Τετάρτη, Μαΐου 29, 2019

Ο ψηφιακός, από τους φασισμούς είναι ο πιο επικίνδυνος


Η πρόοδος όλων όσων ετοιμάζουν τη νέα πραγματικότητα  στην χώρα μας είναι καθημερινή.

Η Ελλάδα, θα το δούμε και αργότερα, είναι ο δρόμος του μεταξιού για την νέα εποχή διακυβέρνησης.

Είναι το πειραματικό εργαστήριο, όπου αν το πείραμα πετύχει, τότε βρέθηκε η θεραπεία για την αποτελεσματική καταπολέμηση των διαχρονικών ιδανικών και των αξιών της κοινωνίας κάθε κράτους.

Σχεδόν κάθε μέρα γίνεται και από ένα μικρό βηματάκι προς αυτή την κατεύθυνσης και αν κάποιοι πάνε να τους υποψιαστούν ή σε κάποιους δεν αρέσουν αυτά τα βηματάκια που θα μας περάσουν στην απέναντι όχθη της νέας διακυβέρνησης, της ψηφιακής, τότε φροντίζουν οι τίτλοι των ειδήσεων και τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο.

Έτσι, μέσα στον εκλογικό πυρετό αποφάσισαν τα τραπεζικά καταστήματα να αυξήσουν το κόστος ανάληψης από ΑΤΜ.

Είχα διαβάσει κάπου ότι αιτία ήταν τα λειτουργικά έξοδα της τράπεζας.

Σήμερα διαβάζουμε  ότι αιτία είναι να... υπάρχει ισορροπία(!!!) στο κόστος ανάληψης ανάμεσα στον Έλληνα και τον τουρίστα ή από κάποιον που έρχεται στο εξωτερικό.(!!!!!)

Θα μίλαγα λιγο άσχημα, ήδη φόρτωσα που μασκοφορεμένες με πράσινα μαντίλια αγωνίζονται για τον…. θάνατο στην Αργεντινή και οι εκτρώσεις από δολοφονίες να γίνουν δικαίωμα, αλλά όχι…όχι σήμερα.

Δεν θα μιλήσω άσχημα, δεν υπάρχει χρόνος για αυτό.... σήμερα θα πούμε πολλά.

Απλώς,  τα χρήματα μας, τα έχουμε εμπιστευτεί σε ιδιώτες μαφιόζους που εξυπηρετούν/συνεργάζονται με τα σκοτεινά συμφέροντα.

Αυτά που έφεραν π.χ την Συμφωνία  των Πρεσπών και λοιπές αποφάσεις που καταστρέφουν την χώρα.

Μόνο αυτό σκέψου!

Σε ζώα να απευθύνονταν, τέτοιες δικαιολογίες δεν θα χρησιμοποιούσαν.
όπως φαίνεται, μας θεωρούν κάτι λιγότερο από ζώα, σε αντιδράσεις.... δηλαδή όπως κάποιος κλωτσάει ένα ζώο και αυτό αντί να γυρίζει και να δαγκώσει το πόδι που το κλωτσάει επιταχύνει και φεύγει;

Κάτι τέτοιο μας κάνουν…και όσο φεύγει και απομακρύνεται π.χ το σκυλάκι από το πόδι και δεν γυρνάει να το δαγκώσει, τόσο το πόδι θα το κλωτσάει.

Ποιοι καταξιωμένοι στη συνείδηση της κοινής γνώμης που περνάει ο λόγος τους δαγκώνουν....δηλαδή ένιωσαν κάτι μπροστά σε αυτή την είδηση;

Πως να πεις κάτι, αν πρώτα δεν νιώθεις κάτι.

Δεν τους νοιάζει και πολύ, γιατί δεν βλέπουν πιο πέρα στο χρόνο, πιστεύουν αποκλειστικά στην πρόοδο και την ανάπτυξη με... κάθε κόστος.

Βλέποντας βραχυπροσθεσμα, αυτοί που λαμβάνουν τις κρίσιμες αποφάσεις (όχι μονο οι πολιτικοι) άλλα και αυτοί που ενημερώνουν τον κόσμο, αγνοούν τις παράλληλες εξελίξεις.

Τι γίνετε παράλληλα και αθόρυβα για να μην τους καταλάβουν οι πολλοι στην Ελλάδα;

Παράλληλα κλείνουν καταστήματα τραπεζών, και σε αστικά κέντρα και στην επαρχία..!

Απολύεται ή αποδεσμεύεται κόσμος από τα τραπεζικά ιδρύματα.

Μειώνουν τα όρια συναλλαγών επιβάλλοντας ταβάνι ..πάνω από αυτό το ταβάνι λέτε μόνο με κάρτα... αν δεν κάνω λάθος στα 300 ευρώ….δεν είμαι και πάλι σίγουρος μπορει και χαμηλότερα.

Όλα αυτά κυριοι....πολίτικοι, που δεν μιλάει κανείς σας....οδηγούν στην ψηφιακή πληρωμή, στην ψηφιακή οργλουελική εποχή, στην ψηφιακή φυλακή.

Ο κίνδυνος λένε στην Ευρώπη είναι ο ρατσισμός και η άνοδος της άκρας δεξιάς, και αυτό γιατί μάλλον δεν έχετε ιδέα διαδηλωτές εκεί στις Βρυξέλλες για τον ψηφιακό φασισμό.!

Μέσα από εσάς και τις δράσεις σας θα περάσει ο ψηφιακός ρατσισμός και δεν θα το καταλάβετε και όταν το καταλάβετε τα πράγματα θα έχουν συντονιστεί.

Και αν τώρα ακόμη προσωποποιείς τον εχθρό, τότε δεν θα μπορείς,  γιατί θα είναι απρόσωπος..θα είναι μια σειρά απο ψηφία.

Σας δείχνουν το δέντρο οπαδοί της μαυρο-κοκκινης σημαίας αλλά σας κρύβουν το δάσος.

Έρχεται λοιπόν σήμερα και απρόσωπα το τραπεζικό σύστημα και με το έτσι θέλωι επιβάλει χαράτσι...ώστε να αποτρέψει τον Έλληνα να κάνει αναλήψεις...βιράρουν τις άγκυρες και χαράζουν πορεία ολοταχώς στην κοινωνία αχρήματων συναλλαγών.

Ύπουλοι και πονηροί τι άλλο θα κάνετε, θα καταργήσετε κάποια στιγμή και τα ΑΤΜ;

Και ο Έλληνας που είναι; άραγε βλέπει το κλουβί;

Δυστυχώς όχι μόνο δεν το βλέπουν αλλά κάποιοι Έλληνες το υπερασπίζονται και από πάνω.

Κ. Μητσοτάκη έχεις να πεις κάτι για το ψηφιακό κλουβί των 5G

Το δέχεσαι; θα το υπηρετήσεις; θα το επιβάλεις; (θα προλάβεις;..αυτά αργότερα σημερα)

Όπως βλέπεις, όλα πάνε παράλληλα, αναγκαστικά, η νέα ψηφιακή εποχή , στην ουσία της είναι μια σειρά από γρανάζια που τοποθετούνται στη χώρας μας(και σε κάθε χώρα) και γυρίζουν όλα μαζί μέχρι οι δείκτες τους να δείξουν...ώρα νέας εποχής.

Μην ταράζεσαι, με βοηθάς και εμένα να μην ταράζομαι και να διατηρώ την ψυχραιμία μου σε αντίξοες και τοξικές, για τον συναισθηματικό μας κόσμο, συνθήκες......ψυχραιμία θέλει γιατί εμείς ξέρουμε το αποτέλεσμα.

Είμαστε λίγοι, για την ώρα αλλά είμαστε  με την πλευρά των νικητών.

Αυτά που έρχονται είναι δύσκολα…πολύ όντως.

Αλλά αν δεν έρχονταν, ήμασταν απλά καταδικασμένοι σε ένα ψηφιακό δίκτυο που θα κυριαρχούσε η διαστροφή, η παρακμή, η παραχάραξη της ιστορίας,η καταστροφή της νέας γενιάς.... η σκέψη θα ήταν έγκλημα και η γλώσσα της ηθικής κήρυγμα μίσους...γενικά θα επικρατούσαν καταστάσεις τοξικές  που θα σκότωναν ψυχή και σώμα.

Όποτε κάθε βήμα τους προς τα εκεί, μας κάνει να πάρουμε όλο και πιο ελαφριά όσα θα πρέπει να γίνουν στην Ελλάδα αύριο για να σπάσουν οι δείκτες και να αποτύχει το πείραμα.

Αυτά θα δούμε  σε λίγο, είχαμε πει χθες.. αλλά διαφορά με πήγαν πίσω.

Αυτά που θα πούμε σήμερα έχουν σχέση και με την ημερομηνία των εκλογών.

Θα ήθελα πρώτα να επικυρωθεί βέβαια... αλλά ο χρόνος τρέχει.  

 Rick
Share:  

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου