Δευτέρα, Απριλίου 08, 2019

Ο πόλεμος αρχίζει όταν θέλεις, αλλά δεν τελειώνει όταν θέλειςΠολλοί, δυστυχώς, θα περιγράφουν τις πολεμικές εστίες που θα ανάψουν σε σχέση με τα ενεργειακά αποθέματα…την αξιοποίηση των υδρογανθρακων, τα ενεργειακά συμφέροντα των ισχυρών…αυτά θα περιγράφουν…..για αυτά άλλωστε μιλάνε τόσα χρόνια και ξοδεύονται τόνοι μελανιού και ο κάθε ένας που εκπαιδεύτηκε για να ενημερώνει το κοινό του, κοιτάει από την δική του οπτική γωνία τις αφορμές και τα αίτια και έπειτα τα αναπτύσσει και πληρώνεται για αυτό, πολλοί πληρώνονται για αυτό, και έτσι αναπτύσσονται "βιομηχανικά" πολλές οπτικές γωνιές, οι οποίες καλούνται οι αναγνώστες να δουν και αφού δουν, τους κατατάσσουν σε κατηγορίες τους… αναγνώστες. 

Κάθε αναγνώστης έχει την δική του οπτική γωνία,αν και δεν είναι δική του και δεν έχει σημασία αν συμβαδίζει με την αλήθεια, αρκεί να στέκει με την λογική της εποχής και της κοινής γνώμης..

Τριγύρω μας υπάρχει μια καλοκουρδισμένη βιομηχανία ενημέρωσης, στην οποία κανένας δεν θα σε πληρώνει για να πεις την αλήθεια.

Την ώρα που ετοιμάζεται να ανοίξει η πόρτα του φρενοκομείου και να ανακοινωθεί η έναρξη της τρίτης παγκόσμιας πολεμικής περιόδου, ο κόσμος σαστισμένος θα κοιτάει την έναρξη του μην γνωρίζοντας το γιατί….ή μάλλον ακόμη χειρότερα θα νομίζει ότι ξέρει τα γιατί...…γιατί βρίσκονται αυτή τη στιγμή δημοσιογράφοι, για παράδειγμα από την Αμερική, τυχαία λέμε μια χώρα, που πειράζουν τη βελόνα στην πυξίδα. Άλλα δείχνουν οι εξελίξεις αλλά φροντίζουν να βλέπει ο αναγνώστης που…τους εμπιστεύεται.

Και αυτοί πληρώνονται…

Φτάσαμε κύριοι...ναι φτάσαμε...και δεν θα ξέρετε το γιατί…

Αυτοί οι κύριοι, υπεύθυνοι για την ενημέρωση του κόσμου, δεν είδαν ποτέ την ευθυγράμμιση των εξελίξεων με την Ιερουσαλήμ και ούτε πρόκειται να την δουν, γιατί αν δεχτούν κάτι τέτοιο, θα πρέπει να δεχτούν και όσα την ακολουθούν, πράγμα που δεν βολεύει ούτε τους ιδίους σαν "επιστήμονες" της πληροφόρησης και της πληροφορίας, ούτε τον κύκλο τους, ούτε τα αφεντικά τους.

ορίστε έφτιαξα και ένα...... hastag απ' το μέλλον!


#3ospagosmiospolemos 


όταν λέμε μέλλον.....;


Κοίτα,όπως κάποιοι έχουν καταλάβει,  είμαστε πάρα πολύ κοντά στην αρχή του...και εδώ στα μισά του Απριλίου, κοντά στο 18 θα ψάξουν την αρχή του, την έναρξη και όσα τη συνοδεύουν...θα την καταλάβουμε την έναρξη...θα ακούσουμε τις ιαχές...το κάλπασα του πολεμικού ιππικού και όταν ανοίξει ένα μέτωπο, τότε θα πέσει.... επιδημία, θα ανοίξουν πολλά πολεμικά μέτωπα, το λέμε από πριν για να μην πέσουν ορισμένοι από τα σύννεφα, να μην πανικοβληθούν.

Και έτσι θα πάμε μέχρι μια ζεστή ημέρα του καλοκαιριού..

...θα μιλήσουμε για τον Ιούλιο που έρχεται, αργότερα, εδώ και λίγο διάστημα μιλάω για Ιούλιο, δεν το έβγαλα από το μυαλό μου... θα ακούμε συνέχεια για Ιούλιο, γιατί αυτός ο μήνας,ειδικά ένα διήμερο,  πιθανός και εφόσον σπάσουν τα φρένα των γεγονότων, θα μείνει στην ιστορία, σε αυτή που ο άνθρωπος γράφει με μαύρα γράμματα.

Το έχει ξανακάνει Ιούλιο, έχει ξαναγράψει με μαύρα γράμματα την ιστορία, απλά το αναφέρω ενδεικτικά.

Το καύσιμο θα τελειώσει πρώτο..θα φτάσει ψηλά στο Θεό, σε τέτοιες περιπτώσεις είναι το πρώτο που ανεβαίνει εκεί ψηλά και δεν κάνει διακρίσεις,θα συμβεί σε όλα τα κράτη

Η Βενζίνη εξατμίζεται, δεν αποθηκεύεται, το πετρέλαιο αντέχει, όποιος έχει πετρελαιοκίνητο βολεύει.

Rick
Share:  

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου