Σάββατο, Απριλίου 06, 2019

Η σφαίρα που κάποτε βρήκε τον Αλέξη

Αυτό που πήγε να γίνει προχθές στα Εξάρχεια.... κρατα από τον Δεκέμβριο του 2008.

Το γεγονός της δολοφονίας του Αλέξη, μπορεί να έφυγε και να ξεχάστηκε, αυτοί που το φύτεψαν όμως δεν έφυγαν ποτέ.

Ούτε οι μνήμες φεύγουν, δεν σβήνουν, μένουν και ανακυκλώνονται.

Και αφήνουν το αποτύπωμα τους στον...... χώρο και στον χρόνο.

Υπάρχουν μέρη που έχουν αγιάσει και αν κάποιος τα επισκεφθεί αντιλαμβάνεται αυτή την ενέργεια,  όπως και αντιλαμβάνεται την αντίθετη..την λάθος ενέργεια, την σκοτεινή, σε μέρη που έχουν μαυρίσει.

Σκέψου επίσης κάτι τέτοιο, σε σχέση με τα ευρήματα των ανασκαφών που έρχονται κάθε τόσο στην επιφάνεια, οι μνήμες....οι ενέργειες μιας άλλης εποχής, που ανασύρονται από τον πνευματικό φάκελο της γης στην δική μας εποχή. Σκέψου..

Έχει πνευματικό φάκελο η Γη;

Μα αν τίποτα δεν σβήνει και όλα καταγράφονται...πως να μην έχει.

Όχι μόνο καταγράφονται όλα στον πλανήτη μας… από τις σκέψεις, τις πράξεις και τα συναισθήματα μας…άλλα πιθανώς και να αναλύονται.

Για φαντάσου να υπήρχε ένα τέτοιο ερευνητικό εργαστήριο..φαντάσου να βρισκόμασταν για μια ημέρα σε ένα τέτοιο εργαστήριο, μόνο τότε ίσως θα καταλαβαίναμε πόσο σοβαρό θέμα είναι τα δεδομένα που επεξεργάζονται μέσα σε αυτό.

Αν έχω πρόσβαση σε αυτά τα δεδομένα καταγραφής ενός ανθρώπου,  φαντάσου και πάλι τι  στοιχεία έχω για μια ομάδα ανθρώπων, ή και για δισεκατομμύρια ανθρώπους και τι σημαίνει αυτό για τους ανθρώπους που τα έχω, δηλαδή για όλους εμάς.

Πόσο εύκολα μπορούν να διαβάσουν/υπολογίζουν τις αντιδράσεις μας …πόσο καλά μας γνωρίζουν και πόσο άνετα μας οδηγούν/συντονίζουν στα ενεργειακά μονοπάτια των εξελίξεων που αυτοί επιθυμούν.

Το σημαντικό είναι ότι πάμε εκεί που επιθυμούν με δική μας βούληση, νομίζοντας ότι η επιλογή μας είναι ελεύθερη και συνειδητή, δίχως να αντιλαμβανόμαστε ότι κάποιος έχει διαβάλει το νου μας και κατ’ επέκταση τις επιλογές.

Για παράδειγμα, στο δημοψήφισμα του 2015 στην Ελλάδα, το σύστημα έβγαλε πρόσωπα που υπηρέτησαν το ίδιο το σύστημα να υποστηρίξουν την παραμονή μας στο ευρώ.

Από την άλλη πλευρά, όσοι είπαν όχι σε άλλα μέτρα λιτότητας, κοινώς έλεγαν όχι στην παραμονή μας στο ευρώ, ρίσκαραν και το ήξεραν αλλά αν το εξετάσεις σε βάθος, ένα μεγάλο ποσοστό, το όχι το είπε στα πρόσωπα που....... το ίδιο το σύστημα ελέγχου φρόντισε να παρουσιαστεί η φθορά τους και η διαφθορά τους, το προηγούμενο διάστημα, μέσα από τηλεόραση και social media, δίνοντας απεριόριστο βήμα σε φθαρτά πρόσωπα(κυρίως πολιτικά) να προπαγανδίζουν το... ναι.

Αν εγώ λοιπόν σαν σύστημα θέλω ένα όχι στο δημοψήφισμα και έχω την δυνατότητα να προβλέπω  ότι, βάζοντας τον τάδε πολιτικό να λέει ναι στο ευρώ ο κόσμος θα πει όχι από αντίδραση, τότε το μόνο που έχω να κάνω είναι να δώσω βήμα στον συγκεκριμένο πολιτικό στα μέσα ενημέρωσης, που εξ ορισμού ελέγχω.

Τα υπόλοιπα, απλά τα κάνει ο ψηφοφόρος.

Σαν σύστημα δεν έβαλα το χέρι μου στην κάλπη…όμως πάλεψα αθόρυβα και έφερα το αποτέλεσμα εκεί που το θέλω εξ αρχής.

Και ο κόσμος νομίζει ότι κάνει την επανάσταση του, όμως το σύστημα εξουσίας εκεί ψηλά στην πυραμίδα, κατά τον ίδιον τρόπο, έχει φροντίσει να προβλέψει τις αντιδράσεις της μάζας, αναλύοντας τα δεδομένα του εργαστήριου που είπαμε πιο πάνω, οπότε κατασκευάζει ανάλογα με τα άρθρα της ατζέντα της κάθε εποχής......... τις δράσεις.

Άρα αν εγώ μπορώ να προβλέψω την αντίδραση σου σε ένα γεγονός, δεν μένει από το να χρησιμοποιήσω όλα εκείνα τα εργαλεία που θα μου φέρουν το γεγονός αυτό.

Απλό είναι…

Αυτό έγινε και το 2008 και καιγόταν η Αθήνα.

Αυτό πήγε να συμβεί και προχθές και αν τράβαγαν όπλα οι λιμενικοί, τώρα θα είχαμε εμφύλιο!

Είναι πολύ σοβαρό διότι πλέον δεν υπάρχει γυρισμός, εφαρμόζονται άρθρα μιας ανθρωποκτόνου ατζέντας στην Ελλάδα μας και μην κοιτάς εμάς που αποδεχόμαστε αυτή την πραγματικότητα.εκεί έξω, πολλοί μα πάρα πολλοί Έλληνες, δεν έχουν πάρει χαμπάρι προς τα που πάμε.

Αναμένουν εκλογές και καλοκαίρι και ότι όλα θα αλλάξουν..και είναι σαν να περιμένουν σταματήσουν ή ακόμη και  να ανέβουν  κατηφόρα που κατεβαίνεις δίχως φρένα και με πέμπτη να βάλεις όπισθεν νομίζωντας οτι θα γυρίσεις πίσω...αυτή την εντύπωση μερικοί έχουν.

Αυτη η σκέψη, έχουν την εντύπωση ότι θα μας σώσει από τις δύσκολες στιγμές που προσεκτικά υφαίνουν τόσο διάστημα στην Ελλάδα.

Δεν ξέρουν πως... το σύστημα ήδη γνωρίζει τις συναισθηματικές μας αντιδράσεις σε γεγονότα που ακόμη δεν έχουν έρθει ,φαντάσου τι πλεονέκτημα έχουν,  τις έχει ήδη μετρήσει και με ακρίβεια, σε καταστάσεις που δεν έχουν ακόμη εμφανιστεί, όπως δηλαδή κάνει ο βόας, που μετράει το θύμα του πριν το καταπιεί….και το θύμα δεν γνωρίζει και αναρωτιέται «γιατί τεντώνεται ο βόας διπλα;».. μέχρι φυσικά να του λυθεί η απορία ευρισκόμενος πλέον στο στομάχι του.

Σου έχω πει ότι καταγράφω ότι γίνεται στον κόσμο τα τελευταία δύο χρόνια.

Αυτό δίνει την δυνατότητα να έχεις μια πανοραμική εικόνα όλων όσων συμβαίνουν στον πλανήτη.

Δεν αρκεί αυτό, όχι, γίνεται λεπτομερείς ανάλυση αυτών των δεδομένων αλλα μπορώ να πω με ευκολία, ότι.. όταν καταγράφεις την ιστορία, μπορείς εύκολα να ρίξεις μια ματιά στο μέλλον, φαντάσου τώρα αυτοί που κατασκευάζουν την ιστορία και την ξέρουν απέξω, τι μπορούν να κάνουν στο μέλλον μας.

Μπορούν να μας βιάσουν κατά συρροή το μέλλον μας.

Και εμείς την ίδια ώρα να τα ρίχνουμε στην κακή μας τύχη, στο…. «συμβαίνουν αυτά» ή ο Θεός ή η τυχη φταίνε για τις θεομηνίες και τις τραγωδίες.

Θέλω να ξεκαθαρίσουμε κάτι για την συνέχεια:  Για ότι δούμε στην Ελλάδα, ότι και αν δούμε δεν φταίει ο Θεός, γιατί κάποιοι εκεί θα φτάσουν, να κατηγορούν τον Θεό και τους πιστούς.

Αυτό είναι η αρχή και το τέλος της προσπάθειας μου.

Πουθενά μα πουθενά, ο Θεός, ο Χριστός, η Παναγία και οι Άγιοι μας , δεν έχουν καμία ευθύνη σε αυτά που θα δούμε στην χώρα μας, αν φυσικά δεν αλλάξει η κρίσιμη μάζα το καταστροφικό συλλογικό συνειδησιακό μονοπάτι που της χάραξαν οι σκιές.

Για όλα ευθύνεται η δράση του κακού, σίγουρα, όμως πολλαπλασιάζεται και η εξουσία που του δίνουμε μέσα από τις παμπολες επιλογές μας, όπως η εκλογική μας επιλογή, η επιλογή μας να παραμένουμε αδιάφοροι, απαθείς, σκληροί κλπ., η αποδοχή των νόμων της νέας εποχής…και η λίστα δεν έχει τελειωμό….. όλα αυτά μαζί με τις ιδιότητες του χρόνου θα δημιουργήσουν την μέλλουσα πραγματικότητα στην Ελλάδα.


Ήδη το κάνουν…ανέκαθεν το έκαναν.

Εκεί αρχίζω και εκεί τελειώνω.

…. και ξέρεις άφησα στα καλύτερα μου χρόνια, 
νομίζω τα 35  είναι μια ιδανική ηλικία γιατί υποτίθεται είσαι πιο ώριμος, υποτίθεται, τέλος πάντων… άφησα τα πάντα με σκοπό να δω με τα μάτια μου, αν αυτά που άκουγα και διάβαζα ήταν αλήθεια. 

Αν υπάρχει παρασκήνιο, αν υπάρχει πυραμίδα εξουσίας, αν υπάρχει νέα εποχή, αν υπάρχει συγκεκριμένος μηχανισμός που μέσα από αυτόν μας κάνουν ζημιά και πως όλα αυτά μας επηρεάζουν.

Βρήκα τελικά αυτά που έψαχνα και παραπάνω από αυτά θα έλεγα.

Αν δεν είχα δει με τα μάτια μου μερικά πράγματα δεν θα μίλαγα!

Θα είχα φροντίσει να έχω μια όμορφή δουλεία που θα μου εξασφάλιζε μια "πσι" άνεση… θα πήγαινα βόλτες….ταξίδια..στο γήπεδο, θα πήγαινα σε πάρτι, θα φλέρταρα, θα συνέχιζα την ζωή που ο μέσος Έλληνας ονειρεύεται, όχι ότι είναι άσχημα, όμορφα είναι, όμως θέλω να πω το εξής,…μετά από αυτά που είδα, κατάλαβα ότι όποιος κυνηγάει το διάστημα αυτό την ευτυχία μέσα από τα παραπάνω, είναι σαν να κυνηγάει μια ουτοπία.

Το λέω αυτό διότι αναγνώρισα, με την σειρά μου και εγώ, πόσο κοντά είμαστε σε όλα αυτά που πραγματικά κανείς δεν επιθυμεί να έρθουν.

Νευριάζω πολλές φορές(κυρίως Δευτέρα και Πέμπτη), που ο κόσμος που απευθύνομαι δεν καταλαβαίνει ή αδιαφορεί και καμιά φορά στο προφίλ μου στο fb μιλάω κάπως επιθετικά αλλά εκεί πολλούς τους ξέρω και είναι έξυπνοι άνθρωποι και από τους έξυπνους ανθρώπους η Ελλάδα έχει απαιτήσεις.

Τελικά όμως είναι άλλο η εξυπνάδα και άλλο η σοφία, η γνώση και η διάκριση.. αυτό κατάλαβα.

Και ο διάβολος έξυπνος ήταν, και είναι το πιο έξυπνο όν της δημιουργίας αλλά η χρήση της εξυπνάδας του στρέφεται κατά της ανθρώπινης ύπαρξης.

Και στα ανώτερα κλιμάκια της πυραμίδας της εξουσίας έξυπνοι συνωστίζονται, αλλά η χρήση της εξυπνάδας τους χρησιμοποιείται για να εξασφαλίσει τα οφέλη της εξουσίας, της δόξας και του χρήματος και στο όνομα αυτών οι έξυπνοι αυτοί άνθρωποι γίνονται οι μαριονέτες του ακόμη πιο έξυπνου συστήματος που μας κάνει ζημιά.

Αλίμονο στους έξυπνους των ημερών μας, αυτοί που καλλιεργούν το Εγώ τους και σε αυτό προσθέτουν την ελεγχόμενη πληροφορία και γνώση, από αυτά τα δύο κυρίως αποτελείται ο άνθρωπος της νέας εποχής ή το θύμα της νέας εποχής… για αυτό θέλει μεγάλη προσοχή με τον εαυτό μας και μετά με αυτά που δεχόμαστε σαν πληροφορία....αυτα διαμορφώνουν τις επιλογές.

Και αυτό, γιατί παρατηρείται, από την συμφωνία των Πρεσπών και έπειτα, προσπάθεια δημιουργίας κλίματος εμφυλίου πολέμου εδώ στην Ελλάδα και ήθελα να πω τα παραπάνω που ίσως μερικοί να βγάλουν κάποιο νόημα, ένα νόημα που θα αποκτήσει αξία όταν θα μας ζητήσουν την συναίνεση μας στα σχέδια τους, αφού όπως είπαμε πιο πάνω, η έμπρακτη συνεισφορά μας με τις προσωπικές μας επιλογές, είναι ένα αναπόσπαστο μέρος της εξίσωσης που κάθε τόσο μας βυθίζει στο πένθος και μοιάζει πηγή πολλών προβλημάτων που έχουμε αντιμετωπίσει στο παρελθόν και σχεδιάζονται και για το μέλλον.

Δηλαδή με λίγα λόγια, η χώρα μας βυθίζεται στο πένθος και αργότερα στο χάος, διότι….λύνονται μαθηματικές πράξεις με παράγοντες ορατούς και αόρατους, γνωστούς και αγνώστους...και μια σταθερά σε αυτή την εξίσωση, είναι οι επιλογές μας.

Μια άλλη, αλλά όχι σταθερά, είναι ο χρόνος.

Σε επόμενο κείμενο θα δούμε ένα σενάριο, ένα μοτίβο γεγονότων που το είδαμε σε ξένο κράτος και που έχει σχέση με τα όσα είπαμε παραπάνω.

Αυτό λοιπόν που έγινε τοτε το 2008 στα Εξάρχεια έχει άμεση σχέση με αυτό που έγινε τώρα το 2019 στα Εξάρχεια.

Αυτό που δίνω είναι μια πολύ μεγάλη πληροφορία…κατά την γνώμη μου πάντα.

Όπως και πληροφορία ήταν ότι,  Η Υπόθεση Σκριπάλ Περνάει Μέσα Από Την 70η Επέτειο Της Συμμαχίας… που όπως είπαμε προδίδει ότι...κάτι μαγειρεύουν και πάλι για να κατηγόρησουν την Μόσχα.

Και μια ημέρα μετά....Θυμάσαι;


Βέβαια εδώ δεν είχες τις ίδιες ψυχροπολεμικές/πυρηνικές ευαισθησίες..Γενς
ΥΓ

Η φράση "ο χρόνος πιέζει" γιατί την χρησιμοποιείτε συνέχεια;

Παρατήρησε να δεις πόσες φορές το λένε σε επίσημες ομιλίες τους οι μαριονέτες.."ο χρόνος μας πιέζει για λύση" 'ετσι λένε συνέχεια.

Το λένε γιατί είναι μήνυμα προόδου του πλάνου και γιατί είναι αλήθεια.... σας πιέζει ο χρόνος και τα αφεντικά σας μαζί, τα οποία εργάζονται μέσα σε αυτόν, γιατί ο χρόνος είναι διάσταση και έχει ιδιότητες.Rick
Share:  

1 σχόλιο:

  1. Πρέπει να το πω, όταν διάβασα τον τίτλο του άρθρου νόμισα ότι είναι σκηνή από το μέλλον...

    Η αναζήτηση κατά τη γνώμη μου πρέπει να γίνεται με μέτρο, να μην "καταπίνει" άλλα κομμάτια της ζωής μας, γιατί παύει να είναι ωφέλιμη. Ο Νίο στο Matrix ανακαλύπτει συνεχώς νέα επίπεδα αλήθειας για τη λειτουργία του και βρίσκεται κάθε φορά και πιο σοκαρισμένος και πιο προβληματισμένος.
    Είχα διαβάσει κάπου ότι ο Αριστοτέλης στην Περιπατητική Σχολή του (είναι επισκέψιμος αρχαιολογικός χώρος στο κέντρο της Αθήνας), έκανε τα μαθήματα περπατώντας ανάμεσα στα δέντρα με τους μαθητές του, ώστε λόγω της κίνησης να μην υπάρχει απόλυτη συγκέντρωση στη νοητική διαδικασία... γιατί σ΄αυτή την κατάσταση ο άνθρωπος είναι ευάλωτος να καταληφθεί από δαιμόνια. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση, δεν μπόρεσα να το ξαναβρώ που το είχα διαβάσει, ούτε κάτι σχετικό. Αν ξέρει κάτι, κάποιος ας το πει! Ίσως. γι΄αυτό η εκκλησία βάζει την Πίστη και τις Χριστιανικές Διδαχές πάνω από την Επιστήμη και όχι γιατί μας θέλει υποχείρια με τη δική της Αλήθεια. Μας προφυλάσσει να κυριευτούμε από την αναζήτηση στη δίχως τέλος γνώση του υλικού κόσμου και στο αίσθημα του ανικανοποίητου που μας κατακλύζει, αφού ποτέ δε φτάνουμε στο τέρμα κι ακόμα να γίνουμε "λεία" ερχόμενοι σε επαφή με επικίνδυνες διαστάσεις αυτού του κόσμου. Μας προσφέρει γνώση και βίωμα κατευθείαν σε ένα ανώτερο επίπεδο από τον κόσμο που είμαστε εγκλωβισμένοι , αναζητώντας με την καρδιά και ο νους ακολουθεί. Τόσα θαύματα που έχουν αναφερθεί και καταρρίπτουν Επιστήμη και Λογική αυτό λένε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή