Παρασκευή, Μαΐου 10, 2019

Λίγο ακόμη…
Θα χρειαστώ λίγο παραπάνω χρόνο για να πούμε αυτά που συμφωνήσαμε πριν μερικές ημέρες.

Και αυτό γιατί οι υποχρεώσεις ξαφνικά έπεσαν πολλές και θα πρέπει να αναλυθούν όλα τα δεδομένα που υπάρχουν.....δεν είναι τόσα πολλά, ειναι 'όμως σοβαρά.

Θέλω να πω τα εξής πριν φτάσουμε, πρώτα ο Θεός, Τρίτη βράδυ.

Το ένα είναι ότι..

Το κυβερνητικό επιτελείο, ένα μέρος του, ο ίδιος ο πρωθυπουργός....... μας την έχουν στήσει.

Πολύ άσχημα. Κάνουμε λόγο για προδοσίες που είδαμε αλλά νομίζω δεν έχουμε δει τίποτα ακόμη.

Με την μέθοδο ανάλυσης των.... επιλογών τους, έχω την εικόνα ότι συνεργάζονται μερικοί της κυβέρνησης με πολύ σκοτεινά κέντρα. Θεοσκότεινα.

Αυτά τα κέντρα, ορατά και με την συνδρομή αόρατων δυνάμεων, ετοιμάζονται να κάνουν πολύ κακό στη χώρα μας.

Αυτά που θα πούμε δεν είναι κάτι που δεν έχουμε πει ή δεν έχουμε ακούσει.

Ναι μεν θα υπάρχουν λεπτομέρειες σε κάποια σημεία αλλά για παράδειγμα ξέρουμε για τις προθέσεις του γείτονα και βλέπουμε τις προθέσεις της "τύχης" αλλά και της φύσης.

Αυτό το κείμενο λοιπόν θα είναι μόνο για Ελλάδα και δεν θα έγραφα τίποτα αν δεν έβλεπα τι πάνε να κάνουν και πόσο κοντά βρίσκονται...μιας και μας το είπαν και οι ίδιοι!

Οπότε στην αγάπη σου λίγο υπομονή.

Και κλείνω με το εξής.

Όσο ησυχία έχουμε σήμερα στη χώρα μας να έχουμε και τις επόμενες ημέρες, ειδικά Δευτέρα Τρίτη που……ιονίζονται οι χρόνοι, γεγονός που με προβληματίζει περισσότερο, να περάσουν οι ώρες ήσυχα ώστε να τα πούμε με την ησυχία μας Τρίτη βράδυ.
Rick
Share:  

2 σχόλια:

  1. Οποιος ζει αθηνα και σηκωσε κεφαλακι σημερα,ισως...παρατηρησε οτι απο το πρωι εχουν ξεσκιστει τα ψεκαστηρια.Κατα τις 20:00- 20:30 που μαζευτηκα,ο ουρανος ειχε γεμισει με ¨μελιτζανι ¨ προβατακια που ταξιδευουν ανατολικα- βορειοανατολικα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή