Θα μπορούσε ο τίτλος να είναι και ο εξής...

Πως πήγε η χθεσινή σας πρόβα;

Οι ηθοποιοί, τα σκηνικά, το δελτίο τύπου στα μμε, είναι όλα έτοιμα... σωστά;

Αντιμετωπίζοντας τον χρόνο σαν ένα εργαλείο συντονισμού, μπορείς να βγάλεις πολλά και ασφαλή συμπεράσματα.


Συμπεράσματα που σου δίνουν ένα ικανοποιητικό προβάδισμα έναντι αυτών που μιλάνε για συμπτώσεις, που προσπαθούν να σε πείσουν ότι το άσπρο είναι μαύρο ή κόκκινο μέσα απο ατελειώτες αναλύσεις....το σύστημα ενημέρωσης αυτούς τους κάνει πραγματικά ότι θέλει...και το βλέπουμε μέσα από αυτό το σύστημα, σε όλο τον κόσμο, κάθε μέρα σχεδόν.

Αυτοί που κάνουν τους σχεδιασμούς, είναι υποχρεωμένοι να τηρούν χρονοδιάγραμμα....και πλέον, εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να τους παρατηρούμε, να έχουμε ακριβή εικόνα του τι γίνετε και που θέλουν να φτάσουν.

Πέρα από τον χρόνο, να πούμε ότι με βάση την κατάσταση της ελληνικής κοινωνίας, τα χάλια που έχει δηλαδή, η τύχη ή οι συμπτώσεις δεν είναι μαζί μας, το λέμε για αυτούς που ακόμη και τώρα επιμένουν να πιστεύουν στην τύχη.

Για εμάς που έχουμε άλλη εικόνα και δεν βλέπουμε τις εξελίξεις να παίζονται στα ζάρια, αντιλαμβανόμαστε πως το πεδίο που ζούμε έχει την τάση να διαμορφώνει κατα τόπους τις συνθήκες που βολεύουν, ώστε.... κάποια πράγματα να μην πάνε καλά.
Όχι μόνο έχει την τάση... αλλά δημιουργεί και τις συνθήκες να υποδεχτούν αυτά που δεν θα πάνε καλά για την Ελλάδα (και όχι μόνο για εδώ αυτό ισχύει και γενικά) σε συντονισμό με τον χρόνο, δηλαδή την κατάλληλη στιγμή.!!!

Χθες το πρωί κάποιοι ξεσήκωσαν μια ομάδα προσφύγων και εκμεταλλευόμενοι το όνειρο τους για μια καλύτερη ζωή στην Γερμανία τους είπαν ότι άνοιξαν τα σύνορα και μετακινουνταν στα Διαβατά.

Πώς τους ξεσήκωσαν τώρα..

Με το hashtag #καραβάνιτηςελπίδας μέσα από τα social media.

Ακριβώς έτσι όπως ξεσήκωσαν και τον κόσμο στην Τυνησία και στις υπόλοιπες αφρικανικές και αραβικές χώρες, εγκαινιάζοντας την............Αραβική Άνοιξη.

Ενα ανοιξιάτικο χάος που οφείλει την δημιουργία του και ειδικά την αποτελεσματικότητα του στην εξάπλωση των κοινωνικών μέσων, αφού λειτούργησαν σαν πολεμικό σάλπισμα που είχε την δυνατότητα να μπει σε κάθε σπίτι και να καλέσει μικρούς και μεγάλους….ταυτόχρονα, είτε ήταν μικρή γειτονιά είτε μεγάλο αστικό κέντρο. 


Το πρωί της 4ης Απριλίου δίνεται η εντολή και ο συντονισμός ξεκινάει, από λογαριασμούς σε facebok twitter που δεν θα μάθουμε πότε ποιοι τους διαχειρίζονταν.......μκο, απατεώνες, ξένοι πράκτορες...  fake λογαριασμοί που καμιά ευρωπαϊκή ένωση ή θεσμικός παράγοντας θα ασχοληθεί μαζί τους, την ώρα που ελέγχουν/φιμώνουν την πληροφορία και κυνηγούν υποτίθεται τα fake news, ή για να το πούμε καλύτερα κυνηγούν ότι αυτοί θα θεωρούν fake, ότι τους πονάει θα το βαφτίζουν fake και το κοπάδι στο μικρό σπίτι στο Λιβάδι συνεχίζει να... τρέφεται με αντικειμενικότητα αμέριμνο.

Χθες λοιπόν γίνεται άλλη μια δοκιμή ξεσηκωμού, ώστε να αξιολογήσουν τον βαθμό ετοιμότητας του…. καραβανιού.

Πόσο γρήγορα μπορεί να μετακινηθεί, πως μπορεί να μετακινηθεί, τι πρέπει να γίνει για να μετακινηθεί.

Είμαι βέβαιος ότι κάποιοι χθες κατέγραψαν και χρόνους.

Παρόμοια πρόβα να θυμίσω ότι είχε γίνει και το 2016 σε Ειδομενη και Μορία.

Ας δούμε περιληπτικά τι έγραφαν τότε:"Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που διακινούνται ψευδείς ειδήσεις σε πρόσφυγες. Τον Μάρτιο του 2016 η «Κ» είχε αποκαλύψει τη δράση του 27χρονου Σύρου Αλζαάμπι Κ. ο οποίος υποσχόταν γρήγορο πέρασμα στους εγκλωβισμένους της Ειδομένης. Ζητούσε 200 ευρώ για να τους προμηθεύσει με –άχρηστους– αριθμούς προτεραιότητας, αν και τα σύνορα ήταν ερμητικά κλειστά. Τον ίδιο μήνα μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων στον άτυπο καταυλισμό παρακινήθηκε από ψευδή σχεδιαγράμματα και τις προτροπές τριών ανδρών (ένας εξ αυτών, σύμφωνα με μαρτυρίες, ήταν γνωστός ως «ο Αμπντο από το Χαλέπι») να περάσουν τα σύνορα από αφύλακτο σημείο. Το εγχείρημα δεν απέδωσε, όσοι διέσχισαν τα σύνορα συνελήφθησαν και επεστράφησαν στην Ελλάδα, ενώ κινδύνευσαν ζωές στον φουσκωμένο χείμαρρο Μάλα Ρέκα.

Αντίστοιχα, τον Σεπτέμβριο του 2016 κυκλοφόρησε στη Μόρια η φήμη για θάνατο επτά μεταναστών που είχαν κρυφτεί σε καρότσα νταλίκας. Δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ. Ακολούθησε άλλη μία ψευδής είδηση για μαζική επιστροφή κόσμου από τη Λέσβο στην Τουρκία. Το αποτέλεσμα ήταν να προκληθούν τότε επεισόδια στη Μόρια και να καούν περίπου 50 σκηνές
."


Τον Μάρτιο και τον Σεπτέμβριο του 2016 εκτελούνται και πάλι πρόβες στην Ελλάδα.

Ο ένας εμπλεκόμενος στις πρόβες αυτές και ευχαριστώ τον "
Αμπντο" για την πάσα που μου κάνει, ήταν από το Χαλέπι.

Τι έγινε όμως το ίδιο έτος, τον Δεκέμβριο του 2016, στο Χαλέπι;

Σε συνεργασία Ρωσίας Τουρκίας πραγματοποιήθηκε επιχείρηση εκκένωσης της πόλης του Χαλεπίου από αμάχους και αντάρτες…απο μισθοφόρους τρομοκράτες της Δύσης, ναι αυτούς που πολέμησαν τον Άσαντ και σκότωναν, ζωντανά στην κάμερα, με κάθε αποκρουστικό τρόπο τα θύματα τους.... τους απίστους,

Και μάντεψε πως λεγόταν η επιχείρηση αυτή εκκένωσης του Χαλεπίου.

Πράσινο…….. #καραβάνιτηςελπίδας!

Η επιχείρηση στο Χαλέπι τότε, έγινε σύνθημα τώρα, στα ελληνικά social media…και τι μας λέει αυτό;

Πολλά... αν σκεφτείς ποιοι εκκένωσαν μαζί με τους αμάχους το Χαλέπι.

Ποιοι ήθελαν αυτή την έκφραση, τα νοήματα και τις μνήμες που κουβαλάει μαζι της... να παίξει στην οθόνη των κινητών τηλεφώνων ταλαιπωρημένων ανθρώπων και ορισμένων που δεν είναι εδώ για καλό σκοπό.

Αυτά το πρωί στα Διαβατά της Θεσσαλονίκη και το βράδυ της ίδιας ημέρας, το τονίζουμε την ίδια ημέρα, στις 4/4, συμβαίνει κάτι πρωτοφανές στα Εξάρχεια.

Δεν μένω στην επίθεση, αυτά συμβαίνουν συνέχεια…μένω στον οπλισμό.

Με Καλάσνικοφ και…φορώντας αλεξη-σφαιρα πήγαν να επιτεθούν στους Λιμενικούς;;;;;

Καταλαβαίνουμε τι πήγε να γίνει χθες;;;

Αν όχι, τότε δεν θα καταλάβουμε τι πάνε να κάνουν αύριο.

Γιατί αυτό χθες ήταν δύο πρόβες για τον ίδιο σκοπό, μια το πρωί μια το βράδυ, και συνεργάστηκαν πολλοί παράγοντες στις πρόβες αυτές, ορατοί και αόρατοι και τις κρίσιμες στιγμές, όταν το σύστημα της χώρας θα βγάλει error, τότε θα τρέξουν οι συντονισμοί που αυτή τη στιγμή βλέπουμε να είναι σε δοκιμαστική λειτουργία..

Την ώρα που κάποιοι θα διεκδικούν ένα καλύτερο μέλλον κάτω από τις ιαχές του ιμάμη του Βοτανικού, κάποιοι άλλοι, οι 5«Άλφα», καλά εξοπλισμένοι και εκπαιδευμένοι στην αυτόνομη και εμπόλεμη περιοχή των κούρδων στη ROJAVA της βόρειας Συρίας με τις ευλογίες ξένων, θα ξεκινήσουν την επίθεση τους, θα φέρουν το χάος τους.

Θα κάνουν δηλαδή αυτό που είπαν χθες,  την χώρα να μοιάζει... Χαλέπι, σε εικόνα και συνθήκες διαβίωσης.

Αυτό αναφέρει ένα μικρό μέρος του χθεσινού συντονισμού.

Αν δεν αλλάξουμε μέσα μας, αν δεν αλλάξουμε τις προτεραιότητες μας, αν δεν ακούσουμε του φωτισμένους ανθρώπους που μας καθοδηγούν για να μην φτάσουμε σε τέτοια σενάρια, τότε θα ζήσουμε την χειρότερη δυνατη εκδοχή των σεναρίων αυτών.

Η Συρία μπορεί να ήταν σε εμφύλιο εδώ και 8 χρόνια, αλλά κατά το διάστημα αυτό δεν είχε σεισμούς.. ούτε ηφαίστεια.

Είναι δική μας επιλογή καθαρά μέχρι που θα φτάσουν τα όρια των εξελίξεων ή αν ακόμη και τα ξεπεράσουν.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, ΟΙ ΕΧθΡΟΙ ΜΑΣ, ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΟΙ, ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ... ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΚΟΚΚΟΥΣ ΤΙΣ ΑΜΜΟΥ(!!!) ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΧΩΡΑΣ ΑΛΛΑ ΠΛΕΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΝΤΟΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ… ΟΙ ΧΡΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΠΙΕΖΟΥΝ.

Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ, ΚΑΜΙΑ ΦΩΝΗ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΜΕ…


ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΗΝ............. ΑΝΟΙΞΗ!


Εικόνες ντροπής που προβληματίζουν στα Διαβατά. Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, η κάμερα καταγράφει έναν άντρα, να κρατάει στα χέρια του ένα μικρό κοριτσάκι και να το χρησιμοποιεί ως ασπίδα μπροστά στους άντρες των ΜΑΤRick
Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours