Σάββατο, Μαΐου 18, 2019

Αν μπω σε ένα μπαρΉδη ζαλισμένος........και σχεδόν μεθυσμένος, απογοητευμένος και αγανακτισμένος από όσα μου συνέβησαν σήμερα, κάτσω στην άκρη του πάγκου και παραγγείλω  ένα ακόμη ποτό και κάτσω …και αφού το πιω, μέσα στη θολούρα των προβλημάτων μου αλλά και την επήρεια του αλκοόλ, ειδικά του ποτού,  βγάζω το όπλο ,γιατί έτσι μου αρέσει και αρχίσω να πυροβολώ μέσα στο μπαρ..σε μια ξένη ιδιοκτησία και σε έναν χώρο που είναι γεμάτο ανθρώπους.


Από τους πυροβολισμούς, σκοτώνω δυο ανθρώπους, οι οποίοι χόρευαν ξένοιαστα  παραδίπλα.

Αυτοί οι δύο άνθρωποι ήταν αδέρφια που είχαν έρθει για πρώτη φορά σε αυτό το μπαρ, με σκοπό να διασκεδάσουν και πριν προλάβουν να χαρούν τα βήματα του χορού, πεθαίνουν με δική μου απόφαση..γιατί είχα πιει και είχα τα ψυχολογικά μου.

Ερώτηση: 

Ποιος φταίει για τον θάνατο των δύο αδελφών….το αλκοόλ..; τα ψυχολογικά μου..; το όπλο από μόνο του...;μήπως τα δύο αδέρφια που ετοιμάζονταν να χορέψουν …………. ποιος φταίει; Το πρόβλημα δεν είναι το πρόσωπο, ποιος έκανε τι, ακόμη και οι λάθος αποφάσεις μας δεν είναι το ζητούμενο, το πρόβλημα είναι ότι δεν συνειδητοποιούμε τα λάθη μας, δεν αναγνωρίζουμε ποια είναι αυτά, ότι δηλαδή είναι λάθη, ότι καταστρέφουν την ανθρώπινη φύση.. εξέλιξη, καταστρέφουν όλη την δημιουργία, έχουν αντίκτυπο σε αυτήν αλλά και σε εμάς.....και αντιθέτως, όχι μόνο δεν αναγνωρίζουμε το λάθος της έκτρωσης, αλλά αποκαλούμε τον φόνο......δικαίωμα!

Ψάχνουμε οργανώσεις και ομάδες που λένε τον φόνο… δικαίωμα.

Οργανώσεις που είναι καταφύγια ιδεολογικά και προσφέρουν ασυλία στην συνείδηση μας, η οποία βαθιά μέσα μας,  μας ελέγχει για τον φόνο μιας ζωής που δεν είδε ακόμη τον κόσμο και που είχε σαν παιδί και αυτό δικαίωμα στο σώμα του.

Μην αντέχοντας αυτό τον έλεγχο για κάποιες αποφάσεις δύσκολες, η έκτρωση σίγουρα είναι μια απόφαση δύσκολη, καταλήγουν κάποιες γυναίκες να ξεπλύνουν τις τύψεις και τις ενοχές του σε βρώμικα νερά οργανώσεων και οργανισμών υπέρ των εκτρώσεων.

Και δεν φτάνει μόνο αυτό, πάρα μάχονται στη συνέχεια ώστε να πάρουν και άλλες γυναίκες με τος μέρος τους, για να απενοχοποιησούν το λάθος...τον φόνο... στα μάτια της κοινωνίας, ώστε η κοινωνία να αναγκαστεί με το έτσι θέλω να αποδεχθεί τον φόνο σαν ...δικαίωμα.

Είναι το σώμα μου λένε και το κάνω ότι θέλω…

Δεν είναι ακριβώς σώμα σου κοπέλα μου, που δεν θα πω το όνομα σου γιατί δεν αναφέρομαι αποκλειστικά σε εσένα, δανεικό σώμα έχεις..έχουμε…και θα το παραδώσουμε όταν πρέπει, όλοι μας ....και δεν είναι δικαίωμα η επιλογή να αφαιρείς την ζωή κάποιου που δεν ρωτήθηκε, ειναι λάθος όχι επιλογή.... ή μήπως ρωτήσες το παιδάκι που μεγαλώνει και εσυ κάλεσες να έρθει στην ύπαρξη μεσα απο την ερωτική επαφη (και έχει ψυχή από την στιγμή της σύλληψης του) αν.... θέλει να πεθάνει; Σκέψου το λίγο αυτο...

Άκουσα κάπου αλλά δεν θυμάμαι που, ότι.... στους υπονόμους της χώρας μας χύνεται ποτάμι το αίμα χιλιάδων αθώων ψυχών που δεν γεννήθηκαν ακόμη.

Άκουσα κάπου αλλού ότι.... στατιστικά  κάθε έτος σκοτώνονται περισσότερα αγέννητα μωρα παγκοσμίως, παρά οι άνθρωποι που  ζουν στον κόσμο. 

Περισσότεροι άνθρωποι σκοτώνονται πριν γεννηθουν, παρά όταν γεννηθουν. 

Τόσο άσχημος κατάντησε ο κόσμος μας.

Η παγκόσμια κοινότητα κάνει λόγο για τους κινδύνους που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα, δηλαδή για το λιώσιμο των πάγων, την «υπερθέρμανση», την άνοδο της λαϊκής δεξιάς στην Ευρώπη, την τρομοκρατία,τον κίνδυνο του Ιράν, την επιθετικότητα της Ρωσίας,  την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων (δηλαδή την προστασία και προώθηση της διαστροφής μέσα από διαγωνισμούς σαν τον σημερινό), την προστασία των ζώων και του περιβάλλοντος.........την ώρα που εμείς σκοτώνουμε μέσα από χιλιάδες εκτρώσεις την ανθρώπινη ζωή, παγκόσμιες και εγχώριες οργανώσεις προστατεύουν ακόμη και τα αυγά της χελώνας που γεννάει στην άμμο.... υποκριτές....!


Θέλετε να πείτε δηλαδή ότι έχουν μεγαλύτερη αξία τα αυγά της χελώνας πάρα ένα ανθρώπινο έμβρυο;;; 

Στο πρώτο κάνουμε τα πάντα για να το προστατέψουμε και όποιος χαλάσει την φωλιά της χελώνας στο απόσπασμα των κοινωνικών δικτύων ή ακόμη και φυλακή και όποιος σκοτώνει ανθρώπινο έμβρυο.... ασυλία..... δικαίωμα!

Για δυο λόγους λένε οι γέροντες μας θα καταστραφεί ο κόσμος, πρόσεξε τι λένε..

Για τις εκτρώσεις που δεν μετανοούν οι άνθρωποι , δηλαδή που το κάνουν και δεν το βλέπουν σαν κάτι άσχημο αλλά το αντιμετωπίζουν σαν..…δικαίωμα

Και την σεξουαλική αταξία, που η σύγχρονη εποχή μας την έκανε… μόδα.


Όχι γιατί τα κάνουμε και τα κάναμε... αλλά γιατί δεν αλλάζουμε και δεν αναγνωρίζουμε τι κάναμε...και αυτό ισχύει σε πολλούς τομείς της ζωής μας ακόμη και στην ψήφο μας...αυτό είναι το πρόβλημα που η εκκλησία επισημαίνει,  όχι τι έκανα, δεν μένει εκεί,  αλλά γιατί δεν αντιλαμβάνομαι τον πόνο, την θλίψη, την καταστροφή κλπ.  που προκάλεσα στην δημιουργία και στον διπλανό μου.

Αλλά και πάλι, όλα σβήνουν, μέσα από την εξομολόγηση και την θεία κοινωνία όλα σβήνουν και ξέρεις αναπαύεται η συνείδηση, υποχωρούν οι ενοχές και οι τύψεις....
αρκεί ο άνθρωπος να δεχτεί ότι ούτε η έκτρωση είναι δικαίωμα… ούτε η αταξία μόδα. 


Είναι μέσα στη ζώη, μπορεί οι αποφάσεις μας να είναι λάθος, δεν κατηγορούμε αυτό που συνέβη,  αλλά κυρία μου δεν υποστηρίζουμε και τον θάνατο.

Η showbiz και ειδικά η τέχνη έχουν προσφέρει τα μέγιστα στον πάτο που έφτασε η εποχή μας. 

Την ίδια ευθύνη έχουν και τα μεγάλα ελληνικά ΜΜΕ για τον ύπουλο τρόπο που παρουσιάζουν  την είδηση.
Θα δούμε μάλλον αρκετά σύντομα τι σημαίνει μεσαίωνας in.gr... θα αναγνωρίσεις την επαναφορά της σύγχρονης εποχής μας σε Μεσαιωνικές συνθήκες  όχι μέσα από τα νομοσχέδια όπως της Αλαμπάμα,..όχι....άλλα μέσα από τις πρωτόγνωρες "φυσικές" καταστροφές.

Τέτοιες δηλώσεις καλλιτεχνών, τέτοια άρθρα πρακτορείων ειδήσεων, μας κάνουν να παίρνουμε πιο ελαφρά ότι ετοιμάζεται να τρέξει στο πρόγραμμα της εποχής μας.

Ο πόλεμος της σκέψης, όπως βλέπεις και γνωρίζεις, δυστυχώς έχει χαθεί...και δεν τσουλάει άλλο αυτή η κατάσταση θα οξειδωθουν τα πάντα.

Δεν κατηγορώ ούτε κρίνω αποφάσεις δύσκολες που ανάλογες παίρνουμε όλοι, αλλά όχι δημόσια να υπερασπίζεσαι τον θάνατο και να τον λες δικαίωμα...αυτό είναι άρρωστο, μολύνεις με την δική σου αρρώστια και άλλους και εκεί θα έχεις αντίλογο.

Αν και νομίζω ότι αυτό που έγινε στην Αλαμπάμα δεν είναι για να απαγορέψει τις δολοφονίες αλλά για να διχάσει και να προκαλέσει θέμα και να χτυπηθεί για άλλη μια φορά η ορθόδοξη εκκλησία...αλλά και οι πιστοί που ζουν στον Μεσαίωνα..θα δεις... σωστά... in.gr;

Μάλλον, δίχως να είμαι σίγουρος, τίποτα καλό δεν βγαίνει από τις ΗΠΑ, ακόμη και μια καλή απόφαση ίσως να μην είναι και τόσο καλή άλλα ακόμη μια παραγωγή των σκηνοθετων. 


Σε μια οικογένεια η οποία αντιμετώπισε πάρα πολλές προκλήσεις και είχε πάντα τεράστια οικονομικά προβλήματα ένα 4ο παιδί θα ήταν ένα πρόσθετο πρόβλημα.

Για το λόγο αυτό η μητέρα του Ρονάλντο, όπως η ίδια αναφέρει, πήγε στον γιατρό για να κάνει έκτρωση, ενώ, ο γυναικολόγος φαίνεται πως αρνήθηκε και της είπε να κρατήσει το παιδί.

Μάλιστα, η Ντολόρες, αναφέρει ότι μόλις γύρισε σπίτι της προσπάθησε μαζί με μια φίλη της να ρίξουν το παιδί, αλλά δεν τα κατάφερε και έτσι γεννήθηκε ο Κριστιάνο ο οποίος μόλις λίγα χρόνια αργότερα θα κατακτούσε τον ποδοσφαιρικό πλανήτη.Rick
Share:  

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου