Τετάρτη, Μαΐου 01, 2019

Ρίχνετε στο τραπέζι το μεγάλο σας χαρτί

Ποιο είναι αυτό;;;


Η Εστέρ ή Ιστάρ....ή Μαντόνα, όπως είπαμε πριν μερικές ημέρες στο άρθρο  


Η 60χρονη Μαντόνα  αποφάσισε να βγάλει δίσκο...

Αποφάσισε να πάει Γιουροβίσιον...

Αποφάσισε να πληρώσει 5 εκατομ. για την…τελετή 2019 Billboard Music Awards
 στο Λας Βέγκας αύριο (και με κάνεις να ψάχνω την θυσία).

Όμως, πριν πάμε στα πρώτα λόγια της εκλεκτής για τον καινούριο της δίσκο “Madame X” , ας πάμε λίγο πίσω να θυμηθούμε μερικά χαρακτηριστικά από το όνομα Εστέρ που υιοθέτησε ασπαζομενη την Καμπάλα και που είχαμε πει ότι στην ουσια το ονομα αυτο  σημαινει... Λίλιθ.

Θα θυμήθουμε ένα μέρος του κειμένου από το 2017 


Ποιοι Είναι Πίσω Από Τα Φεστιβάλ Ηλεκτρονικής Μουσικής Στην Καλιφόρνια Των ΗΠΑ Μέρος 4ο (Οι Αποδείξεις)+18 
 


Με λίγα λόγια, όπως είπαμε τότε και με βάση συγγραφείς που μελέτησαν την δράση της με ιστορικές αναφορές και καταγραφές, η οντότητα αυτή εφόσον δεχόμαστε ότι δεν είναι μύθος, μακάρι να ήταν, αλλάζει συνεχώς ταυτότητα, και ταξιδεύει στο χρόνο και στο χώρο, δηλαδή σε διαφόρους πολιτισμούς και σε διάφορες εποχές, με διαφορετικά ονομάτα κάθε φορά, ώστε να εμφανίζεται σαν κάτι καινούριο, σβήνοντας τα βρώμικα ίχνη της.
Και πάμε τώρα στην άλλη Βασίλισσα, την Βασίλισσα της ποπ Μαντόνα, η οποία αφού ασπάζεται την μαγεία της Καμπάλα και τον Σιωνισμό, αλλάζει όνομα, κρατάει το καλλιτεχνικό της και υιοθετεί το μυστικιστικό Εστέρ.

Και είπαμε ότι: " Ινάννα για τους Σουμέριους και έπειτα αλλάζει ταυτότητα και παρουσιάζεται ως Ιστάρ (Ishtar) στους Ακκαδάιους, στους Βαβυλώνιους, και τους Ασσυρίους. 

Η Ινάννα, αργότερα Ιστάρ, είναι μια Βασίλισσα, είναι η Λιλιθ στον κόσμο της ύλης που αποτυπώνει η εβραϊκή Καμπάλα στο Δέντρο της ζωής, που ασπάστηκε η βασίλισσα της ποπ Μαντόνα."

Και έρχεται το σήμερα...και η Μαντόνα παρουσιάζει το νέο της δίσκο!


Και δες τώρα με προσοχή τα.......  λόγια της Βασίλισσας της ποπ για το concept του νέου της δίσκου “Madame X”Νομίζεις ότι χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο;

Ναι…

Το μόνο που σαν επίλογο έχω την ανάγκη να πω είναι για τα 13,5 εκατομμύρια ακολούθους που έχει και άλλους τόσους που επηρεάζει η....μουσικής της, η σκηνική παρουσίας της , οι τελετές-συναυλίες της και ποτέ δεν θα μάθουν ότι αυτό που αγάπησαν τους σκότωσε…πνευματικά και κάποιες φορές και σωματικά.

Αν, όπως είχαμε δει σε παλαιότερο άρθρο, στο καμπαλιστικο δέντρο της ζωής αποτυπώνονται οι μουσικές νότες…κατάλαβες γιατί η μουσική μαγεύει τα πλήθη, κατάλαβες ότι περνάει το ίδιο το σκοτάδι μέσα από τα μουσικά ακούσματα, επηρεάζοντας εκατομμύρια ανθρώπους.

Έχουν εισβάλει σε όλα τα πόστα, όπως και η ίδια αναφέρει στην παρουσίαση του δίσκου της, επηρεάζει τη γυναίκα κάθε κοινωνικού στρώματος , πιάνει από την απλή νοικοκυρά, μέχρι την ..αρχηγό κράτους.

Γιατί η γυναίκα είναι το βασικό θεμέλιο μιας κοινωνίας, από αυτήν προέρχεται η ζωή και αν αλώσει την γυναίκα, άλωσε την κοινωνία, τον πολιτισμό, την εποχή καταστρέφει τα πάντα…και με τα ερείπια αυτά κατασκευάζουν οι αρχι-τέκτονες την νέα εποχή.

Μία εκ των βασικών συντελεστών της νέας εποχής,  θα κάνει την εμφάνιση της στην αυριανή τελετή και σε μερικές ημέρες στο..Ισραήλ.!

Η νέα εποχή είπαμε ότι αγαπάει τα.. 7, σύμβολο της επταετής επικράτησης του Βασιλιά ή Μεσσία ή Παγκόσμιου κυβερνήτη που περιμένουν...

"Madame X ονομάζεται το 14ο(7+7) στούντιο άλμπουμ της Αμερικανίδας καλλιτέχνιδας Μαντόνα, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 14(7+7) Ιουνίου 2019"


Rick
Share:  

2 σχόλια:

  1. To Τomorrowland Festival που θα γίνει ταυτόχρονα σε Ελλάδα, Μάλτα, Ισπανία, Πορτογαλία και Βέλγιο στις 27/7, είναι κάτι ανάλογο με τα φεστιβάλ της Καλιφόρνια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακιρβως, θα το πιάσουμε και αυτο Mia

    ΑπάντησηΔιαγραφή