Κακοκαιρία με καταιγίδες, ισχυρούς ανέμους και βροχοπτώσεις πλήττει τη Χαλκιδική, όπου τρεις άνθρωποι έχουν επιβεβαιωμένα χάσει τη ζωή τους, ενώ εκφράζονται φόβοι και για άλλους δύο. Χωρίς ρεύμα οικισμοί στην περιοχή.Κακοκαιρία με ισχυρούς ανέμους και έντονη βροχόπτωση πλήττει τη Χαλκιδική, όπου όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, μέχρι στιγμής έχουν επιβεβαιωμένα χάσει τη ζωή τους τρεις άνθρωποι, μία 54χρονη γυναίκα, ένας 39χρονος και ο γιος του, ενώ εκφράζονται φόβοι για ακόμη δύο νεκρούς.

Η κακοκαιρία πλήττει την περιοχή, όπου χωρίς ρεύμα είναι οικισμοί στην Κασσάνδρα και στη Σιθωνία.

Πτώσεις δέντρων σημειώθηκαν νωρίτερα και στην Κεντρική Μακεδονία.

Προβλήματα από την κακοκαιρία προκλήθηκαν και στη Θράκη και συγκεκριμένα στη Ροδόπη, όπου η Πυροσβεστική Υπηρεσία χρειάστηκε να επέμβει για κοπές δέντρων και αντλήσεις υδάτων.Αναλυτικά, η Πυροσβεστική Υπηρεσία επενέβη για κοπές δέντρων σε 17 περιπτώσεις σε Κομοτηνή, Σάπες, Ίασμο και ΒΙΠΕ Κομοτηνής. Επίσης, οι πυροσβέστες προχώρησαν σε αντλήσεις υδάτων σε 6 περιπτώσεις στον Ίασμο και σε δύο στη ΒΙΠΕ Κομοτηνής.
Κεραυνός έπεσε σε σπίτι στην περιοχή του Ευόσμου

Τον τρόμο έζησε μία ολόκληρη περιοχή του Ευόσμου στη Θεσσαλονίκη, όταν κατά τη διάρκεια έντονης καταιγίδας που έπληξε την περιοχή, ένας κεραυνός έπεσε πάνω σε σπίτι.Share To:

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

  1. Δυστυχώς μαθαίνουμε με σκληρό τρόπο... Τα επινίκια κρατάνε 3 ημέρες...

    Mia

    ΑπάντησηΔιαγραφή