Τρίτη, Απριλίου 16, 2019

Εκεί που όλοι θα αναζητούν τα γιατί...θυμάσαι Sarkozy;


...και τα γιατι έχουν απαντηθεί πριν καν τεθούν οι ερωτήσεις.

Δόθηκε η εικόνα αρχές του μήνα, γιατί έπρεπε να δοθεί τότε, και όσον αφορά τη Γαλλία…αντανακλά πολλά……αλλά και έχει κάνει και πολλά….το βιογραφικό της είναι μαύρο, όσο μαύροι είναι αυτοί που εργάζονται μέσα από αυτή τη χώρα.

Γιατί λοιπόν σήμερα να ραγίζουν οι καρδιές....γιατί να επικρατήσει σήμερα παγκόσμια θλίψη….γιατί ο πλανήτης παρακολουθεί συγκλονισμένος;Διότι κάτι ετοιμάζουν..κάτι θέλουν να πάρουν από αυτό το σήμερα π.χ για..."μεθαύριο"

.... σίγουρα είναι θλιβερή η εικόνα να καίγεται ένας ιστορικός ναός.

Όμως εμείς άλλα βλέπουμε…και άλλα αυτοί εννοούν...άλλα δειχνει η εικόνα και άλλα θέλει να πει.

Οπότε αρνούμαι να συντονιστώ στο κανάλι της θλίψης..και είναι κάτι που  προτείνω.

Διότι το επόμενο κανάλι της συχνότητας του παγκόσμιου ασυρμάτου που θα προσπαθήσουν να μας πάνε, είναι αυτό του φόβου…του τρόμου…της τρομοκρατίας.


Της απώλειας.

Ακούς Μακρόν; Το ακούς Par..is(is)?

Άκου και εσύ ιπτάμενε.. Ολλανδέ;

Αυτά με προβληματίζουν πολύ, η ανάγκη ενός global συντονισμού τις επόμενες ημέρες με... τη φωτιά και την στάχτη...με την απώλεια...!


Προτείνω λοιπόν να μην συντονιστούμε στο κανάλι τους, μην το κάνεις.... όσο και αν δεν μας αρέσουν να καίγονται ιστορικά κτίρια…κτίρια που αν σκεφτείς... άλλα μας είπαν ότι είναι και άλλα ίσως να ήταν όμως αυτο δεν είναι της παρούσης.

Αν τώρα συντονιστείς εκεί που θέλουν, δεν θα αποφύγεις τον μεγαλύτερο συντονισμό που έρχεται από πίσω και όσα συναισθήματα αυτός θα ξυπνήσει.

Δεν κοιτάω παραπάνω αυτό που έφτιαξαν σήμερα, όπου και να δεις αυτό παίζει,  αλλά παρατηρώ με προσοχή αυτά που ξύπνησαν σήμερα.. μέσα από την οθόνη…ανυσηχώ για αυτό που ετοιμάζονται να φέρουν μετά το σήμερα ...αλλά είπαμε ο κόσμος ξεμακιγιάρεται, ξεβάφει και  δύσκολα θα βρεθεί κάποιος στον πλανήτη που θα του αρέσει η πραγματική του όψη.

Η πραγματική του όψη, όταν αποκαλυφθεί, θα τρομάξει τον κόσμο,θα φέρει συναισθήματα σαν τα σημερινά, το είδες σήμερα ότι ο κόσμος εκεί έξω είναι φρικαρισμένος, δεν είναι έτοιμος να δει το αληθινό πρόσωπο αυτού που.. τα προηγούμενα χρόνια κατασκεύασε και που φαντάσου ακόμη δεν το έχει δει.

Με τον τρόπο του ο κάθε ένας μας θα πρέπει να δηλώσει απών από τα εγκαινια του χάους τους και να δει πιο πέρα αλλα και να εστιάσει..να συντονιστεί εκεί που παίρνει δύναμη και ελπίδα και όχι εκει που θέλουν αυτοι.
Αυτά για.. σήμερα.

Rick
Share:  

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου