Τρίτη, Μαΐου 28, 2019

Η Μεγαλοοικονόμου αποχωρεί από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ -Πέφτει η πλειοψηφία στους 152Η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου αποχωρεί από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Η κυρία Μεγαλοοικονόμου έστειλε επιστολή στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Με την αποχώρησή της η πλειοψηφία της κυβέρνησης πέφτει στους 152 βουλευτές.

Στην επιστολής της αναφέρει πως «σας ενημερώνω, ότι παραιτούμαι από μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α και παραμένω ανεξάρτητη βουλευτής».


Μεγαλοοικονόμου: Οταν διαβάσει την επιστολή ο Τσίπρας, θα πω τους λόγους της παραίτησής μου

Η ίδια μιλώντας στο iefimerida.gr είπε πως στην επιστολή της προς τον Αλέξη Τσίπρα εξηγεί του λόγους που την οδήγησαν στην απόφαση να αποχωρήσει από την κυβέρνηση. Ωστόσο επειδή ο πρωθυπουργός βρίσκεται στις Βρυξέλλες, η κυρία Μεγαλοοικονόμου θα τον περιμένει να επιστρέψει, να διαβάσει την επιστολή της και στη συνέχεια θα η ίδια θα την δώσει στη δημοσιότητα. Μάλιστα είπε χαρακτηριστικά «είναι ωραίο η υπόθεση να έχει και λίγο σασπένς. Εσείς οι δημοσιογράφοι θα πρέπει να έχετε και λίγο υπομονή».

Υπενθυμίζεται εξάλλου πως η κυρία Μεγαλοοικονόμου τρέφει μεγάλη εκτίμηση για τον πρωθυπουργό κάτι που έκανε γνωστό στο πρόσφατο παρελθόν με δηλώσεις της.


Η επιστολή παραίτησης της Μεγαλοοικονόμου
Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/politiki/i-megalooikonomoy-apohorei-apo-tin-ko-toy-syriza?fbclid=IwAR2Fxc7-Bb2B0IDT8cALhhp_c_NPGW42jFJeqKgyLwIRF7YTRYyxMNi_HH0
Share:  

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου