Σάββατο, Μαΐου 18, 2019

Καταιγίδα οπλισμένων drone έπληξε την μεγάλη ρωσική αεροπορική βάση στην Συρία - Επιχείρησαν να κτυπήσουν Su-35 & Su-30Κύματα οπλισμένων drone έπληξαν την μεγάλη ρωσική αεροπορική βάση στην Συρία όπου επιχείρησαν να κτυπήσουν Su-35 & Su-30 τα οποία και παίζουν τον κύριο ρόλο στους ισοπεδωτικούς βομβαρδισμούς της Ιντλίμπ τις τελευταίες ημέρες.

Τα συστήματα της συριακής αντιαεροπορικής άμυνας στην αεροπορική βάση Χμέιμιμ αναχαίτισαν βλήματα και μη επανδρωμένα αεροσκάφη με τα οποία έβαλλαν κατά της βάσης ένοπλες οργανώσεις, μετέδωσε η συριακή κρατική τηλεόραση.

Ένοπλες οργανώσεις έπληξαν με βλήματα την αεροπορική βάση Χμέιμιμ στις περιοχές Τζάμπλα και Αλ Καρντάχα κοντά στη συριακή παράκτια πόλη της Λαττάκειας, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένας άνθρωπος και να τραυματιστούν άλλοι στην Τζάμπλα, μετέδωσε η κρατική τηλεόραση.


H βάση είχε δεχτεί πάλί επίθεση από ισλαμιστές αντάρτες με όλμους 10 ημέρες πριν
H επίθεση των τζιχαντιστών έγινε ταυτόχρονα με την επίθεση που έλαβε χώρα χθες το βράδυ στην Δαμασκό.

Σύμφωνα με τα κρατικά μέσα ενημέρωσης της Συρίας, η αεράμυνα της χώρας αναχαίτισε βλήματα που προέρχονται από ελεγχόμενα από το Ισραήλ εδάφη.

Τα συριακά συστήματα αεράμυνας εντόπισαν και αναχαίτισαν «φωτεινά αντικείμενα που προέρχονταν από κατεχόμενα εδάφη, καταρρίπτοντας ορισμένα από αυτά», σύμφωνα με το δίκτυο SANA της χώρας.

«Τα αντιαεροπορικά συστήματά μας εντόπισαν εχθρικούς στόχους που ήρθαν από την κατεύθυνση της Κουνειτρά και τους παρεμπόδισαν», δήλωσε σε δημοσιογράφους αξιωματούχος του συριακού στρατού.Share:  

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου