Τρίτη, Απριλίου 02, 2019

Η υπόθεση Σκριπάλ περνάει μέσα από την 70η επέτειο της Συμμαχίας

Το δύσκολο είναι να επικεντρωθείς σε ένα θέμα την ώρα που πολλά σημεία του πλανήτη δίνουν στοιχεία.

Θα έλεγα πως και πάλι το τελευταίο διάστημα έχουμε έναν καταιγισμό στοιχείων.

Πάμε όπως είχαμε πει στα 70 χρόνια του ΝΑΤΟ, που εορτάζονται με κάθε επισημότητα μεθαύριο, 4 Απριλίου, στην έδρα της συμμαχίας στην Ουάσιγκτον.

Κατά αρχάς συμφωνούμε ότι έχουμε να κάνουμε με μια εγκληματική οργάνωση που δρα και κινείται με την νομιμοποίηση που τις δίνει η διεθνής κοινότητα.

Χαίρομαι που συμφωνούμε.

Ερώτηση πριν μπούμε στο κυρίως θέμα..

Που ήταν άραγε οι πομπώδεις, από πλευράς συμμαχίας, δηλώσεις για την ήττα της τρομοκρατίας στη Συρία;

Οι πανηγυρικές δηλαδή ανακοινώσεις για την ήττα του Ίσις;

Δεν άκουσα κάτι... ακόμη και αν δήλωσαν κάτι, το είπαν ψιθυριστά ώστε να μην ακουστεί από τα χείλη τους.

Ένοχοι λοιπόν, δεν είναι πάντα ένοχη η σιωπή, αντιθέτως αλλά γνωρίζουμε ότι σοφοί δεν είστε...άρα εφόσον δεν είστε σοφοί, είστε πονηροί, είστε ένοχοι!

Οι πομπώδης δηλώσεις ήρθαν από τις ΗΠΑ και τον Τράμπ και τον συνασπισμό υπό την ηγεσία των ΗΠΑ…όχι επίσημα από το ΝΑΤΟ…άλλωστε δεν πήγαν οι χώρες κάτω από την σημαία του ΝΑΤΟ να πολεμήσουν το Ίσις στη Συρία και μάλλον η αποστολή της Συμμαχίας περιορίζεται στο να............ βομβαρδίζει «απολυταρχικά» καθεστώτα που «σκοτώνουν» τους πολίτες τους…όπως συνέβη στη Λιβύη και παλαιότερα στη Σερβία.

Να σημειώσουμε εδώ ότι, ο συνασπισμός υπό την ηγεσία των ΗΠΑ, συμμετείχε στο κυνήγι του Ίσις αυτεπάγγελτα και όχι με την έγκριση της Συρίας και μερικά δυτικά κράτη όπως Γαλλία Βρετανία, Δανία κ.α. μεμονωμένα συμμετείχαν στην "Συνδυασμένη Διακλαδική Δύναμη Κρούσης" CJTF–OIR… η οποία θα αντιμετώπιζε τους τρομοκράτες σε Συρία και Ιράκ , με την επιχείρηση ονόματι "Εγγενής Λύση".

Γιατί δεν πήγε το ΝΑΤΟ και πήγε κάτι σαν το ΝΑΤΟ στη Συρία, αφού ούτως η άλλος παράνομα θα βρισκόταν να πολεμάει και ο ένας και ο άλλος οργανισμός εκεί;;;

Πριν μερικές ημέρες ο συνασπισμός υπό την ηγεσία των ΗΠΑ, μαζί με τον κουρδικό συριακό στρατό SDF, ήταν αυτοί που ανακοίνωσαν το τέλος του Ίσις.

Οι δηλώσεις έγιναν λίγο πριν την μεθαυριανή σύνοδο στην Ουάσιγκτον....!!!!

Έγιναν λίγο πριν κλείσει ο βορειοατλαντικός οργανισμός τα 70 χρόνια «προσφοράς» στην ανθρωπότητα.

Μα ξέρουμε ότι δεν τελείωσε το Ίσις, η φιλοσοφία του εξτρεμισμού και της τρομοκρατίας δεν πεθαίνει με τα όπλα, ούτε ο συνασπισμός υπό την ηγεσία των ΗΠΑ είναι εκεί κάτω για να καταπολεμήσουν την τρομοκρατία, αφού οι ίδιοι την κατασκεύασαν και την φύτεψαν σε μουσουλμανικά κράτη όπως της Συρίας.

Αλλά... τι θέλουν εκεί κάτω;

Θέλουν την Ιερουσαλήμ., ναι ναι ...θέλουν να προστατέψουν την μελλοντική πρωτεύουσα του Ισραήλ ή μάλλον...της παγκόσμιας Ειρήνης (Νετανιάχου μην ακούς εσυ) και επιθυμούν να χτίσουν ένα στρατιωτικό δίχτυ προστασίας της...παγκόσμιας Πρωτεύουσας της Ειρήνης γενικά αλλά και συγκεκριμένα να την προστατέψουν από το... κακό Ιράν.

Μόνο από το Ιράν;

Φυσικά και όχι, διότι ο μεγάλος αντίπαλος στο εγχείρημα Νέα Ιερουσαλήμ και Νέα εποχή είναι η… Ρωσία.

Άρα θα πρέπει με κάποιον τρόπο να στοχοποιηθει και πάλι η Ρωσία, τώρα που έβγαλαν το δικό τους παιδί, το Ίσις, από το παιχνίδι.

Να συσπειρώσουν την δυτική γνώμη απέναντι της, κατασκευάζοντας τα άλλοθι για να προσεγγίσουν στην αυλή της.Και αυτό ψέματα;;;;


Σύμμαχος τους σε αυτό το εγχείρημα θα είναι όλοι οι δυτικοί μηχανισμοί προπαγάνδας...

Και η Γερμανία.Η δηλητηρίαση του Ρώσου κατάσκοπου, Σκριπάλ, έγινε πέρυσι τον Μάρτιο.

Ήταν η αφορμή, ένα γεγονός, που οδήγησε σε εκατέρωθεν απειλές και απελάσεις Ρώσων διπλωματών και με αποτέλεσμα να ανέβει επικίνδυνα η ένταση μεταξύ Δύσης και Ρωσίας, και να κάνουν λόγο για Ψυχροπολεμική περίοδο.

Ήταν, αν όχι από τα πρώτα, σίγουρα ένα πολύ μεγάλο βήμα για την ενοχοποίηση της… Αρκούδας. (Δεν λέμε πως η Ρωσία έχει καθαρά χέρια, καμιά χώρα δεν έχει καθαρά χέρια γιατί το σύστημα εξουσίας ακολουθεί ατζέντες, άρα και το πολίτικο σύστημα ανεξάρτητου χρώματος, υπηρετεί ή θα πρέπει να υπηρετεί τα άρθρα της εκάστοτε ατζέντας.)

Αυτοί που πιθανώς οργάνωσαν την δηλητηρίαση του Σκριπάλ και της κόρη του στην Αγγλία, σας μαζεύουν μεθαύριο στην Ουάσιγκτον, για τα 70 χρόνια από ιδρύσεως της συμμορίας…συγνώμη συμμαχίας…

Σας μαζεύουν για το επόμενο μεγάλο βήμα που θα σας φέρει πιο κοντά στην Αρκούδα..τόσο που να νιώθετε την ανάσα της.

Μήπως είναι ψέματα; Κάνω λάθος;

Ξέρουν τους χρόνους τα αφεντικά αυτού του κόσμου και οργανώνουν με βάση το χρονοδιάγραμμα που συντάσσουν, που βολεύει, ασχέτως αν πολλές φορές αναβάλλονται γεγονότα και καταστάσεις, κάποιος… κάτι μπαίνει και τους τα χαλάει, οπότε και ξαναπροσπαθουν.

Αυτή η συνοδός λοιπόν, στις 4/4 , κάτι θα μας φέρει….ακόμη και αν την ίδια ημέρα μας αφήσει με την περιέργεια, το επόμενο διάστημα θα φανούν οι προθέσεις.

Είναι σύνοδος σταθμός για την συνέχεια....θα κρίνει πάρα πολλά στην γεωπολιτική σκηνή για να έχουν οι αναλυτές να αναλύουν και ο κόσμος για να βλέπει.

Είπαμε πως ζητάνε πόλεμο, όχι τον έναν τον μεγάλο, ασχέτως που θα καταλήξει η κατάσταση, αλλά κατά τόπους εστίες σε διάφορα σημεία του πλανήτη, ώστε μια νέα οικονομική κατάρρευση με παγκόσμια χαρακτηριστικά να κάνει την εμφάνιση της και την ίδια στιγμή να υπάρχει η απαραίτητη για αυτούς προσφορά σε... αίμα.

Γνωρίζοντας τις παραπάνω προθέσεις αντιλαμβανόμαστε ότι τα 70 χρόνια από της ιδρύσεώς της συμμαχίας δεν είναι γιορτή..!!!!!

Είναι ένα ραντεβού θανάτου μιας ομάδας μαριονετών, που θα πρέπει να λάβουν κρίσιμες αποφάσεις και να ξεκινήσουν τις πολεμικές προεργασίες.

Ίσως είναι και διαφωνίες μεταξύ των μελών του ΝΑΤΟ… χώρες που πιθανός να διαφωνήσουν στο στρίμωγμα της Αρκούδας, οπότε πέρα από τα ευρωπαϊκά θεμέλια, να γκρεμιστούν και τα.... συμμαχικά θεμέλια, άλλωστε όπως είδαμε πιο πάνω, υπάρχουν ήδη άλλοι οργανισμοί υπό την ηγεσία των ΗΠΑ, αν μας λέει κάτι αυτό, που μπορούν να καλύψουν το κενό ασφάλειας του πλανήτη....εαν το ΝΑΤΟ σβήσει...ή το σβήσουν..σωστά Ντόναλτ;


Αυτό που θέλω να κρατήσουμε για σήμερα είναι ότι, υπάρχει άμεση σχέση ανάμεσα στα γενέθλια της Συμμαχίας και αυτό που έγινε τότε στην Αγγλία με την δηλητηρίαση του Ρώσου... φύτεψαν σε συγκεκριμένη ημέρα τότε για να θερίσουν τώρα, υπολογίζουν τον χρόνο όπως τα χελιδόνια την άνοιξη και οι καλοί αυτοί θεριστές έχουν στραμμένο το βλέμμα τους προς Ρωσία.

Δεν ξέρω ακριβώς πως… ίσως της ρίξουν αεροσκάφος, ίσως της φορτώσουν επίθεση σε αμάχους, με χημικά.. με κάποιο τρόπο θα την προκαλέσουν, πιο πολύ και πιο ανοιχτά, ώστε να ανοίξει επιτέλους και πάλι το κεφάλαιο 3οςΠΠ.

Να γίνει μια αρχή ρε παιδί μου και όπως ξέρουμε τα μέτωπα είναι πολλά, αλλά Συρία και Ουκρανία.... έχουν το προβάδισμα αυτά τα δύο....... και έχω την εικόνα ότι θα ανοίξουν και τα δυο.!

Μέχρι τα μέσα Απριλίου, κοντα στις 18 θα περιμένω νέα τους.

Ας έχουμε και κατά νου μία ακόμη σύμπτωση, πέρυσι συμπληρώσαμε και τα 70 χρόνια από ιδρύσεως Ισραήλ και στην επέτειο αυτή, αν θυμόμαστε, εγκαινίασαν τον Μάιο την νέα πρωτεύουσα του Ισραήλ, την Ιερουσαλήμ, τότε όμως εγκαινίασαν μαζί και την έναρξη της σκοτεινής 7ετίας.

70 χρόνια το ένα γεγονός, 70 και το άλλο...!

Έχουμε να πούμε τόσα...............πιστεύω ότι κάτι πολύ άσχημο μαγειρεύεται εκεί πέρα την Πέμπτη...

Ταυτόχρονα, ισορροπούμε στο σχοινί του χρόνου, σε κρίσιμα 24ωρα, μέχρι και Παρασκευή, για μεγάλο σεισμικό/ηφαιστειακό γεγονός, οπότε για οικονομία χρόνου, παρατήρησης αλλά και ξεκούρασης, σταματάμε εδώ.!

Rick


Share:  

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου