Δευτέρα, Απριλίου 08, 2019

Μήπως ήταν ψέματα.....Batman;Ποιά;;

Αυτά που είπαμε πριν μερικές ημέρες με αφορμή τη σύνοδο του ΝΑΤΟ στις ΗΠΑ;

Τι είπαμε;

Ότι θα μας παρουσιάσουν τον επόμενο κακό της επόμενης πίστας…δηλαδή της ιστορίας, που θα πρέπει η δυτική κοινή γνώμη και οι δειθνης κοινότητα να σταθεί απέναντι του.

Η Υπόθεση Σκριπάλ Περνάει Μέσα Από Την 70η Επέτειο Της Συμμαχίας

Όπως σε κάθε ταινία του Μπάτμαν υπάρχει πάντα ένας Τζόκερ που θέλει το κακό της Γκόθαμ….κατ' επέκταση και του πλανήτη…δίχως το απαραίτητο κακό, ποια θα ήταν η αξία του Μπάτμαν.. ή εναντίον ποιου θα πολέμούσε ο μασκοφόρος εκδικητής...δεν θα υπήρχε ταινία!

Θέλω να πω ότι,δεν έχουμε καμία δικαιολογία σαν ανθρωπότητα , ακόμη και μέσα από τις ταινίες μας παρουσιάζουν τον περίτεχνο τρόπο που δρουν οι πειρατές αυτού του κόσμου, χρόνια τώρα, κατασκευάζοντας εχθρούς και όσο μεγαλύτερος ο εχθρός , τόσο μεγάλη και  η μάχη αλλά και τόσο πιο μεγάλος και ο ήρωας..σε ένα τέλος που διαφέρει από την Μεγάλη οθόνη, αφού ούτε ο ένας ούτε ο άλλος κερδίζουν την μάχη και η Γκόθαμ μένει να καίγεται.


Αυτό ακριβώς έκαναν το 2011,  κατασκευάζοντας  ένα ανύπαρκτο κράτος, το ισλαμικό και μετά αφου το κατασκεύασαν πήγαν δήθεν να το πολεμήσουν.

Τώρα όμως αλλάζουν τα δεδομένα, μιας και η κλεψύδρα του χρόνου γύρισε, βιάζονται, θα πρέπει να φανεί η Ρωσία σαν ο επόμενος μεγαλύτερος εχθρός της ανθρωπότητας....αν θυμάσαι το είπαμε πριν αυτοί το πουν επίσημα στην έδρα της Ουάσιγκτον στις 4/4.

Δεν είναι κάτι κρυφό που σαν αποκλειστικότητα σου είπα αλλά θα φέρουν τα πράγματα έτσι που θα πείσουν πολλούς.

Σαν αποκλειστικότητα μεταφέρω ότι ετοιμάζεται προβοκάτσια μεγάλη, όπου υπάρχουν Ρώσοι στρατιωτικοί σε άερα στεριά η θάλασσα.

Ας δούμε όμως τι είχαμε πει στο παραπάνω άρθρο στις 2 του Απρίλη.

«Σύμμαχος τους σε αυτό το εγχείρημα θα είναι όλοι οι δυτικοί μηχανισμοί προπαγάνδας...
Και η
Γερμανία


Την Γερμανία την τοποθέτησα ξεχωριστά…

Ας δούμε σήμερα τι συνέβη..https://sputniknews.gr/kosmos/201904082916987-rwsia-esthonia-nato-germanikh-ekpomph-parapera/?fbclid=IwAR0IZZij71stIu-ZmNJQ6tzIWT7GrYHezP7aOfme3xHSqOzfu8uAG2ve7sw

Posted @withrepost • @alexandersosnowski Германский телеканал ЦДФ объявил войну России. «Добрый вечер! Сегодня ночью американские, немецкие и другие армии европейских союзников двигаются к Эстонии, чтобы изгнать русскую армию, которая вошла туда, как ранее в Крым» - начал вечерние новости в четверг телеведущий Клаус Кибер. И через минуту добавил :»Не волнуйтесь -это видение, но очень реалистичное». Подобная модерация на государственном канале ФРГ - это провокация из геббельсовского ящика.
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Владимир Соловьев (@vrsoloviev) στις


Τέσσερα 24 πέρασαν και βιάστηκε να επαληθευθεί αυτό που είπαμε πριν μερικές ημέρες.

Το μόνο που θα πούμε τώρα είναι το εξής.

Ήταν κακόγουστο αστείο..; νομίζω όχι

Ήταν προπαγάνδα…; Νομίζω ναι

Είναι καρέ από το φιλμ που το πέρασαν στην οθόνη;

Ναι

Για άλλη μια φορά μέσα στην ημέρα καταθέτω......... ας πούμε την άποψή μου

Φτάσαμε... εκεί που ευχόμασταν να μην φτάσουμε ποτέ!
RickShare:  

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου