Οι τιμές του πετρελαίου εκτοξεύθηκαν άμεσα μετά τις επιθέσεις που έχουν δεχθεί σύμφωνα με πληροφορίες δυο τάνκερ στον Κόλπο του Ομάν.

Άλμα σχεδόν 3% σημειώνουν σήμερα οι τιμές του πετρελαίου κατά την έναρξη των ευρωπαϊκών συναλλαγών, καθώς υπάρχουν ανησυχίες για την κατάσταση στον Κόλπο έπειτα από δύο «σήματα κινδύνου» προερχόμενα από πετρελαιοφόρα που φέρεται ότι έγιναν στόχοι μιας «επίθεσης», σύμφωνα με τον 5ο Στόλο των ΗΠΑ.

Γύρω στις 11:00 (ώρα Ελλάδας), το βαρέλι του Μπρεντ της Βόρειας Θάλασσας για παράδοση τον Αύγουστο κατέγραφε αύξηση κατά 1,70 δολάριο (2,83%) στα 61,67 δολάρια. Η τιμή για το βαρέλι του αμερικανικού αργού (WTI) για παράδοση τον Ιούλιο σημείωνε αύξηση κατά 1,38 δολάριο (2,70%) στα 52,52 δολάρια.newsit.gr
Share To:

Post A Comment:

2 comments so far,Add yours

 1. Τώρα σ έχουμε ανάγκη αδελφέ μου που οι καυτές ανάσες των δαιμόνων μας καίνε. Κάνε έλεος ......

  ΑπάντησηΔιαγραφή

 2. Αγαπητέ μου φίλε συγνώμη απλά έχουν πέσει πολλά μαζί και δεν έχω προλάβει να απαντήσω.
  Είμαι σίγουρος ότι απέναντι στις εξελίξεις είμαστε όλοι το ίδιο και αυτό που θα μας στηρίξει τις δύσκολες ώρες είναι η πιστή μας.
  Ξέρεις από πίστη, έχεις πίστη, ακούς και ομιλίες πνευματοκίνητων ανθρώπων που την στηρίζουν, και εγώ από εκεί αντλώ δύναμη. Οπότε ακόμη και να μην τα λέμε, εδώ είμαι και ότι συναντήσουμε θα το συναντήσουμε όλοι μαζί όλοι και τότε τις στιγμές αυτές τα λόγια αυτά των ανθρπωπων όπως του π. Νεόφυτου, θα είναι η ασπίδα μας.
  Οι προφητείες η ελπίδα μας και η πίστη το ασφαλές καταφύγιο που θα μας περάσει στην άλλη πλευρά στην ασφαλή πλευρά του μετα.
  Είναι δύσκολο να έχουμε το νου μας στο μετα από την μπόρα, το ξέρω, αλλά έχουμε το πλεονέκτημα αυτό, μας το έδωσαν ο Άγιοι μας και μπορούμε να κάνουμε χρήση του.
  Όπως βλέπεις, κάθε μέρα που περνάει, από μόνο του το αποτέλεσμα της εποχής μας, μας απωθεί, μας δημιουργεί μια απέχθεια, εκπέμπει μια δυσοσμία, αυτή η ανάσα που λες… ήδη σε πολλούς από εμάς, στη συνείδηση μας, αυτό όλο το άθλιο κατασκεύασμα έχει γκρεμιστεί. Αυτό που τώρα νιώθουμε μέσα μας απλά θα το δούμε και στην πράξη να γκρεμίζεται.
  Δεν σου λέω πράγματα που δεν ξέρεις
  απλά ήθελα να σου απαντήσω
  να είσαι καλά να έχεις υγεία και δύναμη

  ΑπάντησηΔιαγραφή