Παρασκευή, Ιουνίου 07, 2019

Στα αναπάντητα γιατί του «Θερισμού»

Και πόσο εύκολο είναι να δώσεις απαντήσεις σε θέματα που δεν μπορεί να δώσει ουτε η επιστήμη;

Μα η επιστήμη δεν μπορεί να ελέγξει πέρα από όσο βλέπει, δηλαδή πέρα από όσο παρατηρεί.

Κάποιοι όμως  πάνε πιο πέρα και το έχουν παρατηρήσει...ναι.. και στο άκουσμα κάθε τραγωδίας, ειδικά με νέους ανθρώπους, που τείνει να γίνει καθημερινό φαινόμενο στη χώρα μας, λένε….. ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ή αναρωτιουνται στα social media...τι συμβαίνει, έπεσε επιδημία τραγωδιών στην Ελλάδα;

Πολύς κόσμος βλέπεις και παρατηρεί αλλά και ψάχνει απαντήσεις,αναζητά τα αίτια του φαινομένου.

Οι αρμόδιοι φορείς δυστυχως δεν μπορούν να τις δώσουν.

Εδώ θα δώσουμε την απάντηση για όποιον θέλει να ακούσει.

Ένα από τα μεγάλα γρανάζια που φύτεψαν στην χώρα, μέσα στο κοινοβούλιο, στις 14.3(δυο επτάρια) είναι το άρθρο 3 για την θρησκευτική ουδετερότητα του κράτους. 
Τότε, για όσους θυμούνται είπαμε ότι εφόσον γίνει νόμος του κοινοβουλίου η θρησκευτική ουδετερότητα του κράτους, ο Θεός θα μείνει ουδέτερος στις δικές μας δύσκολες στιγμές.

Όχι γιατί το θέλει, ούτε γιατί είναι εκδικητικός, δεν έχει ψυχολογικά ο Θεός, ούτε νεύρα, απλά θα μείνει ουδέτερος διότι ήταν επιλογή αυτών που εμείς στείλαμε στη Βουλή. Ήταν επιλογή μας., όχι όλων μας... της πλειοψηφίας στον εκλογικό χάρτη.

Αποκάλυψη1 Αυτό το γρανάζι ήξεραν πότε το φύτεψαν. Το φύτεψαν σε συντονισμό με το γιγάντιο γρανάζι της Προδοσίας των Πρεσπών.

Αυτή η Συμφωνία των Πρεσπών, όπως έχουμε πει πολλές φορές, έφερε την τραγωδία στο Μάτι και δεν έχει σταματήσει να γυρίζει.

Τώρα πρόσθεσαν περισσότερη ισχύ στο μεγάλο αυτό γρανάζι, με ένα εξίσου μεγάλο, αυτό της ουδετερότητας του κράτους ως προς το θρήσκευμα.

Το μεγάλο λοιπόν ξεκλήρισμα στη χώρα μας που βλέπουμε ότι έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις, ξεκίνησε 6 ημέρες μετα την έγκριση του άρθρου 3 στην Βουλή των Ελλήνων…. δηλαδή στο 24ωρο που έληγαν τα τρία επτά… 21(3*7) Μαρτίου 2019.

Δεν πάμε μια βόλτα σε εκείνο το μαύρο 24ωρο να να δούμε τι έγινε; 


Έριξαν τις άμυνες μέσα στη Βουλή... και η Ελλάδα έκτοτε ματώνει καθημερινά και ανεξέλεγκτα... αλλά αυτό μας κάνουν να το ξεχνάμε, ξεχνάμε τι προηγήθηκε της ασυνήθιστης συμπεριφοράς του ανθρώπου, του πεδίου.... της φύσης.

Αυτό είναι ένα από τα πλεονεκτήματα αυτής της στήλης, η καταγραφή των συμβάντων, των σημαντικότερων συμβάντων σε όλο τον κόσμο...καθημερινά…και όχι μόνο την Ελλάδα... 

Αυτό το πλεονέκτημα το έχουν οι σκοτεινοί και οι υπάλληλοι τους, φροντίζουν να ανανεώνουν την επικαιρότητα ώστε ο κόσμος να ξεχνάει τι συνέβη πριν και μετα…μπερδεύουν το παζλ του χρόνου, η ζωή λένε πάει μπροστά μην κοιτάς πίσω, μα το πίσω διαμορφώνει το μπροστά και αυτό είναι που δεν αφήνουν να δούμε.

Έξι ημέρες μετά την θρησκευτική ουδετερότητα της χώρα μας και η Ελλάδα μας εισέρχεται σε πρωτόγνωρους ρυθμούς θλίψεων...και κυριαρχεί μια λέξη στα καθημερινά δελτία ειδήσεων...ο Θάνατος....και αυτο τρέχει μέχρι και σήμερα!

Και πόσα ΜΑΤΙΑ πέρασαν αθόρυβα από την χώρα το τελευταίο διάστημα και δεν το πήραμε χαμπάρι.

Στους δρόμους, στις ταράτσες, στα μπαλκόνια, στα φαράγγια, στους συρμούς....είτε από τροχαίο, είτε από αυτοκτονία είτε από δολοφονίες…ο κόσμος φεύγει αλλά όχι όπως πριν.

Από τις 14.3 και έπειτα, κάθε μέρα, πάνω από μια οικογένεια βυθίζονται στην θλίψη.. και η μετοχή της ζωής στο ελληνικό χρηματιστήριο κατεβαίνει τις μονάδες επικίνδυνα.

Ειδικά ανάμεσα στα θύματα πλέον είναι νέοι άνθρωποι ..…τα συμβόλαια θανάτου που υπέγραψαν με τον διάβολο στη Βουλή ζητάνε νεανικό αίμα ….. αυτός ξέρει καλύτερα το γιατί.

Ήθελαν και το κατάφεραν, να έχουμε τον Θεό πλέον ουδέτερο στις  καθημερινές εξελίξεις στη χώρα μας και να χαράξουμε επίσημα μια άθεη πορεία, την πορεία της εποχή τους ...των αξιών τους και των ηθών τους και να ορίστε τι θερίσαμε.… γιατί στην Ελλάδα βλέπεις σημασία αυτή τη στιγμή έχει η ανάπτυξη, οι επενδύσεις, η πρόοδος, η έξοδος από τα μνημόνια, οι διακοπές, η αύξηση των μισθών….άραγε αυτό είναι η προτεραιότητα μιας χώρας που έχει μετατραπεί σε σφαγείο....;;;

Και το ξέρεις και το βλέπεις γύρω σου, στο φιλικό σου περιβάλλον…το είδαμε μαζί στον εκλογικό χάρτη, δεν τους νοιάζει εκεί έξω η αλήθεια, ούτε τους πολίτες ούτε τους πολιτικούς... δεν τους νοιάζουν οι καθημερινές απώλειες σε έναν αθόρυβο πόλεμο του νου και σε ένα πολύ αφιλόξενο πεδίο που διψάει για αίμα, ούτε οι απαντήσεις των αμέτρητων γιατί τους απασχολεί…….…τους νοιάζει απλά η προσωπική τους ευημερία.

Όμως όταν καίγεται το σπίτι του γείτονά μου και εγώ κάνω κούνια στην παιδική μου χαρά, δεν θα δω τον κίνδυνο και μπορεί να να χάσω αυτα που έχασε και ο γείτονας.

Ας καταργήσουμε λοιπόν τα γρανάζια που μας κάνουν κακό, ας διορθώσουμε τις λάθος αποφάσεις του παρελθόντος και ας συμφωνησουμε στα βασικά και τότε να κυνηγήσουμε όχι μόνο ανάπτυξη...αλλα υπερανάπτυξη και μισθούς πάνω απο 1000 τον βασικό... και κάθε τι που θα μας βγάλει από την συχνότητα της επιβίωσης και της ανέχειας που μας έχουν συντονίσει.

Όμως…αν δεν το κάνουμε, που ο μέσος όρος επέλεξε να μην το κάνει, τότε θα βρεθούμε μπροστά σε άσχημες εκπλήξεις.

Η χώρα από τις 21 Μαρτίου και έπειτα θερίζεται καθημερινώς.

Πολλές από αυτές τις ημέρες από τότε μέχρι σήμερα, όπως είπαμε και πιο πάνω, φιλοξενούν 3 και 4 μεγάλες τραγωδίες και σε διάφορα μέρη της χώρας.

Αυτό που ψήφισαν στην Βουλή στα δυο επτά, είναι μεγάλο εξάρτημα της θεριστικής μηχανής που αυξάνει τις δυνατότητες και την ισχύ της.

Αποκάλυψη2...τα δοντάκια αυτού του γραναζιού ήρθαν σε επαφή και με... το Ζάππειο, στο επτά του Μαΐου(7.5) εκεί όπου που ο Τσίπρας ανακοίνωσε την επίθεση των αφεντικών του. 

Το άρθρο 3 του ουδετεροθρησκου κράτους, είναι ας πούμε η προσπάθεια να σπάσουν τις άμυνες της χώρας.

Οι άμυνες της χώρας προστατεύονται από την βουλή και το σύνταγμα μας, κάποιοι ξέρουν τι θα γίνει αν αυτο το αλλάξουν, και περνούν νόμους και αποφάσεις που ρίχνουν τις άμυνες του κράτους και κράτος είμαστε όλοι εμείς.

Αυτο συμβαίνει σε όλα τα κρατη. 

Δεν αποφασίσαμε όλοι εμείς φυσικά για αυτό...…για αυτό κάλο θα είναι να φτιάξουμε μια πνευματική κιβωτό, τώρα πριν την πλημμύρα, ώστε εκεί μέσα να μπούμε εμείς και η οικογένεια μας και όποιος φυσικά το θελήσει. 

Από τώρα, από σήμερα...διοτι δεν μας μένει πολύ χρόνος.

Τώρα για όσους το πρόβλημα παραμένει οικονομικό, ας περιμένουν να το λύσουν οι πολιτικοί  …….……εμείς πάλι που αντιλαμβανόμαστε τις πνευματικές προεκτάσεις του εθνικού μας ζητήματος και που βλέπουμε ότι ο κατακλυσμός πλησιάζει, δεν μας έχουν μείνει πολλά περιθώρια, από την κατασκευή της Κιβωτού.

Αύριο διοργανώνεται και πάλι η παρέλαση Υπερηφάνειας στο Σύνταγμα, νομίζω αργότερα και Θεσσαλονίκη, είδες κανέναν να διαμαρτύρεται για αυτή την τελετή; 

Και όσοι πούμε κάτι, θεωρούμαστε παλαβοί εκτός του λογικού κορμού της κοινωνίας.

Αυτή η τελετή όμως…είναι και αυτή μέσα στο εγχειρίδιο των καταστροφών.

Θα δώσει και αυτή καρπούς…!

Κλείνω ως εξής…

Το άρθρο 3 της θρησκευτικής ουδετερότητας του κράτους είναι η απάντηση στα αναπάντητα γιατί στο πρωτόγνωρο φαινόμενο της συχνότητας των τραγωδιών που επαναλαμβάνονται καθημερινά στην Ελλάδα μας από Μάρτιο και μετα…………..και το άρθρο 3 μαζί με άλλα άρθρα, μαζί με άλλα γρανάζια που έχουμε αναφέρει, θα φέρουν σύντομα δύσκολες καταστάσεις στην Ελλάδα.

Το θέρισμα στους νέους ανθρώπους( που όποτε το βλέπω με σκοτώνει), αυτό είναι σημείο…είναι το απαραίτητο "θέρισμα" για το.....συντομα που λεω πιο πάνω.

Το φωνάζουμε με την σειρά μας από εδώ… το λέμε και το ξαναλέμε αλλά βλέπεις ότι δεν ακούει ο κόσμος, δεν πιστεύει ο κόσμος, δεν βλέπει ο κόσμος…ο κόσμος ζει στον κόσμο του.

Αν ο κόσμος, οι πολλοί δηλαδή επιλέγουν την ουδετερότητα του κράτους στο θρήσκευμα, όσοι δεν το επιλέξαμε και αντιδράμε θα πρέπει να επιβιώσουμε μέσα από αυτή την επιλογή.

Αυτά λοιπόν που τονίζουμε παραπάνω, έρχονται και δένουν από τα λόγια ένος ανθρώπου του εκτοπίσματος του π. Νεόφυτου, ενός σπουδαίου ανθρώπου και μέγα διδασκάλου της γενιάς μας και ο οποίος μέσα από μία ακόμη μοναδική του ομιλία, επιβεβαιώνει τι θα φέρουν τα νομοσχέδια που περνάνε από τα κοινοβούλια Ελλάδος- Κύπρου.

Rick

Share:  

2 σχόλια:

  1. Τώρα είναι πολύ αργά.Το μικρόβιο μόλυνε την κοινωνία και η σαπίλα μυρίζει άσχημα.Δεν υπάρχειεπιστροφή

    ΑπάντησηΔιαγραφή