Δευτέρα, Μαΐου 27, 2019

Ροδόπη: Πρωτιά για το «Κόμμα Ισότητας Ειρήνης και Φιλίας»!


Το μειονοτικό κόμμα ΚΙΕΦ σάρωσε σε Ροδόπη - Δίνει μάχη με τον ΣΥΡΙΖΑ για την δεύτερη θέση στην Ξάνθη

Πολύ υψηλά τα ποσοστά έλαβε το μειονοτικό «Κόμμα Ισότητας Ειρήνης και Φιλίας» στις περιφέρειες της Ροδόπης και της Ξάνθης.

Συγκεκριμένα, το ΚΙΕΦ φαίνεται να συγκεντρώνει ποσοστά της τάξεως του 38.09% στην Ροδόπη, κερδίζοντας έτσι την πρώτη θέση ενώ είναι τρίτη δύναμη στην Ξάνθη, με 20,04%.


Αξίζει να σημειωθεί ότι ΚΙΕΦ είναι το μειονοτικό κόμμα της Θράκης, με πρόεδρο την Τσιγδέμ Ασάφογλου, το οποίο πήρε την απόφαση να κατέλθει ως ανεξάρτητο στις Ευρωεκλογές.

Ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ Παναγιώτης Σγουρίδης σε δηλώσεις του στο ΑΝΤ1 για τα αποτελέσματα των ευροκλογών στη Θράκη, έκανε λόγο για επικίνδυνη εξέλιξη καθώς όπως είπε σχετίζεται με τη δράση του τουρκικού προξενείου στην περιοχή. Σημείωσε επίσης ότι η κάθοδος του ΚΙΕΦ στις ευρωεκλογές ουσιαστικά είναι μια πρόβα των σκληροπυρηνικών στελεχών της μειονότητας για τις εθνικές εκλογές!

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών σε Ροδόπη και Ξάνθη


Share:  

1 σχόλιο:

  1. Αυτή είναι η πιο τραγική και μοιραία είδηση των εκλογών και ελάχιστα ασχολούνται οι "πολύξεροι" αναλυτές, ίσως έτσι τους είπαν... διαφορετικά θ΄αρχίσουν ν΄αναζητούνται ευθύνες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή