο μάλλον στις δολοφονίες ανθρώπων δια μέσου των εκτρώσεων.

Η αυτού υψηλότης νεά εποχή της αντίληψης σε όλο της το μεγαλείο και σε όλη της την μεγαλοπρέπεια!!!

Και την υποκρισία.

Την ώρα που το αίμα των εκτρώσεων τρέχει στους υπονόμους των μεγάλων πόλεων της χώρας μας, αυτή την ώρα η κοινή γνώμη σφυρίζει αδιάφορα και δεν αναγνωρίζει την σοβαρότητα του ζητήματος , δεν προβληματίζεται για τις επιπτώσεις στην χώρα μας οι 300.000 εκτρώσεις τον.... χρόνο, στην δημιουργία και την ανθρώπινη εξέλιξη...παρα προβληματίζεται μόνο σε αυτό που βλέπει...

...σε ότι δηλαδή τις δείξει η οθόνη...

..νιώθει όπως θέλει η οθόνη(στην προκειμένη οργή) όταν το θέλει η οθόνη ..

...δηλαδή η επικαιρότητα...και όποιος την ελέγχει...

.... τι και αν οι 300.000 θάνατοι ετησίως είναι κατα πολλές χιλιάδες περισσότεροι π.χ από τους 7 στην Χαλκιδική.

Και δεν εξετάζει αν η οθόνη θέλει να δείξει/στοχεύσει αδιάκριτα βλέμματα και παγιδευμένες ψυχές σε........... συγκεκριμένο μέρος και άντε αυτό ας πούμε είναι πιο δύσκολο να το δεχτεί κάποιος.

Μήπως όμως είδες να διοργανώνουν καμπάνιες όπως κάνουν π.χ. για το…AIDS … για τον ρατσισμό…για την ισότητα των φύλων….........από κάποιο ίδρυμα..;από κάποιο οργανισμό…; μήπως κάποιος Δήμος…;στα σχολεία...; στις θεματικές εβδομάδες..; στα φόρουμ; στα social media…; λέει κανείς τίποτα για τις εκτρώσεις, δηλαδή ότι ειναι φόνοι, από αυτούς που έχει βαρύτητα η γνώμη τους ή που καίγονται για τις ελευθερίες και τα δικαιώματα ανθρώπων και ζώων;

ΟΧΙ.

Αλλά τα αυγά του τρυποκάρυδου αν τα σπάσεις εισαι δολοφόνος,  σε σερνουν και σε διαπομπευουν στα ειδικά e-δικαστήρια. Αυτή η υποκρισία διακατέχει ένα μεγάλο ποσοστό στη σύγχρονη σαπίλα του εκτρώματος που λέγεται πολιτισμός.

Το αίμα των αδικοχαμένων αυτών εμβρύων,  όλα αυτά τα χρόνια, είναι αρκετό για να μας «πνίξει», πόσο μάλλον όταν έχουν προστεθεί νέες μορφές καταστροφής με την παραπάνω διαδικασία των "γραναζιών".

Δεν γίνεται να δείξουμε και να αποδείξουμε την συσχέτιση του τρόπου που μια καταστροφή γεννάται μέσα από τον νόμο ή την απόφαση ενός κράτους..αλλά έχουμε πει ότι υπάρχουν νόμοι που σκουντούν άλλους νόμους.

Υπάρχουν νόμοι, το ξαναλέμε, που σκουντούν άλλους νόμους.....και θα ήθελα να πιστεύω ότι υπάρχει  minimum λογική και διάκριση.

Ότι διαθέτουμε υποτίθεται ηθική νοημοσύνη να κατανοήσουμε ότι....... ξεπερνάμε τα όρια των αντοχών του «αντιδραστήρα» της εποχής μας και αυτός ετοιμάζεται να σκάσει..!

Και αυτό κανείς δεν το λέει.

Το λέμε όμως εδώ....και το λέμε καιρό τώρα και το λέμε γιατί δεν το λένε εκεί έξω…κανένας δεν μιλάει και προειδοποιούμε για την συνέχεια του καλοκαιριού..!!..

Το μόνο που ξέρουν εκεί έξω είναι να φιλοσοφούν μετα από λοιμούς, σεισμούς, καταποντισμούς και να λένε τι δεν πήγε καλά.

Επίσης, βάφτισαν φίλε μου την αντίδραση της φύσης (που γίνεται όπλο κατά του ανθρώπου) ……… κλιματική αλλαγή, για να μην φανερωθεί ο τρόπος που σκοτώνουν τον άνθρωπο,ο τρόπος που καταστρέφουν περιουσίες και.......... καλλιέργειες και μιλάμε ότι είναι μια πλήρης διαστροφή προτάσεων και εννοιών.

Έτσι εργάζεται η νέα εποχή, αντιστρέφοντας τις έννοιες των λέξεων ,παραποιώντας την ερμηνεία τους.

Βάφτισαν φίλε μου αυτοί οι οι υποκριτές τα εσώρουχα……. μικροσκοπικά μπικίνι/μαγιό,  ώστε να χαθεί η ντροπή από τις γυναίκες και οι παραλίες να έχουν καταντήσει στούντιο της..... 
Warner Bros.

Βαφτίσατε ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη την…. δολοφονία των ανθρώπων μέσα στην κοιλιά της μητέρας…για να μην νιώθουν ενοχές οι μητέρες, οι ανηλικες μητέρες και να το περάσουν στη συνείδηση της….κοινής γνώμης σαν κάτι φυσιολογικό και οτιδήποτε αντίθετο με αυτό να μοιάζει μεσαιωνικό...και η κοινή γνώμη, δυστυχώς το δέχθηκε...!

Με τα παραπάνω, ηθελα  απλώς να πω  ότι έχουμε μια πρόχειρη αλλά ουσιαστική απόδειξη της Συμφωνίας των Πρεσπών, δηλαδή ότι είναι ένα καλομελετημένο γρανάζι που θερίζει και θα θερίζει στην χώρα μας, όσο εμείς το έχουμε σε "λειτουργία" , εκτός και αν το θέσουμε εκτός λειτουργίας..Δεν είναι το μοναδικό οπως βλεπουμε πιο πάνω, αλλά αυτό είναι το μεγαλύτερο.

Φτάνουμε στο... τέλος της εποχης των αντιστρόφων εννοιών και των παραλογισμών.

Και σε αυτό το τέλος, που είναι μπροστά μας, δεν θα έχουν απαντήσεις  οι επιστήμονες, ούτε οι ειδικοί.... και τα γιατί σε λίγο θα είναι……αμέτρητα.!

Όπως φαίνεται, όσοι βλέπουμε... error στις παραπάνω αποφάσεις/νομοσχέδια, ήμαστε λίγοι, βρισκόμαστε εκτος της κοινής γνώμης και εκτός παιχνιδιού..
... για την ώρα.Rick
Share:  

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου