Πέμπτη, Απριλίου 11, 2019

"Σε άκουσα να καλείς το όνομα μου και είναι σαν μια μικρή προσευχή"
Έτσι αναφέρει μια μεγάλη επιτυχία της πασίγνωστης Μαντόνα .... λιγότερο γνωστής ως ......... Esther

H Βασίλισσα της ποπ
 υιοθέτησε, περίπου το 2004, το εβραϊκό όνομα… Έστερ. 

Όπως δήλωσε τότε η ίδια, ήθελε να λάβει την… ενέργεια ενός διαφορετικού ονόματος.

Τι ίδιο όνομα έδωσε και σε ένα από τα…6 παιδιά της.

Όπως διαβάζουμε..

«Προσηλυτισμένη στην λατρεία της Κάμπαλα, μυστικιστική τάση του εβραϊσμού με ιερό βιβλίο το Ζοχάρ (Λαμπρότητα), η Μαντόνα έλαβε το εβραϊκό όνομα Έστερ το 2004, έτος όπου είχε αποσυρθεί για λίγες ημέρες σε μυστικό ασκητήριο στο Ισραήλ

Πριν χρόνια ασπάστηκε και τη Καμπαλιστική θρησκεία λοιπόν, τον εβραϊκό μυστικισμό του Δέντρου της ζωής, η μυστική βάση επάνω στην οποία, όπως έχουμε πει, χτίστηκε το κύκλωμα της  μασονίας και των μυστικών οργανώσεων και σαν το….χταπόδι εξαπλώθηκε σε όλο τον κόσμο, σαν μέσο εξουσίας και έλεγχου των κρατών…και σαν την αράχνη παγίδευσε όσους ήθελαν να αναρριχηθούν στην ανώτερη τάξη, στην ελίτ, ώστε δια μέσου αυτών, να ασκούν την πολιτική που επιθυμούν και να ελέγχουν την μάζα, δηλαδή μεσαία και κατώτερη τάξη.

Η Καμπαλα,  σε αφιερώματα που έκανα προ ημερών,αλλά και πέρυσι,  την είχα συνδεσει με…τα μεγάλα φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής της Καλιφόρνιας....αλλα και με μια δαιμονική οντότητα αποτυπωμένη  στο Δέντρο της Ζώης, στο κατώτερο επίπεδο, αυτό της ύλης ή σφαίρα Μαλκουτ.
Η βασίλισσα της ύλης που βλέπουμε στη φώτο κάτω κάτω, εντόπισα ότι ήταν το κυρίως θέμα των μουσικών εκδηλώσεων της Καλιφόρνια και τα φεστιβάλ αυτά,φιλοξενούσαν όλα τα λατρευτικά χαρακτηριστικά(ιστορικά αποτυπώματα της) της "ισχυρής" και πολύ παλίας δαιμονικής οντότητας, της Λίλιθ. 


Ας δούμε λοιπόν, αν ψάξεις το όνομα Εστερ, που υιοθέτησε η Μαντόνα, τι βρίσκουμε;

"Σύμφωνα με τους περισσότερους μελετητές, το όνομα Esther προέρχεται από τη θεά της Μεσοποταμίας, Ishtar. "

Κοίτα ρε συ πάλι κάτι συμπτώσεις…!

Η Μαντόνα που όλοι βλέπουμε τις τελετές/συναυλίες της, υιοθετεί το όνομα μιας αρχαίας θεότητας της Μεσοποταμίας.

Ινάννα για τους Σουμέριους και έπειτα αλλάζει ταυτότητα και παρουσιάζεται ως Ιστάρ (
Ishtar) στους Ακκαδάιους, στους Βαβυλώνιους, και τους Ασσυρίους. 

Η Ινάννα, αργότερα Ιστάρ, είναι μια Βασίλισσα, είναι η Λιλιθ στον κόσμο της ύλης που αποτυπώνει η εβραϊκή Καμπάλα στο Δέντρο της ζωής, που ασπάστηκε η βασίλισσα της ποπ Μαντόνα.


Η Εστέρ ή Ιστάρ είναι η Βασίλισσα του Ουρανού, είναι η Θεά της «αγάπης», της ερωτικής επιθυμίας, της γονιμότητας, του πολέμου, της δικαιοσύνης και της πολιτικής εξουσίας… (Μάλιστα…κατι λέγαμε πιο πάνω για την πολιτική εξουσία...) Είχαμε πει και στο παρελθόν ποια θηλυκή δαιμονική "θεότητα" ήταν υπεύθυνη και τρεφόταν ενεργειακά από την σεξουαλική αταξία, από την βία και τον πόλεμο.

Το όνομα Λίλιθ...αυτό είναι το όνομα που κωδικοποιημένα πήρε η Μαντόνα. 

Η ενέργεια αυτού του δαίμονα, της κουκουβάγιας όπως είχαμε δει τότε, κατεξοχήν σύμβολο παρουσίας του δαίμονα  που είδαμε και στα φεστιβάλ της Καλιφόρνιας, θυμάσαι, αυτή έχει επιρροή επάνω της και κάνει αυτά που κάνει στις συναυλίες της…όσα κάνει στο όνομα της τα κάνει!

Και αμείβεται με δόξα και χρήμα για τις υπηρεσίες της και φυσικά  για την προώθηση της νέας εποχής...όπως και για την τελετή στο Ισραήλ…θα λάβει 1,5 εκατομμύρια για δύο τραγούδια, και τα μέσα την παρουσιάζουν σαν πετυχημένη, την έχουν πρότυπο και παράδειγμα, την αποκαλούν φιλάνθρωπο..... που την ώρα της συναυλίας, παραδίπλα οι Παλαιστίνιοι θα αφανίζονται. 


Μπορεί όμως να μην πάει;Εμείς, μόνο εμείς φταίμε που δώσαμε αξία σε αυτούς να μας πατάμε το σβέρκο.

Γιατι αν το σκεφτείς, εμείς χρηματοδοτούμε τη νέα εποχή…βλέπεις υπάρχουν χρήματα για να κατασκευαστεί η νέα εποχή...αλλά δεν υπάρχουν χρήματα  για παιδιά που πεινάνε και αργοπεθαίνουν.

Τέτοια είναι η κατάντια του σύγχρονου ανθρώπου, να χρηματοδοτεί την φυλακή του και τους δεσμοφύλακες του.

Νομίζω ότι, είναι ίσως από τις μεγαλύτερες μάγισσες/ιέρειες της δαιμονικής οντότητας Λίλιθ και της νέας εποχής, και δεν χρειάζεται να ξέρεις τα μυστικά της Καμπάλα και το βιογραφικό της για να το καταλάβεις, φτάνει να δεις 2-3 βίντεο κλιπ.

Αυτή η ιέρεια λοιπόν καλείται στη χώρα... που κατά σύμπτωση κέρδισε πέρυσι τον διαγωνισμό…οπου από πριν μας είχαν πει ότι αυτή θα κερδίσει και που μας… πλήρωσε ακόμη και στοιχηματικά,(το πήραμε σε καλή απόδοση….που και που τα κάνουμε και αυτά)...να τραγουδήσει και είναι η πρώτη φορά που θα έχει τέτοια αίγλη μια... Eurovision......και μάλιστα η 64η 
Eurovision.

Πέρυσι λοιπόν, στα 70 χρόνια από ιδρύσεως Ισραήλ, μεταφέρεται η πρεσβεία των ΗΠΑ στην "πρωτεύουσα" 
του Ισραήλ, την Ιερουσαλήμ και μετα από λίγο το Ισραήλ, πάλι κατά σύμπτωση κερδίζει τον διαφανή και αδιάβλητο Διαγωνισμό τραγουδιού. 

Και να που τώρα η ιέρεια της Λίλιθ, θα ντυθεί στα μαύρα και θα έρθει στη μεγαλοπρεπή τελετή του Τελ Αβίβ…η πόρνη της ερήμου που λέει και η Αποκάλυψη.μιας και η Ινάννα ή Ιστάρ ήΛίλιθ,  ήταν και προστάτιδα των…….ιερόδουλων.


Και θα μιλήσει για Παγκόσμια Ειρήνη, όπως έκανε το κομβικό έτος 2012, στο Super Bowl , 7 Μαρτίου, ντυμένη ....κουκουβάγια...θυμάσαι....Εστέρ...; Ιστάρ;


Καλείσαι λοιπόν να σφυρίξεις την αρχή της δράσης, στο Ισραήλ...ναι εκεί που θα βρίσκεται όπως έχουμε πει το Κέντρο της Παγκόσμιας Ειρήνης, όπως μας έδειχνες το 2012 και επικαλείσαι συνέχεια.

Εστέρ....τι ειχε γίνει 3 ημέρες μετά την τελετή του Super Bowl  και τις εικόνες για Παγκόσμια Ειρήνη;
Κλιμακώθηκαν οι συγκρούσεις στο... Παγκόσμιο Κέντρο Ειρήνης. 

Καταλαβαίνουμε ότι... οι πάντες και τα πάντα είναι μέσα στο κόλπο και υπηρετούν συγκεκριμένες ατζέντες, είτε είναι τραγουδιστές, είτε πολιτικοί, είτε δημοσιογράφοι κλπ, είτε το γνωρίζουν είτε όχι, στρώνουν το χάλι του Μεγάλου. 

Αρα αυτό να περιμένουμε το επόμενο διάστημα, οδεύοντας προς την τελετή της Eurovison, θυσίες και ξέσπασμα βίας...άλλωστε όπως είπαμε πιέζουν οι χρόνοι.

Δεν κέρδισε τυχαία πέρυσι το Ισραήλ τον διαγωνισμο, του τον δώσατε,  θέλατε την 64η τελετή να ειναι κοντά στα τείχη της Ιερουσαλήμ, σωστά;

Στις 18 Μαΐου….δηλαδή στις... 6+6+6 Μαΐου.

Εκεί ορίσατε την τελετή, και γιατί μια τελετή θέλει χρόνο και χώρο. Σωστό χρόνο και σωστό χώρο.

Και είναι ο 64ος Διαγωνισμός

Δηλαδή 8*8

Τα δύο οκτώ…

Γιατί τα δύο 8;

Νομίζω πως ξέρω γιατί...ξ
έρω ότι σας λείπει ένα οκτώ ακόμη..βρήκα ποιο είναι και με ποια χώρα έχει σχέση.

Είμαι σχεδόν βέβαιος για το τι ετοιμάζετε εκεί κάτω. Και αυτό που ετοιμάζετε θα πονέσει πολύ κόσμο. 


Όπως και γιατί τώρα η... Λιβύη.

Αλλά στην τελική, δεν ξέρω ποιος πραγματικά φταίει, ο κόσμος που δεν σας παίρνει χαμπάρι ή εσείς που κάνετε αυτό για το οποίο πληρώνεστε;

Το οκτώ με ποια χώρα έχει σχέση....;  Θα το δούμε αύριο, αν δεν προλάβω μεθαύριο.

Υ.Γ 
Εκεί είναι αφιερωμένο το τραγούδι σου, αν κρίνουμε από τα λογάκια, "when you call my name"..σωστά Εστέρ;

Rick
Share:  

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου