Τρίτη, Μαΐου 21, 2019

Συζητώντας “Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης” με τον επίδοξο “δολοφόνο” σου- Ήρθαν Τούρκοι για κουβέντες…“Τη Δευτέρα 20 Μαΐου 2019, τουρκική αντιπροσωπεία θα αφιχθεί στην Αθήνα για συζητήσεις, με αντίστοιχη ελληνική, με σκοπό τη διερεύνηση δραστηριοτήτων ενεργειών στο πλαίσιο υλοποίησης Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ)”, αναφέρει ανακοίνωση του ΥΠΕΘΑ.

Ακόμη και η “επικοινωνιακή” χρησιμότητα αυτών των συζητήσεων έχει εξανεμισθεί από την απαράδεκτη και κυρίως επικίνδυνη συμπεριφορά των Τούρκων στο Αιγαίο. Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης με τουρκικά μαχητικά να πετούν εκτός κάθε λογικής και ορίων ασφαλείας, με Τούρκους χειριστές να συμπεριφέρονται σαν εναέριοι δολοφόνοι και με τουρκικά πλοία να προσπαθούν να προσεγγίσουν τις ακτές ελληνικών νησιών, πως να συζητηθούν. Πως να κουβεντιάσεις με τον επίδοξο “δολοφόνο” σου; Δεν χρησιμοποιούμε τυχαία τη λέξη δολοφόνος…΄Όσα επιχειρούν οι Τούρκοι στο Αιγαίο παραπέμπουν σε απόπειρες δολοφονίας…

Συνεπώς επειδή μάλλον θα ΄ναι “κλιμάκωση” να ακυρωθούν οι συναντήσεις, ας τους κεράσουν καφεδάκι παριστάνοντας ότι κάτι συζητούν για να περάσει η ώρα.


Share:  

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου