Και όσα συμφωνήσαν ο δικός μας και ο δικός τους στις Πρέσπες να…καταρρεύσουν.

Και στην κατάρρευση επάνω... κάποιοι να επωφεληθούν και να προχωρήσουν το σχέδιο τους..!

Για φαντάσου να γίνει κάτι τέτοιο, δηλαδή να ακυρωθεί με κάποιο τρόπο η συμφωνία πριν καν εφαρμοστεί;

Η πραγματικότητα γενικά ζηλεύει την φαντασία..έχει την τάση να την μιμείται και δεν ειναι λίγες οι φορές που η ζωή γίνεται ταινια.

Λοιπόν... στα τρία 7 πάλι ορίζουν κάτι κρίσιμο.

Κρίσιμο για τον Σλάβο φίλο μας, που του φύτεψαν στο μυαλό ότι είναι Μακεδόνας, ώστε μέσα από την ανύπαρκτη καταγωγή που πιστεύει περήφανα ότι έχει, να γραφτεί, για ακόμη μια φορά, η σελίδα της ιστορίας με μαύρα γράμματα.

Εμμένω μέχρι τέλους στην άποψη ότι αυτοί που έφεραν την συμφωνία των Πρεσπών, αυτοί ψηλά στην πυραμίδα των εξελίξεων που τους έβαλαν να υπογράψουν, αφού υπέγραψαν, τώρα θα τους βγάλουν από την μέση.

Οι υπογραφές αυτές δεν ήταν για την συμφωνία αλλά για την διαφωνία που θα έφερνε μια διχαστική συμφωνία και στις δυο χώρες, χώρες καταλύτες στα Βαλκάνια.

Ήρθαν λοιπόν έτσι τα πράγματα,(αν έβλεπες το διάγραμμα του χρόνου θα αντιλαμβανόσουν πιο εύκολα ότι δεν ήρθαν έτσι αλλά τα έφεραν όπως ήθελαν, με μαθηματική ακρίβεια... ορίζουν θα μου πεις πότε θα γίνουν εκλογές;.. μετράει το πότε;  φυσικά και μετράει και θα το δούμε σύντομα) και οι προεδρικές εκλογές στα Σκόπια ορίζονται στα τρία επτά...21 Απριλίου.


Άκου τώρα κάτι..

Είναι κάτι παραπάνω από πιθανό να προσπαθήσουν να στηρίξουν τους υποψηφίους για την προεδρία, που είναι αντιφρονούντες στη συμφωνία των Πρεσπών, δηλαδή να στηρίξουν τους αντιπάλους του Ζάεφ.

Ποιοι;...οι ίδιοι.... αυτοί στα υψηλά κλιμάκια που φύτεψαν την συμφωνία στις δύο χώρες.

Αν χάσει ο Ζάεφ στο 21, θα πάει σε εκλογές, το συντομότερο όπως ο ίδιος είπε.

Σε αυτή την περίπτωση, τα οφέλη της Συμφωνίας θα παρουσιαστούν ως ζημιογόνα για την Μακεδονική γλώσσα και ταυτότητα των αυτοχθόνων Σλάβων Μακεδόνων, των original αυτών απογόνων του Μέγα Αλεξανδροφ και Φιλιπποβιτς. Ήδη παρουσιάζονται!

Πως ακυρώνεται η συμφωνία;

Νομίζω εύκολα, πολύ εύκολα!

Για να ισχύσει η συμφωνία και να περάσει από το ελληνικό κοινοβούλιο, έπρεπε πρώτα να περάσει από τους απογόνους του Μεγάλου Αλεξανδροφ και να την επιλέξουν οι ίδιοι μέσω δημοψηφίσματος.

Και το επέλεξαν…αλλά η μοίρα βλέπεις φρόντισε η αποχή να είναι μεγάλη και η επιλογή στο δημοψήφισμα να μην έχει........ δεσμευτική ισχύ για την κυβέρνηση των Σκοπίων,για μια κυβέρνηση από το μέλλον,  αφού η συμμετοχή σε αυτό ήταν κάτω του 50%...!

Αν λοιπόν αλλάξουν τα πράγματα, που θα αλλάξουν, είναι μια ευκαιρία να ακυρώσουν το βόρεια και τις υπογραφές που μπήκαν στις 17/6.

Αυτοί θέλουν το σκέτο Μακεδονία και δεν μπορείς να παίζεις Ζόραν με την εθνική ταυτότητα των κατοίκων σου….σωστά;

Εκεί Ζάεφ θα θυμηθείς αυτά που γράψαμε πριν λίγο καιρό…για το πολιτικό σου τέλος, το οποίο θα σε βρει πίσω από καμία φυλακή ή αν πάνε πολύ άσχημα τα πράγματα...στο χώμα και την χώρα σου σε....... εμφύλιο!

Αφού προηγουμένως πέρασε στην κοινή γνώμη το Βόρεια Μακεδονία...αφαιρούν το Βόρεια, αφαιρούν τις υπογραφές, και παίζει παντού το Μακεδονία, μήπως η διεθνής κοινότητα θα αντιδράσει;

Μπα…αυτή το θέλει το σκέτο Μακεδονία, αλλά και να ήθελε η διεθνής κοινότητα να αντιδράσει μάλλον θα ασχολείται με τον πόλεμο στην ευρύτερη περιοχή του Κoσοβου.

Γιατί αυτό ετοιμάζουν εκεί πάνω.

Παρατήρησες ότι.... από όταν πέρασε η συμφωνία από Ελλάδα και Σκόπια, ξεκίνησαν οι ταραχές και τα επεισόδια σε Σερβία και Αλβανία;

Βλέπεις επίσης πως...  δυστυχώς υπάρχουν άνθρωποι που τους συντονίζουν ότι ώρα θέλουν, σε όποια συχνότητα θέλουν και εξυπηρετούν τα σχέδια των Σοφών;

Καταλαβαίνουμε πόσο μεγάλος συντονισμός κατασκευάζεται στην περιοχή μας και πόση προσπάθεια θα πρέπει να καταβάλουν τα ξένα κέντρα που δρουν εντός των χώρων αυτων,ώστε να διαμορφώσουν τις πολεμικές συνθήκες στην περιοχή των Δυτικών Βαλκανίων;

Ο χρόνος πιέζει, ναι... και με τα δεδομένα που υπάρχουν,θα πρέπει να γίνουν πολλά πριν το τέλος του ερχόμενου Ιουλίου.... και στην Ελλάδα και στα Σκόπια.

Ξαναλέμε, εφόσον τηρηθεί το πρόγραμμα που εντοπίστηκε, θα πρέπει να αποκαθηλωθεί ο Τσίπρας και να βγάλει error το πολιτικό σύστημα πριν τα τέλη Ιουλίου.

Πριν, πολύ πριν.

Με ότι σημαίνει αυτό και με όποιον τρόπο γίνει αυτό…υπάρχουν πολλοί τρόποι.... και ένας από αυτούς είναι η κατάργηση της συμφωνίας από την πλευρά των Σκόπιων. Σκέψου τι μπορεί να προκαλέσει εδώ κάτι τέτοιο...κάποιοι θα ταξιδέψουν νύχτα και με άσχημο καιρό..και αν προλάβουν.!

Δυο τελευταία πράγματα.

Λυπάμαι πραγματικά που όλα τα site, τα μεγάλα,τα ελληνικά, τα έγκυρα,τα αντικειμενικά, που διαβάζει ο πολύς κόσμος, υιοθέτησαν τον όρο Βόρεια Μακεδονία.

Λυπάμαι που είμαι αναγκασμένος λόγω πληροφόρησης να γίνετε χρήση κειμένων από αυτά τα site και συγνώμη.

Όμως λίγος καιρός έμεινε, και τότε θα σας αδειάσουν οι εξελίξεις και τότε να δούμε πόσο μελάνι έμεινε για να γράφετε.

Θα σας αδειάσει η πραγματικότητα, δεν μπορείτε να αναγνωρίσετε από τα δημοσιογραφικά τι είναι αυτό που έρχεται καλπάζοντας, και τα ΜΜΕ στη χώρα μας έπαιξαν σπουδαίο και τρανό ρόλο στην ελληνική συνειδησιακή.... κατάντια.

Δεύτερον και πολύ σημαντικό.

Έχουμε ένα καρε…που μαζί με τα υπόλοιπα στιγμιότυπα θα το βρούμε μπροστά μας.

Θα εξηγήσουμε αυτό που βλέπουμε.

Αυτό που ετοιμάζεται στο Κόσοβο, και στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων, εκεί εντοπίστηκαν τα......... ίχνη του λύκου.

Όπερ σημαίνει ότι ο λύκος...γυρίζει σε αυτά τα μέρη και προετοιμάζει την αγέλη του για επίθεση...το λες και αντιπερισπασμό.

Δεν ξέρω αν καταλαβαίνουμε πόσο σοβαρό είναι αυτό σε σχέση με την ασφάλεια της χώρας μας.

Σε σχέση με αυτό που είπαμε πιο πάνω, το πολιτικό error που έχουν ήδη αποφασίσει ότι θα τρέξει στην Ελλάδα (και θα βάλουν εμάς να το προκαλέσουμε..!)

Δεν χρειάζεται να έχουμε πουλάδες για να καταλάβουμε ότι... εφόσον έχει μπει η μούρη του γκρίζου λύκου σε αυτά τα μέρη, τι σημαίνει για εμάς και τις επόμενες κινήσεις της Τουρκίας στα ανατολικά μας, σε περίπτωση που πάρουν φωτιά τα βόρεια σύνορα μας.

Αυτό το κάρε αποκαλύπτει ποιοι είναι οι μπροστινοί, οι πρόθυμοι που θα ρίξουν το σπίρτο.

Και θα πάρουν φωτιά, όχι γιατί εντοπίστηκαν τα ίχνη του λύκου, γιατί τα γεγονότα πλέον το φωνάζουν και οι ειδήσεις κάθε τόσο μας προειδοποιούν.

Αυτό εντόπισα και αυτό καταθέτω, όποιος επιθυμει το δέχεται, όποιος δεν επιθυμει να κάνει λίγο υπομονη.. 


 το τοποθετώ στα πρακτικά να υπάρχει..για το μέλλον.
Rick
Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours