Δευτέρα, Μαΐου 06, 2019

Μπόλτον: Τα Αμερικανικά αεροπλανοφόρα αποστέλλονται στη Μ.Ανατολή σε μια προειδοποιήση για το ΙράνΟ Αμερικανός σύμβουλος για την εθνική ασφάλεια των ΗΠΑ, Τζον Μπόλτον , δήλωσε χθες Κυριακή ότι οι ΗΠΑ αναπτύσσουν ο
μάδα μάχης στη Μέση Ανατολή επιδιώκοντας να καταστήσουν σαφές στο Ιράν ότι βρίσκονται σε ετοιμότητα για να απαντήσουν σε τυχόν επίθεση.στη Μέση Ανατολή με σαφές μήνυμα προς το Ιράν.


Είπε ότι οποιαδήποτε επίθεση εναντίον των συμφερόντων των ΗΠΑ ή των συμμάχων τους θα αντιμετωπιστεί με "ασταμάτητη ισχύ". 


Το σχόλιο του Μπόλτον επιβεβαίωσε την έκθεση του DEBKAfile τον περασμένο μήνα σχετικά με την άφιξη του αμερικανικού αεροπλανοφόρου Abraham Lincoln και των συνοδευτικών του πολεμικών πλοίων στα νερά της Μεσογείου απέναντι από την Συρία.

Οπως δήλωσε ο Αμερικανός Αξιωματούχος: «ως αντίδραση σε σειρά ανησυχητικών και κλιμακούμενων ενδείξεων και προειδοποιήσεων, οι Ηνωμένες Πολιτείες αποστέλλουν το αεροπλανοφόρο USS Abraham Lincoln Carrier καθώς και ειδική πτέρυγα βομβαρδιστικών στην αμερικανική κεντρική διοίκηση στην περιοχή ώστε να δοθεί σαφές και ολοφάνερο μήνυμα στο καθεστώς του Ιράν ότι κάθε επίθεση κατά των συμφερόντων των Ηνωμένων Πολιτειών ή αυτών των συμμάχων μας θα απαντώνται με αμείωτη δύναμη. Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν επιδιώκουν πόλεμο με το Ιράν αλλά είναι προετοιμασμένες να απαντήσουν σε κάθε είδους επίθεση είτε από τους Φρουρούς της Ισλαμικής Επανάστασης είτε από τον τακτικό στρατό του Ιράν».debka.com
Share:  

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου