Τετάρτη, Ιουλίου 17, 2019

Αν ήμουν Κρητικός…

Θα πήγαινα Χανιά… στο Κολυμβάρι, εκεί, θυμάστε που έγινε η (παν)ανορθόδοξη σύνοδος....... θα πήγαινα στο σπήλαιο που πέταξε ο 27χρονος το πτώμα της γυναίκας και θα έλεγα σε έναν ιερέα να κάνει αγιασμό... !


Δεν είναι για καλό τα σπήλαια όταν ζητάνε.. αίμα...όταν μέρη...νησια...μαυριζουν!Θα πούμε μόνο το εξής και θα είναι σαν να μην το είπαμε. 

Τον Μάϊο, 8-13 Μαΐου, πάνω από 100 ζευγάρια μαζευτήκαν στην Κρήτη, να ανταλλάξουν συντρόφους(ενέργειες). 

Θυμάστε τα νούμερα; 

Σε ποια ακολουθία τα συναντάμε; 

Ποιανού είναι τα… αγαπημένα νούμερα; Αυτο που καταλαβαινει ο κάθε ενας.


Τι βλέπουμε στον τιτλο και σε αυτο που έγινε στην Κρήτη;


Η σεξουαλική αταξία γεννάει την βία, την σεξουαλική βία και αυτός ο συνδυασμός είναι η... τελετή και στην μικρή μας ορθόδοξη Ελλάδα το κακό κυριαρχεί μέσα και από…. Έλληνες, γιατί το κακό ζητάει να μας κοσκινίσει. 

Αυτό που έγινε στην Κρήτη έχει άμεση σχέση με αυτό που έγινε στην Κύπρο.. με τα επτά θύματα. 

Έχει σχέση με αυτό που έγινε στην Ρόδο, με την.. Ελένη. 

Δολοφόνοι που σκότωσαν τα θύματα τους έπειτα από την…. σεξουαλική επαφή. 

Και είναι οι «ξενιστές» μέσα από τους δολοφόνους που ζητούν συγκεκριμένο τρόπο δράσης, σε συγκεκριμένους βωμούς του χάρτη, αυτοί ξέρουν καλύτερα το γιατί……και ξέρεις; και στα τρία μέρη, πήραν αυτό που ήθελαν....για την συνέχεια. 

Δεν έχω να πω κάτι άλλο και φυσικά δεν ειναι μονο αυτα τα μέρη.

Άλλωστε και όταν είπαμε στις… 6 Ιανουαρίου του 2018 για τα συστατικά του πολιτισμού μας….ειδικά για την Κρήτη, ποιος ειδικός/υπεύθυνος/αρμόδιος/δήμαρχος/σύμβουλος κλπ. του νησιού έλαβε σοβαρά τον…. Αναστεναγμό;;; 

Ποιος άκουσε με αφορμή το παρακάτω κείμενο...;


Αν και χρειάζονται παρακάλια και άρθρα σαν αυτό ώστε... οι αρμόδιοι φορείς κάποια πράγματα να τα φρενάρουν στο νησί; 

Αχ βρε Κρήτη….


Αχ βρε Αιγαίο... 


Η φώτο είναι απ΄το άρωμα της Lady Gaga, «Blood & Semen».
Δηλαδή…«Αίμα και σπέρμα»..έτσι το ξανακαταθέτω.


Πιο κάτω  επίσης καταθέτω τι είπαμε ενάμισι χρόνο πριν, και γενικά και για Κρήτη.

Δε το θυμόμουν αλλά είπαμε και δυο λέξεις για.....Καλιφόρνια και για τα φεστιβάλ εκεί..και όχι μόνο για τα φεστιβάλ..... όσοι διαβάσατε τοτε ξέρετε.

Παρένθεση, το event  Tomorrowland 2019,στις 27 Ιουλίου, 
έρχεται για πρώτη φορά στη χώρα μας, και είναι event καρμπόν όπως αυτά που γίνονται στην.......................Καλιφόρνια.Που Θα Οδηγήσουν Τα Δυο Βασικά Συστατικά Της Εποχής Μας, Το Σεξ Και Η Βία- Τι Συμβαίνει Στην Κρήτη

RICK AT 2/06/2018 06:08:00 Μ.Μ.


Αναγκάζομαι να πιάσω μεμονωμένα αυτό το θέμα, αφού όπως διαβάσαμε πολλοί, προς τα τέλη Απριλίου καi αρχές Μαρτίου διοργανώνεται ένα πενθήμερο πάρτυ οργίων στην Κρήτη.

Κατά αρχάς και προσωπικά δεν έχω κάτι με τους συμμετέχοντες, αυτό που θέλουν αυτό κάνουν και όπου και να τους πας το ίδιο θα κάνουν. Είναι και αυτό μια πτυχή του δυτικού τρόπου ζωής που έχει τις ρίζες του πολύ πίσω στο χρόνο.

Το πρόβλημα όμως δεν οι συμμετέχοντες αλλά οι διοργανωτές,αυτοί που επιλέγουν στοχευμένα μια πόλη μέσα σε άλλες πόλεις ένα συγκεκριμένο διάστημα για να την "φορτώσουν".

Και εξηγώ...

Στο τελευταίο μέρος για τα φεστιβάλ της Καλιφόρνια, γίνεται αναφορά για το λόγο που διοργανώνονται τα μεγαλύτερα μουσικα events στην συγκεκριμένη περιοχή, συγκεκριμένες ημέρες, συγκεκριμένη εποχες.

Είδαμε ότι μια τελετή κλίσης των αρνητικών οντοτήτων, απαιτεί "θυσία".

Θυσία σε….αίμα και σπέρμα.

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι τρόπος που κάποιοι χρησιμοποιούν για να προσκαλέσουν τις οντότητες αυτές από την διάσταση που βρίσκονται και κινούνται, στη δική μας διάσταση και να έρθουν σε προσωπική επαφή μαζί τους(δια μέσυυ μαυρων τελετών), αφού η γνώση ή η επαφή με το δαιμονικό συνεχές καλύπτεται από ένα πέπλο, ένα συνειδησιακό κάλυμμά που δεν επιτρέπει να υποπέσει στην αντίληψη των ανθρώπων τι συμβαίνει παράλληλα…. πιο πέρα, εκεί που η επιστήμη δεν μπορεί ή δεν θέλει να δει, και...δεν θα αντέχαμε έαν βλέπαμε αυτόν τον κόσμο και έχει καλυφθεί από τα ανθρώπινα μάτια επί τούτου.

Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι.. ότι δεν βλέπουμε δεν υπάρχει, απλα βλέπουμε τα αποτελέσματα της δράσης του κακού στο χώρο μας, στο πεδίο μας ,στη σκέψη μας και στις πράξεις μας.

Το αίμα και το σπέρμα, το σεξ(δηλαδη η σεξουαλική αταξία/υπερβολή) και η βία, είναι τα δύο βασικά συστατικά της εποχής μας, κυριαρχούν στην ψυχαγωγία μας και στην ενημέρωση μας.

Δεν μπορούμε να λέμε ότι ζούμε σε μια σύγχρονη εποχή, την ώρα που καθόμαστε στη πολυθρόνα της ρωμαϊκής αρένας του σπιτιού μας και χαζεύουμε το θέαμα.... της βίας, δεν υπάρχει καμία διαφορά μεταξύ, των θεατών που μαζεύονταν στα στάδια της εποχής εκείνης για να παρακολουθήσουν βίαιες μονομαχίες ζωων ή και ανθρωπων, με το κοινό του σήμερα, στον κινηματογράφο του τώρα.

Είτε αληθινό είναι ένα θέαμα, είτε προσομοίωση, το αποτέλεσμα δεν αλλάζει... η βία καταγράφεται μέσα μας μέσω των αισθήσεων,εξοικειωνόμαστε με αυτή, τη συνηθίζουμε και οι πιο ευάλωτοι υποκύπτουν.

Απο την αλλη, το δίχως όρια και ταμπού σεξ παέι πακέτο μαζί με τη βία και όπως είπαμε πιο πάνω, είναι τα απαραίτητα συστατικά της συνταγής, δυό βασικά συστατικά που συναντάμε σε τελετές μαγείας, αλλά συμπτωματικά τα συναντάμε και στην σύγχρονη κοινωνία μας.

Εδώ και μερικές δεκαετίες, μας προσφέρονται μέσω της τεχνολογίας απλόχερα και τα δύο, καθιστώντας την εποχή μας υπερβολικά βίαιη και απόλυτα σαρκολατρική, δημιουργώντας έτσι μια κοινωνία ουσιαστικά πρωτόγονη, η οποία δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις εποχές του σκοταδισμού.

Ας μιλήσουμε με αποδείξεις, για όσους τους αρέσουν οι αποδέιξεις.

Πόσοι άραγε θυμούνται την εν πλω τελετή στο Αιγαίο πέρυσι, την Κρουαζιέρα των οργίων και τι έφερε λίγο μετά αυτή η τελετή;

Η τελετή ξεκίνησε στις 29 Ιουνίου 2017 και μετά από 22 ημέρες, στις 21 Ιουλίου έγινε ο σεισμός στην Κω.

Μια άλλη τελετή,το Gay Parade, διοργανώνεται στις 10 Ιουνίου 2017.... Μετά από 2 ημέρες, στις 12 Ιουνίου έγινε ο σεισμός στη Μυτιλήνη.

Και οι δυο σεισμοί είχαν νεκρούς, ευτυχώς όχι πολλούς αλλά είχαν.

Τι άλλο χρειάζεται μερικοί για να ξυπνήσουν;

Αν δεν σταματήσουν έγκαιρα αυτές οι εκδηλώσεις/τελετές…θα είναι πολύ αργά για πολλούς από εμάς.

Όπως ακριβώς το διαβάζεις.

Πάμε τώρα στην Κρήτη…

Είναι πλέον ο νο1 λένε προορισμός των swingers...…το ήξερες;

Και για αυτό θα πρέπει να νιώθουμε και υπερήφανοι!Πρώτοι στα όργια, μέσα σε άλλες πρωτιές, όπως των σκανδάλων και της μίζας.


Ή μήπως έτσι μας θέλουν…

Αν μας θέλουν έτσι και δεν είμαστε έτσι, δεν θα πρέπει να τους κάνουμε το χατήρι.

Η Κρήτη όπως φαίνεται, σαν τοποθεσία έχει μεγάλη αξία για τους "διοργανωτές", για αυτό τη φορτώνουν τελευταία από στεριά και από θάλασσα, με Κρουαζιέρες και εβδομάδες οργίων.

Έχεις όμως παρατηρήσει τι γίνεται τελευταία στην Κρήτη, τα τελευταία χρόνια που έχουν παγιωθεί οι εν πλω και οι επίγειες τελετές;

Ορίστε μια εικόνα…και όποιος θέλει να ακούσει ας ακούσει.Αυτές είναι οι θυσίες σε αίμα...αφού όμως έχουν προηγηθεί οι "τελετές" σε σπέρμα....


Όπως διάβασα σήμερα, ετοιμάζονται και φέτος να επαναλάβουν την εβδομάδα ανταλλαγής των... όλων,αφού ηθικοί φραγμοί ή όρια δεν υπάρχουν, σε κάποιο ξενοδοχείο της Κρήτης, άνοιξη πάλι... τέλη Απριλίου αρχές Μαΐου.Κλείνω ως εξής....

Στην μαθηματική ακολουθία Φιμπονάτσι αρχίζουμε με το 0 και το 1.


Και κάθε επόμενο αριθμό προσθέτουμε τους δύο προηγούμενους, 0+1=1, 1+1=2, 2+1=3 κλπ. και έτσι οι αριθμοί αυξάνονται, όσο προσθέτουμε τους προηγούμενους.


Σκέψου ότι μπορεί τα γεγονότα να προστίθενται παρόμοια με αυτή την ακολουθία, και παρόμοια να αυξάνεται η ισχύς και το μέγεθος ενός συμβάν......όσο η ακολουθία επαναλαμβάνεται.


Η σεξουαλική αταξία της εποχής μας και κάθε εποχής, φέρνει τη βια και τα δύο είναι ο συνδυασμός που πρωτίστως καταστρέφει όχι μόνο τον άνθρωπο μεμονωμένα αλλά και μια ολόκληρη χώρα, μαθηματικά βέβαιο και ιστορικά διατυπωμένο...


Αν δεν αλλάξουμε ή με κάποιο τρόπο δεν αντιδράσουμε, θα κάνουν την Ελλάδα ένα απέραντο σφαγείο(ήδη έχει ξεκινήσει) ή ένα απέραντο μπουρδέλο.... ή μάλλον θέλω να πιστεύω ότι ακόμη και στα περισσότερα δωμάτια περιορισμένου φωτισμού υπάρχει και ένα όριο, ένα λεπτό νήμα ηθικότητας, που δεν επιτρέπει ακρότητες και υπερβολές.


Και για να προλάβω μερικούς, που θα βγουν για άλλη μια φορά με τεχνοκρατικό υφάκι να αποδομήσουν τα παραπάνω και όσα μεταφέρονται από αυτήν εδώ τη στήλη/ενότητα, ότι τα γέλια θα τους κοπούν απότομα, όταν και όποτε η κατάσταση φτάσει στα επίπεδα που τώρα αγνοούν παραδειγματικά.


Ίσως να μοιάζουν τα πράγματα μη αναστρέψιμα αλλά θα πρέπει τουλάχιστον να γνωρίζουμε γιατί φτάσαμε ως εδώ και να δούμε που και με ποιον τρόπο δώσαμε εξουσία στο παρελθόν, ώστε να γίνει η ζημιά στο μέλλον.


Συγνώμη που δεν έχω να σου πω ευχάριστα και βολεμένα ψέμματα αλλά πικρές αλήθειες...σου ξινίζουν τώρα αλλά αργότερα θα τα θυμηθείς.

Ξέρεις πότε;

Θα θυμηθείς αυτά και άλλα πολλά... σε ένα τότε που δε το θες και το φοβάσαι.

Εγώ απλά σου λέω ότι το πιθανως αυτό το... τότε, πλησιάζει και ότι δεν πρέπει να το φοβάσαι.


Rick
Share:  

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου