Κυριακή, Ιουνίου 02, 2019

Εκεί μέσα πρέπει να γίνεται του... εκβιασμού το κάγκελο
Πως αλλιώς να εξηγήσεις αυτά που γίνονται τελευταία ανάμεσά στους τρεις πρώτους των ευρωεκλογών και γενικά στη Βουλή των Ελλήνων.

Από την μια κόμματα διαλύθηκαν.. και από την άλλη ο Σύριζα, εν μέσω προεκλογικής περιόδου, θέλει να ορίσει δικούς του δικαστές. 

Η Νέα Δημοκρατία σε αυτή την απόφαση της κυβέρνησης  λέει όχι....είναι αντισυνταγματικό!

Απαντάει ο Σύριζα:" μήπως…………..… φοβάστε κάτι;" Τον λόγο τον παίρνει ο πολιτικός βετεράνος κ. Βενιζέλος, απ΄το πουθενά (ας συνυπολογίσουμε ότι υπηρέτησε το σύστημα εξουσίας που οδήγησε τη χώρα στα μνημόνια και μερικοί συνάδελφοι του είναι κορυδαλλό) λέγοντας πως είναι συνταγματική εκτροπή η αλλαγή των δικαστών και ότι δεν έχει την λαϊκή βούληση η κυβέρνηση να το κάνει. 

Παράλληλα ,τα μέσα (εξαγριώσης) κάνουν λόγο για θύελλα αντιδράσεων στη νέα Δημοκρατία από την εμμονή του Σύριζα να διορίσει τώρα δικαστές. 

Για να μην το κουράζουμε. 

Αυτοί… που τώρα είναι στην εξουσία έχουν κάνει προδοσίες τέτοιες που ουδέποτε στην ιστορία της χωράς έχουν γίνει. Οι απόγονοί μας θα ντρέπονται που αφήσαμε να γραφτεί η ιστορία με τέτοιο χρώμα γραμματοσειράς…άλλα τώρα έγιναν και δεν σβήνουν με μπλάνκο...σβήνουν... αλλά όχι έτσι όπως θα θέλαμε, ειρηνικά. 

Όμως πάμε λίγο πιο πίσω στην προεκλογική περίοδο. 

Εκεί που…. έχασε ο Σύριζα και να θυμηθούμε δυο λεπτομέρειες! 

Εκεί, σε κρίσιμο προεκλογικό timing βγαίνει του… έτσι μια φώτο σε κότερο, μέρες μετά την εθνική τραγωδία. Η....επιχειρηματίας,  κ. Παναγοπούλου, επίσης βγαίνει και επιβεβαιώνει στο…… Πρώτο θέμα(που είναι πιο μπλε και από τον χάρτη της χώρας το βράδυ των ευρωεκλογών), το γεγονός αυτό, ότι δηλαδή  ο Τσίπρας έκανε διακοπές στο σκάφος του άντρα της και μάλιστα κάπου αναφέρει ότι οι διακοπές του Τσίπρα έγινα με ενα πολυτελές γιοτ ονόματι .....«Odyssey» Οδύσσεια.

Θυμήσου τώρα τι έγινε τον Αύγουστο του ’18, λίγο μετά τις διακοπές του Αλέξη στην «Odyssey»…ο Αλέξης πήγαινει στην.....«ithaki»  στα  τρία επτά του Αυγούστου, στις 21 δηλαδή και από εκεί με διάγγελμα όλο συμβολισμούς, μας ανακοινώνει την………. έξοδο της χώρας από τα μνημόνια ή ανακοινώνει μυστικό τω τρόπω, την συνεργασία του για την οδύσσεια που σχεδιάζεται για την χώρα.......... ο κάθε ένας ότι είδε. 

Επίσης…πάλι προεκλογικά 

Νοικιάζουν πούλμαν με ρομά (που το προηγούμενο διάστημα αν παρατήρησες κάθε είδηση στο αστυνομικό δελτίο είχε κάτι από την δράση των γύφτων, η οποία έπαιζε στα δελτία ειδήσεων συνέχεια, ενώ αν πάλι παρατήρησες τώρα δεν παίζει στα δελτία ειδήσεων και στα μεγάλα μπλόγκ, όχι γιατί η δράση τους μειώθηκε..) και τους πάνε στις προεκλογικές συγκεντρώσεις του Συριζα. 

Βγαίνουν επίσης μετανάστες και λένε ότι ψηφίζουν Σύριζα ... βγαίνει και αυτο παραέξω….

Και για να μην τα πολυλογουμε..... σκέψου  οι σκοτεινοί να έχουν πιάσει τον παλμό της κοινωνίας, που τον έχουν πιάσει…........σκέψου να γνωρίζουν την εκλογική συμπεριφορά και αντίδραση της «στάνης»….…τότε κάποιος αντιλαμβάνεται  ότι έδωσαν αυτό που απεχθανόταν η στάνη προεκλογικά ώστε να γίνει τι;…..............ώστε ο κόσμος με χαλαρή υποθετικά διάθεση ψήφου να….. οδηγησει τη χώρα σε εκλογές και να καταψηφίσει αυτό που προεκλογικά αποστρεφόταν. 

Θα μου πεις, αυτό ήταν δουλειά του Τσίπρα..σκοπίμως δεν θέλει να ξαναβγεί.. ή του μηχανισμού πίσω από αυτόν που δεν θέλει να ξαναβγεί; 

Έχω την εικόνα ότι δεν θέλει να ξαναβγεί…ναι....δούλεψε ένας ολόκληρος μηχανισμός που έβγαλε εκπλήξεις στη κάλπη (το είχαμε πει αυτό για τις εκπλήξεις) ώστε να πατήσουν επάνω σε αυτές  και στο μετα….και δειχνουν να πατάνε...η χώρα ήδη πάει σε εκλογές…. στο επτάρι του Ιουλίου…και μοιάζει σαν από πριν σφραγισμένη....υπολογισμένη ημερομηνία, η οποία προδίδει την ταυτότητα αυτών που όρισαν τον χρόνο στις εθνικές μας εκλογές…να συνοντιστει με τις περιφεριακες εξελιξεις στα μέρη μας.....και 
είναι αυτοί που έφεραν την συμφωνία των Πρεσπών και εκβίαζαν και μερικούς πολίτικους για την εφαρμογή της…αλλιώς δεν θα έβλεπαν κοινοβούλιο. (σήμερα μιλάμε για εκβιασμούς και έχω προσωπική πληροφορία)

Όσοι διαβάζετε αυτή τη στήλη, έχετε μια εικόνα ποιοι είναι πίσω από τα επτάρι και τον ορισμό του στο χρόνο. Αυτοί που επιθυμούν την τάξη μέσα από το χάος…αυτοί που επιθυμούν το χάος και εργάζονται από όλα τα πόστα που επηρεάζουν την συνείδηση των Ελλήνων.

Βάζοντας λίγο από την άποψη μου σήμερα, θεωρώ ότι ο Τσίπρας και ιδιαίτερα ο σκοτεινός μηχανισμός που τον έφερε, τώρα τον θέλει εκτός, το τι θα τον κάνουν αυτόν που υπέγραψε ότι δεν υπογράφεται, αυτό είναι άλλο θέμα.

Φρόντισαν λοιπόν με την έκπληξη το βράδυ των ευρωεκλογών να πάει η χώρα σε βουλευτικές εκλογές… (έτσι μας είπαν και το 2014 αν θυμάσαι, εκεί που πηγαίναμε καλά στην οικονομία βρεθήκαμε στις ουρές τον Ατμ μέσα σε 6 μήνες)

Φρόντισαν να πιστέψει ο κόσμος προεκλογικά ότι θα σωθούμε αν απαλλαγούμε από αυτόν…..ειδικά το twitter και τα τρολ του φρόντισαν μια χαρά σε αυτό, όμως ο σκοπός δεν ήταν να φύγει ο Τσίπρας, στόχος ήταν και είναι όλο το πολιτικό σύστημα να βγάλει error…. (Αυτό που είπαμε στις 15.5, αρκετό καιρό πριν βγουν τα αποτελέσματα).

Στόχος ήταν η εκλογική αναμέτρηση, να οδηγηθεί η ήδη διχασμένη Ελλάδα στις κάλπες, να παλέψουν και να κερδίσουν να μην βγάζει η χώρα αυτοδύναμο νικητή…και που πιθανός να μην μπορεί να σχηματιστεί κυβέρνηση....( μετά και αν δεν κάνω λάθος, η επόμενη εκλογική διαδικασία που θα οριστεί να διεξαχθεί θα ειναι με απλή αναλογική... εκεί και αν μένεις ακυβέρνητος.)


Τι σχέση έχει τώρα  η δικαστική εξουσία και ο ορισμός των δικαστών την χρονική αυτή στιγμή με το..... πολιτικό error. 

Ο Τσίπρας κάνει ότι θέλει, γιατί τα προηγούμενα χρόνια έκαναν ότι ήθελαν οι προηγούμενοι. 

Αν ο Τσίπρας είναι προδότης και κατέστρεψε τη χώρα, η αντιπολίτευση και το πολίτικο σύστημα γενικά...................φίλε  πολλοί από αυτούς έχουν λερωμένη την φωλιά τους...... το πολιτικό σύστημα το έχουν στο χέρι με σκάνδαλα, με μίζες, με υπόγειες δραστηριότητες.

Αρά υποψιάζομαι ότι ο Τσίπρας, εφόσον ξέρει ότι δεν θα βγει, εφόσον είναι άλλος ο σχεδιασμός και όχι η Ελλάδα να βαδίσει στη σταθερότητα και στην ανάπτυξή, τότε υφαίνει σαν αράχνη την παγίδα του υπόλοιπου πολιτικού συστήματος...και δεν είναι δύσκολο να φανταστούμε ότι πολλοί βουλευτές έχουν υποκυψει σε εκβιασμούς και σε δωροδοκίες...και τα στοιχεια αυτα υπάρχουν σε κάποιο στικάκι.

Αυτά λοιπόν θα βγουν στην επιφάνεια, και νομίζω πλησιάζει η ώρα,  εκεί θα χτυπήσουν... στο πολίτικο σύστημα, οπότε δεν μιλάμε για ήττα του Συριζα στις επερχόμενες εθνικές εκλογές, μιλάμε για άλλη μια εθνική προδοσία, γιατί μέσα από αυτή την διαδικασία, θα αποκαλυφθούν όχι μόνο οι πρόσφατες προδοσίες, αλλά και οι προηγούμενες, των υπολοίπων κυβερνήσεων που μας οδήγησαν στα μνημόνια και που εφάρμοσαν τα μνημόνια…και ξέρεις κ. Ευάγγελε Βενιζέλε…. θα φροντίσουν και θα εργαστούν εντατικά τα σκοτεινά κέντρα προς αυτή την κατεύθυνση και να θυμηθει ο Ελληνας ότι έγινε απο την μεταπολιτευση και επειτα!!! 


Δεν ξέρω αν γίνομαι κατανοητός....μαζί με τα στοιχεία σήμερα αναφέρω και την άποψη μου αλλά έχω την αίσθηση ότι αυτό είναι πολύ κοντά στην πραγματικότητα μας. 

Οπότε ο μπλε θρίαμβος θα βγει ξινός για όσους έχουν στηρίξει τον κ. Μητσοτάκη. 

Μήπως λοιπόν για αυτό η ΝΔ φωνάζει για την αλλαγή δικαστικών.... πιστεύω ότι ξέρουν ακομη και για ποια στελέχη χτυπά η καμπάνα. 

Για αυτό και η κυρά Φώφη πέταξε ένα... ιστορικό μέλος και βασικό μνημονιακό συστατικό από την παράταξη της. 

Και δεν μπορώ να παραβλέψω ότι μερικές μόλις ώρες πριν τις ραγδαίες εξελίξεις στο Κινάλ η…….. αρχηγός της είχε μια συνάντηση. 


Παρένθεση....σέβομαι απόλυτα όποιον φοράει ράσο, είτε είναι καλός είτε όχι, δεν θα τον κρίνω εγώ, Άλλος θα τον κρίνει και πόσο μάλλον δεν κρίνω τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής.......όταν φοράει ράσο........γιατί τις περισσότερες φορές δεν φοράει και είναι με κοστούμι... για αυτές τις φορές μιλάω....και ούτε ξέρω τι είπαν αλλά "εμπιστεύομαι" τον ρόλο του Αρχιεπισκόπου Αμερικής, όταν βγάζει το ράσο...και δεν γίνεται να κλείσω τα μάτια στην χρονική συσχέτιση των γεγονότων.......επάνω σε αυτό δουλεύω άλλωστε.

Κλείνει η παρένθεση και επιμένω σε όσα είπαμε πριν τις εκλογές…η προδοσία στο Αιγαίο τρέχει, μετράει ανάποδα, είναι κάπου ανάμεσα στα όσα είπαμε και παραπάνω, όπως και μπαίνουν οι τελευταίες πινελιές για να γίνει εδώ της… Συρίας. 

Όπως και ετοιμάζεται και άλλη τραγωδία στη χώρα μας. Εθνική τραγωδία. Θερινή.

....και εθνική τραγωδια ήταν γι απράδειγμα αυτό που έγινε στο ΜΑΤΙ Αττικής.

Αυτό το λεμέ σήμερα και δεν προσδιορίζουμε τι ακριβώς ή ημέρα... αλλά είναι ας πούμε το καλοκαιρινό σημάδι μας.

Θα δοθούν πολλά στοιχεία στο μηνα αυτον, ίσως κάποια από αυτά να μας αλλάξουν την πλοκή της "σειράς", αλλά εδώ θα είμαστε για να τα δούμε βήμα βήμα.

Θέλω τώρα να πω το εξής. 

Αυτή τη στιγμή και όσοι διαβάζετε αυτή τη στήλη, όλοι εμείς που έχουμε την ανάγκη να δούμε με μεγαλύτερη λεπτομέρεια και από άλλη οπτική αυτά που ετοιμάζουν, δεν πρέπει να φοβόμαστε. 

Άλλο υγιής προβληματισμός, που είναι απαραίτητος  και  άλλο φόβος.

Αν τακτοποιηθούμε εσωτερικά, ισχύει για όσους από εμάς πνευματικά υστερούμε, δεν υπάρχει φόβος αλλά ελπίδα και δύναμη ότι αργότερα... Μέτα την μπόρα... θα έχουμε να κάνουμε έργο εκεί έξω και σε αυτό δεν περισσεύει κανείς μας.

Αργότερα θα έχουμε το διακόνημα να ανοικοδομήσουμε, να ανακυκλώσουμε και να αναδιαμορφώσουμε μια χώρα…μια κοινωνία που αυτή τη στιγμή………. βιοδιασπάται! 


Πιο πολύ αυτά που λεμέ εδώ, είναι για να δούμε που βρισκόμαστε σε σχέση με τις εξελίξεις και να μας δημιουργούν το αίσθημα της ευθύνης και την καλή αγωνία, ώστε να εργαστούμε απο τώρα με τον εαυτό μας, με σκοπό να γίνουμε αργότερα καλοί εργάτες και για την κοινωνία….πρώτα θα φτιάξουμε το μέσα μας και από το περίσσευμα των υλικών αυτών ( που είναι οι αρετές μας και που έχουμε αρκετές αλλά ο σύγχρονος τρόπος ζωής και οι σκοτεινοί τις εμποδίζουν να βγουν στην επιφάνεια) θα οικοδομήσουμε σε ισχυρά θεμέλια αυτή τη φορά και την κοινωνία και την νέα Ελλάδα που οραματιζόμαστε…..είναι η Ανάσταση της χώρας και της πίστης που μας υποσχέθηκαν οι προφήτες της Ορθοδοξίας μας και που δεν θα βγουν ψεύτες οι πνευματικοί μας Πατέρες.

Πριν την Ανάσταση όμως έχουμε Γολγοθά και σαν ακούγονται τα άρον άρον…ε;. Δεν ακούγονται;

Οπότε όχι φόβο, αλλά να δουλέψει ο κάθε ένας με τον εαυτό του... αυτο ειναιτο μυστικο και αυτό θέλω να το δούμε μέσα στην εβδομάδα πιο αναλυτικα.

Χριστός Ανέστη για μερικές ημέρες ακόμη.Υ.Γ
Αγαπητέ Στόλτενμπεργκ, δεν ξέρω αν θα προλάβουμε να τα πούμε σήμερα, ξέρω όμως ότι είσαι απασχολημένος στην σύνοδο της λέσχης εκεί στην Ελβετία....οπότε και δεν θα με παρεξηγήσεις αν σήμερα δεν τα πούμε.
Αύριο, ναι αυριο γιατι κάτι ετοιμάζετε μέσα στο μηνα....

Rick

Share:  

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου