Δευτέρα, Ιουνίου 03, 2019

Μάικ, το τυρί από μόνο του είναι νοστιμότατο, "χάνει" όμως την γεύση του όταν είναι μέσα σε παγίδαΣτη Σύνοδο Κορυφής για την Παγκόσμια Επιχειρηματικότητα GES 2019 που ανοίγει σήμερα 3/6 θα παρευρεθεί ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάικ Πομπέο. 

Ενδιαφέρον παρουσιάζει ότι, μεταξύ των δέκα startups επιχειρήσεων που έχουν ξεχωρίσει στην GES 2019, είναι και η παρακάτω, η οποία θέλει την παραγωγή κρέατος π.χ. για χάμπουργκερ, δίχως να θανατώσεις την Αγελάδα..!!!


Παίρνουν κύτταρα από το ζώο και τα αναπτύσσουν σε τεχνητές συνθήκες εργαστηρίου κατασκευάζοντας............. κρέας.


Δεν είναι κάτι που δεν ξέρουμε σωστά Μάικ;

Ακριβώς εκεί όμως κρύβεται και ο ρόλος των κινημάτων... vegan....διάφορων μη κερδοσκοπικών φιλοζωικών οργανισμών.... και τελευταία αυτό που είδαμε και στην χώρα μας, με επιθέσεις και βανδαλισμούς σε κρεοπωλεία.


Ο ρόλος τέτοιων και παρόμοιων δράσεων,  όπως ξέρουμε, δεν είναι άλλος από την απόλυτη εξάρτηση της ανθρώπινης διατροφής από κάποια …εργαστήρια…δηλαδή από κάποιες ιδιωτικές εταίρες .."τράπεζες" διατροφής, που θα μας ταΐζουν δια μέσου της τεχνολογίας.

Από εκεί περνάει και η κατάργηση ανατροφής των οικόσιτων ζώων σε όλους μας.

Κατάλαβες Μάικ….....βλέπω πολλές οι μετακινήσεις σου τελευταία, κ@λο δεν βάζεις κάτω, σε ένα 24ωρο από την συναντηση στη λέσχη στην Ελβετία, σήμερα στη σύνοδο Κορυφής για την Παγκόσμια Επιχειρηματικότητα...πολύ σε τρέχουν ρε παιδι μου τελευταία και ανησυχώ.... όχι για εσένα... αλλά για αυτά που σε τρέχουν και γιατί....σε τρέχουν,  πράγμα που σημαίνει ότι ετοιμάζεστε εντατικά για τα επόμενα αφιλόξενα, για την ανθρώπινη συνείδηση, άλματα.


Αυτό λοιπόν είναι η νέα εποχή, μέσα από έξυπνα «start up» φιλόδοξων ανθρώπων οι οποίοι επιβραβεύονται για την…. καινοτομία τους, εσύ και η αγέλη σου Μάικ εκμεταλλεύεστε την φιλοδοξία τους και προωθείτε στους τέσσερις ορίζοντες της γης... τη νέα κοινωνία….και είναι μια κατάσταση win win. Και μάλιστα καλά καμουφλαρισμένη...

Εγώ που έχω την ιδέα την καλή π.χ. για τεχνητό παϊδάκι, εξασφαλίζω διακρίσεις, βραβεία, αναγνωσιμότητα, οικονομική ενίσχυση, συνεργασίες κλπ. και εσείς μέσα από έμενα περνάτε τον σχεδιασμό σας για να μην υπάρχουν ελευθέρα παϊδάκια στον καταψύκτη μου, ούτε στο χωράφι μου, πάρα μόνο τεχνητά….παϊδάκια (δίχως κόκκαλο προφανώς )που θα προμηθεύομαι από τα new age κρεοπωλεία σας.


Δεν προλαβαίνουμε να πούμε άλλα Μάικ, γιατί με περιμένει και ο Γενς μασώντας την γραβάτα του στο χωλ, αλλά εδώ βλέπουμε κάτι εξίσου σημαντικό....το  πως μέσα από την επιχειρηματικότητα, τις τεχνολογίες και την..ΑΙ(τεχνητή νοημοσύνη) προωθούν το σχέδιο Ιερουσαλήμ και 7ετίας.

Τίποτα από τα παραπάνω δεν θα ήταν άσχημο αν δεν εμπλέκονταν άνθρωποι σαν εσένα... Μάικ.

Το τυρί από μόνο του είναι νοστιμότατο, "χάνει" όμως την γεύση του και την φρεσκάδα του όταν είναι μέσα σε παγίδα..........Μάικ#Εχετεμολύνειταπάντα.  
Rick
Share:  

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου