Επεισόδια σημειώνονται αυτή την ώρα στη συμβολή των οδών Πατησίων και Τοσίτσα στα Εξάρχεια μεταξύ ομάδας αντιξουσιαστών και ΜΑΤ.

Τριάντα αντιεξουσιαστές από το Πολυτεχνείο επιτέθηκαν στα ΜΑΤ με πέτρες και σύμφωνα με την ΓΑΔΑ, με μολότοφ. Οι αντιεξουσιαστές πραγματοποιούν αντισυγκέντρωση απέναντι στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας των κατοίκων των Εξαρχείων.
Επεισόδια σημειώνονται αυτή την ώρα στη συμβολή των οδών Πατησίων και Τοσίτσα
Την ώρα των επεισοδίων, κάτοικοι των Εξαρχείων ζητούν από την Πολιτεία να λάβει μέτρα και φωνάζουν ως εδώ, εκφράζοντας την απόγνωσή τους για τα όσα εκτυλίσσονται στην περιοχή.

Παρόντες στη συγκέντρωση των κατοίκων των Εξαρχείων είναι ο Σταύρος Θεοδωράκης και ο Γιώργος Βουλγαράκης.

Σήμερα, στα Εξάρχεια πραγματοποιήθηκε επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. σε δύο κτίρια που τελούν υπό κατάληψη από μετανάστες στην οδό Τζαβέλλα, όπου και έγιναν 103 προσαγωγές αλλοδαπών, ανάμεσα στους οποίους βρίσκεται και η Ελληνοαυστραλέζα που είχαν πάρει από τους λιμενικούς.Κάτοικοι των Εξαρχείων ζητούν από την Πολιτεία να λάβει μέτρα
Οι κάτοικοι φωνάζουν ως εδώ, εκφράζοντας την απόγνωσή τους για τα όσα εκτυλίσσονται στην περιοχή.Κάτοικοι των ΕξαρχείωνΟ Σταύρος Θεοδωράκης στη συγκέντρωση των κατοίκων
Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours