Σάββατο, Ιουνίου 01, 2019

Μήπως ήπια κάτι λάθος;

Το ανεβάζω σαν στιγμιότυπο για να μου πείτε αν βλέπουμε το ίδιο.... ή αν με πείραξε κάτι που έφαγα σήμερα. 

Μήπως ήπια κάτι λάθος ή βρήκα σε μια καμία γωνία  που δεν το κατάλαβα και άλλα βλέπω άλλα αντιλαμβάνομαι;

Μεσαίωνας (και μάλιστα Ρώσικος) αγαπητέ δημοσιογράφε "μεγάλου" site,  είναι να κόβεις σκηνές κακοποίησης της ανθρώπινης φύσης και ναρκωτικών από.... ταινία;

Αλήθεια πως φτάσαμε τόσο χαμηλά και δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε στα βασικά;

Δεν είναι ότι υπάρχει βεβαιωμένη βλάβη στο σύστημα της δημοσιογραφία σας...'όχι δεν είναι μόνο αυτό.

Το θέμα είναι ότι δεν αντιλαμβάνεστε την βλάβη σας, πόσο μάλλον την βλάβη που προκαλείτε περνώντας υποσυνείδητα στον κόσμο ότι τέτοιες σκηνές είναι… πρόοδος, είναι εξέλιξη... είναι το μέλλον! 

Εκτός και αν την αντιλαμβάνεστε...αλλά είναι πολλά τα κλικ( ξεπερνούν το εκατομμύριο).

Μέσα από την οθόνη, μικρή, μεγάλη, μεσαία, τσέπης ,τοίχου…εκεί γίνεται η μεγαλύτερη ζημιά στη χώρα μας...πόσες φορές να το πούμε.

Δεν μιλάω για άλλες χώρες. Εδώ μέσα…εδώ….. την μεγαλύτερη ευθύνη την έχουν όσοι εργάστηκαν με την παραπάνω νοοτροπία, ώστε μέσα από τα pixel να φτάσει η λάθος πληροφορία στο υποσυνείδητο μας..

Αυτός είναι ο αόρατος πόλεμος, και τα όπλα σας είναι ισχυρά και αθόρυβα και για τις νίκες επιβραβεύεστε με χιλιάδες κλικ και διαφημίσεις...που καμαρώνετε για αυτές.

Παρένθεση....κάπου διάβασα ότι 17 δημοσιογράφοι συμμετέχουν στα ψηφοδέλτια της ΝΔ.

Που να πάρει.. αυτοί  ήταν υπεύθυνοι για την "αντικειμενική" μας ενημέρωση , μέχρι πριν λίγο δηλαδή και να τώρα, επιστρατεύονται σε κομματικό μηχανισμό και είναι κάνεις να αναρωτιέται.. τι στα κομμάτια υπηρετούσαν το προηγούμενο διάστημα…ή τι έχουν να προσφέρουν λίγο πριν η χώρα πέσει στο γκρεμό;

Θα σας πω κάτι… όλοι εσείς που υπηρετείτε τέτοια συμφέροντα και αν θέλετε ακουστέ το.

Ο πόνος των ναρκομανών όταν δεν έχουν την δόση τους, ο πόνος των ανθρώπων που υπέφεραν στα χέρια τοξικομανών και ο πόνος των μανάδων που έχασαν τα παιδιά τους από τα ναρκωτικά...όλος  αυτός ο πόνος, (μπορείς να τον υπολογίσεις; όχι διότι είναι ανυπολόγιστος...αμέτρητος) θα σας στοιχειώνει.

Κάποια στιγμή θα το βρείτε μπροστά σας αυτό που τώρα υπηρετείτε και όχι γιατί μεταδώσατε την είδηση, αλλά γιατί περάσατε ύπουλα και με δόλο το μήνυμα μέσα από αυτή, κλωνοποιώντας......... συνειδήσεις.

Γιατί έχω παρατηρήσει ότι αυτό το κάνετε συνέχεια, ακυρώνοντας την αντικειμενικότητα μιας είδησης και επηρεάζοντας την κρίση του κοινού και για αυτό πλέον είστε επικίνδυνοι.

Μην πας λοιπόν μέχρι την Ρωσία αν θες να δεις τον Μεσαίωνα…απλά τράβα μέχρι την Ομόνοια...εκεί θα δεις όλους τους αιώνες σε μια στιγμή.. σε μια ημέρα...!

Και ξέρεις κάτι…;

Μπράβο στην Ρωσική νομοθεσία που έκοψε τις ακατάλληλες, για τον άνθρωπο ανεξαρτήτου ηλικίας, σκηνές...… οι σκηνές αυτές είναι ο Μεσαίωνας, η εποχή μας είναι ο Μεσαίωνας, τα ήθη της νέας σας εποχής είναι από την εποχή του Καλιγούλα..οι πάσης φύσεως καταστροφές αντανακλούν τον Μεσαίωνα.. , και ξέρεις και κάτι άλλο....,;;; υπάρχει ελπίδα…. ναι....όσο και αν την πολέμα το παρακμιακό άρρωστο και μεσαιωνικό σας σύστημα ενημέρωσης...υπάρχει ελπίδα αλλά εκεί που είναι κρυμμένη στον χρόνο δεν την βλέπετε..ακόμη....... και δεν ξέρω αν κάποιοι από εσάς χαρείτε όταν την δείτε.

Συγνώμη από εσένα που διαβάζεις αν αναγκαστικά μεταδίδω ειδήσεις από τα "μεγάλα" πρακτορεία ειδήσεων, το έχω ξαναπεί, δεν τους κάνω διαφήμιση, την είδηση μεταδίδω, που είναι ένα κομμάτι του παζλ και σχηματίζει το μέλλον μας.......βλέπεις οι πηγές είναι μετρημένες.

Και να επισημάνω το εξής…καμία είδηση δεν ανεβαίνει τυχαία…όπως και πολλές από τις ειδήσεις είναι η σιωπή μου.

Καμιά φορά, αν έχω να πω κάτι, το λέω μέσα μία είδηση και πρέπει να δει κάποιος πίσω από αυτή και με βάση αυτά που λέμε τακτικά σε αυτή τη στήλη.

Αυτό το σύστημα ενημέρωσης είναι δάσκαλος στη προπαγάνδα και στα μηνύματα κάτω από το χαλακι του συνειδητού...και αν τώρα εμείς δεν κινδυνεύουμε, με ρίσκο το λέμε αυτό, τα παιδιά μας, όσοι έχετε δηλαδή ...η νέα γενιά της χώρας μας είναι έρμαιο αυτού του συστήματος των... pixel.

Η παραπάνω είδηση με έβγαλε από τα ρούχα μου αλλά και από το πρόγραμμα...σύντομα θα μιλήσουμε για την ΛΈΣΧΗ που συνεδριάζει στο Μοντρέ..και το....... ΝΑΤΟ.


Share:  

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου