Παρασκευή, Μαΐου 24, 2019

Ποιο ήταν το.... κεντρικό μήνυμα της Eurovisιon

Οι περισσότεροι ίσως πιστεύουν ότι το κυρίως μήνυμα αφορούσε το Ισραήλ και την Παλαιστίνη και κάπως έτσι είναι, όμως..... νομίζω ότι το κεντρικό μήνυμα την βραδιά του διαγωνισμού ήταν το εξής:Η Ευρώπη διαλύεται!


Προχωρήστε,  η Ευρωπαϊκή ένωση θα καταρρεύσει, εκμεταλλευτείτε τα οφέλη από τον θόρυβο που θα κάνει η πτώση για να προχωρήσει ο σχεδιασμός..ο παγκόσμιος σχεδιασμός!

Αυτό ήταν το κεντρικό μήνυμα του Διαγωνισμού.

Αυτό που ξεκίνησε πριν 3 περίπου καλοκαίρια, θα ολοκληρωθεί σύντομα και πιθανός, όπως κάπου είχαμε ξαναπεί, με τις χειρότερες δυνατές συνθήκες, δηλαδή με άτακτο τρόπο. 

Κύριε Τζόνσον νομίζω περιμένετε την κατάλληλη στιγμή για να πυροδοτήσετε την βόμβα της απόγνωσης και του φόβου...αναμένετε το γρανάζι brexit να γυρίσει μαζί με άλλα γρανάζια..για αυτό πήρατε αναβολή, πιθανός 22.5 όλα να είχαν συντονιστεί αλλα... κάπου δεν υπήρξε πρόοδος. 

Σκέψου τώρα για πέντε λεπτά,  τι ανασφάλεια θα προκαλέσει το άκουσμα της ταυτόχρονης είδησης ότι η Ευρώπη μαδάει.

Σκέψου τι θα σημαίνει για τον Ευρωπαίο πολίτη μια τέτοια  ανακοίνωση... και ενώ έχει ταυτιστεί απόλυτα με το ευρωπαϊκό όραμα, νομίζοντας παράλληλα ότι... στην γειτονιά της Ευρώπης..εκεί στην ευρωπαϊκή αγκαλιά θα είναι..... ασφαλής.


Τι θα συμβεί στη συνείδηση των Ευρωπαίων πολιτών όταν διαλυθεί το ευρωπαϊκό όραμα, η ολοκλήρωση, όταν καεί η αναπτυξιακή ατζέντα της Ευρώπης 2025 ,όταν  γκρεμίσουν σε μια νύχτα την ασφάλεια του κόσμου (που νομίζει ότι έχει, που του έμαθαν ότι έχει), δεν είναι επόμενο να προκαλέσει ευρωπαϊκή... ανασφάλεια;Έχουν τα μέσα και την τεχνολογία για να προκαλέσουν και να μεταδώσουν αστραπιαία γενική ανασφάλεια, σε πρωτόγνωρα επίπεδα και σχεδόν ταυτόχρονα σε όλα τα κράτη μέλη.

Όμως με το πλεονέκτημα που μας δίνει ο χρόνος και τα όσα ανακοινώνονται επάνω σε αυτόν....μοιάζει να μην δώσατε μια αόριστη ημέρα του Οκτωβρίου κ.Μπορις.

«Θα αποχωρήσουμε από την ΕΕ στις 31 Οκτωβρίου, με συμφωνία ή χωρίς» είπες ...αλλά πως γίνετε Βρετανε  την ημερομηνία να την έχω από πριν;

Πως γίνετε αγαπητέ να "τρέχω" και να πέφτω επάνω σε αυτην;

Πως γίνετε ένας διαγωνισμός τραγουδιού να σου λέει το...... μέλλον;

Όλα γίνονται...διότι οι στόχοι που θέτουν για την εφαρμογή της νέας εποχής έχουν μολύνει τα πάντα.

Πραγματικά τα πάντα.!

Αναγκάστηκα προσωπικά να μισήσω την μουσική που αγαπούσα και να μένω αδιάφορος στην ομάδα της καρδιάς μου.

Τα συμφέροντα της νέας εποχής περνάνε από όπου μπορούμε και δεν μπορούμε να φανταστούμε...περνάνε μέσα από όσα αγαπάμε...ναι αυτό είναι κλειδί!

 Πέρασαν το πλάνο της νέας εποχής μέσα από ότι αγαπάμε,ότι και αν είναι αυτό,  ώστε μαζί με αυτά που αγαπάμε και μας αρέσουν,  να μας αρέσει μαζί και η ασχήμια της εποχής αυτής...γιατί όσο και αν την βάψουν, που να την παρουσιάσουν έτσι όπως είναι.......η ασχήμια της τρομάζει.....ένω, έτσι αθόρυβα,υπουλα, περνώντας την μέσα από τα ενδιαφέροντα μας και την ψυχαγωγία μας,  καταπίνεται πιο εύκολα η πικρίλα της.

Όσο για την ημερομηνία κ. Τζόνσον που ανακοίνωσες σήμερα, επιβεβαιώνεις το κεντρικό μήνυμα του τελικου... σε ημερομηνία που την έχω από πριν και δεν το λέω συχνά αυτό, αν θες το πιστεύεις, αν όχι δεν μπορώ να το αποδείξω...αλλα΄αυτο σημαινει πάρα πολλά.

Ομως γενικά θα προσπαθήσουμε να λέμε λιγότερα

Γιατί υπάρχουν πολύ κακοί άνθρωποι εκεί έξω ή και εδώ μέσα...δεν ξέρω.

Δεν χρειάζεται να ρίξουν μια σφαίρα στο κεφάλι για σου κάνουν ζημιά... υπάρχουν πολλοί τρόποι να κάνουν ζημία, θα φροντίσω να μάθω περισσότερα και αν μάθω και είμαι απόλυτα βέβαιος, τότε ίσως πουμε κάποια πραγματα.

Και αν για κάποιο λόγο δεν έχω σταματήσει είναι γιατί πιστεύω ότι φτάσαμε στο νήμα, φτάσαμε σε αυτά που δεν θέλαμε να δούμε και να περάσουμε αλλά και φτάσαμε και στο τέλος όλου αυτού του συστήματος εξουσίας και ελέγχου που δεν μας αφήνει να είμαστε ευτυχισμένοι.

Φτάσαμε στα λογία όσων σας πονάνε...των Αγίων μας και  δεν σας πονάνε αυτά που γράφω αλλά εκεί που παραπέμπω…. στην ενότητα ψυχαγωγία.

Αυτό σας καίει και αυτός είναι ο εχθρός σας…έτσι δεν είναι;

Τέλος πάντων...ο χρόνος τους τελειώνει και θα δώσουν τον καλύτερο τους ευατο.

Ευρώπη;;; 

....με όσα στοιχεία αυτή τη στιγμή υπάρχουν, είναι οι τελευταίες σου ευρωεκλογές και θα δεις το μήνυμα της Κυριακής που θα το φωνάζει!.

Και έχω βάλει και ένα σημάδι πριν την κατάρρευση...μεγάλο, εκεί στην Ιταλία.Υ.Γ.
Υπάρχει ένα dvd σε μορφή ντοκιμαντέρ, αφορά τον Αττίλα και την τότε στάση της Αγγλίας, το έκανε ένας πολύ δικός μου άνθρωπος, αφού πλήρωσε από την τσέπη του και ταξίδεψε Κύπρο και το οποίο δεν έχει προβληθεί πουθενά.

Εκεί πήρε συνέντευξη από βετεράνους Κύπριους στρατιώτες όπου το διάστημα εκείνο έζησαν και είδαν όσα…............ας πούμε, εμείς ετοιμαζόμαστε να δούμε.

Μου έμεινε το εξής από αυτά που μου έλεγε για το dvd.

Οι Άγγλοι, την περίοδο της τουρκικής εισβολής, τις κρίσιμες αυτές ώρες, σήκωναν βρετανικά πολεμικά ελικόπτερα από την.. βρετανική αποικία της Κύπρου και μέσα επιβίβαζαν Τούρκους παρατηρητές όπου και πέταγαν πάνω από τις θέσεις των Κύπριων στρατιωτών και μετά αυτοί με την σειρά τους τις... βομβάρδιζαν.

Ορίστε ποιοι είναι οι σύμμαχοί μας….και αν συμπεριφέρονται έτσι για να υπερασπιστούν τα δικαιώματα τους και τα συμφέροντα τους, είναι κάτι που δεν θα αλλάξει ποτέ και θα έπρεπε οι συμμαχίες αυτες να μας τρομάζουν!

Το σκληρό Brexit εξυπηρετεί κάποια συμφέροντα, σκοτεινά πάντα, δεν ξέρουν από φως αυτοί…όμως θέλοντας και μη, εξυπηρετούν τα….συμφέροντα του Θεού. (Άγιος Παΐσιος)

Rick
Share:  

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου