Έτσι είπε σήμερα ο πλανητάρχης, μια ημέρα πριν μπουν οι υπογραφές στην τριμερή στο Τελ Αβιβ.

Δεν ξέρω πόσοι το έχουν καταλάβει αλλά αύριο κάποιοι ερασιτέχνες ηθοποιοί που παίζουν τον ρόλο των πρωθυπουργών σε τρία κράτη, διαμορφώνουν και επίσημα τις συνθήκες πολεμικής αντιπαράθεσης με την Τουρκία.

Αυτή η πολεμική αναμέτρηση μόνο στην ανακοίνωση της θα δημιουργήσει γιγάντια προβλήματα στην Ελλάδα.

Δεν εξετάζουμε αν πραγματοποιηθεί ουσιαστικά ή αν εκπληρωθούν οι προφητείες.

Μόνο η ανακοίνωση ότι πάμε σε πόλεμο με την Τουρκία είναι ικανή να σπείρει τρόμο και πανικό στις αγορές, στους δανειστές και φυσικά στους Έλληνες.

Η είσοδος στην εμπόλεμη ζώνη του χρόνου θα φτιάξει τα πρώτα 24ωρα ένα σκηνικό πολυπλεύρων απειλών, χαοτικό  και θα πρέπει να είναι όλα έτοιμα για την τελετή έναρξης του χάους στην Ελλάδα.

Κάντε την Ελλάδα μεγάλη ξανά λοιπόν!

Το λέει ποιος; 


Αυτός που συνεχάρη το πολιτικό μας σύστημα για την παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας.

Αυτός που αποχώρησε από την συμφωνία των πυρηνικών...

Αυτός που ανακοίνωσε πρώτος ότι η πρωτεύουσα του Ισραήλ θα είναι η Ιερουσαλήμ!
Πού εκοψε την αμερικανική επιχορήγηση στον ΟΗΕ για τους Παλαιστίνιους.

Το λέει πότε..... Στην επέτειο της 25ης.

Σε μια επέτειο που κάποιοι ακραίοι κύκλοι δηλώνουν ότι η μέρα αυτή είναι κόκκινη για διαμαρτυρία για την Μακεδονία.

Για....... αντίσταση.

Όταν κύκλοι από το εξωτερικό αναλαμβάνουν να οργανώσουν τα συλλαλητήρια της Αθήνας, θέλουν άτομα που έχουν πάρει εργολαβία την προδοσία των Πρεσπών, να μπουν μπροστά και να σπρώξουν σε ταραχές και ξεσηκωμό...δηλαδή να φέρουν την μάζα απένταντι στο σύστημα εξουσίας.

Και σίγουρα κάποιοι αναρωτιούνται....αν αυτά τα άτομα βολεύουν το σύστημα;

Και αν μερικά από αυτά τα άτομα είναι φυτεμένα εκεί από το σύστημα για να ξεσπάσουν ταραχές;

Το είπαμε νωρίς,  η συμφωνία ήρθε σε χρόνους που επιθυμούν να πάρουν φωτιά τα Βαλκάνια ...και βλέπουμε τι γίνετε σε Αλβανία και Σερβία.... και ποιον συμφέρει οι ταραχές και το error του εδώ σάπιου πολιτικού συστήματος;

Κάποιοι Μακεδονομάχοι και Μακεδονομάχισσες, της πρώτης γραμμής, που όπως λένε έχουν και τα δικά τους παιδιά, καλούν σε... αντίσταση, δηλαδή να πέσει ο κόσμος στη φάκα μιας καταδικασμένης συμφωνίας.


Αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν εμπιστεύομαι πλέον κανέναν μπροστάρη εθνικών και άλλων θεμάτων. 

Εμπιστεύομαι την ενημέρωση μου από συγκεκριμένα άτομα και αυτα που έχω μπροστά μου.

Γιατί μέσα από τον ανέτοιμο για τέτοιες καταστάσεις Έλληνα, που τον κάνει ότι θέλει η οθόνη και ένα γεγονός που θα παίξει μέσα από αυτή, δεν θα έρθει καμία επανάσταση με ουσία και θετικά για την Ελλάδα αποτελέσματα.

Το αντίστροφο μάλιστα, θα φέρουν χάος και πόνο, αυτό που θέλουν οι συντάκτες της συμφωνίας των Πρεσπών και το θέλουν Τώρα!!

Εκεί θα μεταμορφωθούμε σε μεζεδάκι για Τούρκους ,ναι εν μέσω χάους!

Δυστυχώς ένα μεγάλο ποσοστό των Ελλήνων,ακόμη και τώρα δεν βλέπει την φάκα που στήθηκε στα επόμενα μας βήματα.

Γιατί έχει χάσει την επαφή του με το εαυτό του, δεν τον ξέρει, δεν ξέρει πως θα αντιδράσει σε εμφυλιακες συνθήκες και αν δεν τιθασεύσει τα ένστικτα του, εαν δεν κάνει την αυτοκριτική του θα βγει εκεί έξω και θα σκοτώνει αδιακρίτως όπου του πει ο συντονισμός...και θα σκοτώνει στο όνομα μιας αντίστασης που το σύστημα φύτεψε!

Αυτή την στιγμή ο Έλληνας σκοτώνει και σκοτώνεται σε έναν ακήρυχτο πόλεμο του νου και των ενστίκτων, των άγριων αυτών ενστίκτων που μια απλή αφορμή είναι ικανή να οπλίσει την γλώσσα και μετά το χέρι και θα αφαιρέσει την ζωή του αλλού ή ακόμη και την δική του.

Οι ενέργειες που ενσκήπτουν πάνω από την χώρα, το τελευταίο διάστημα και ειδικά στα σημεία που έχουν στοχεύσει όπως Θεσσαλονίκη, Κρήτη, Αθήνα, Λαμία και άλλα που έχουμε πει, αστικά κέντρα και νησιά, επαναλαμβάνονται κάθε τόσο στον χρόνο και τελευταία το χάμστερακι που γυρίζει τον κύκλο του χρόνου πάει πιο γρήγορα.

Αυτό σημαίνει ότι τις τελευταίες ημέρες υπάρχει ένα αθόρυβο θέρισμα ανθρώπων, κάτι που μαρτυρά ότι κάτι μεγάλο ετοιμάζεται στην χώρα.

Σε τι κατάσταση θα μας βρει αυτό που ετοιμάζεται στη χώρα;

Στάσου σε ένα φανάρι δέκα λεπτά και θα δεις τι κρύβει ο Έλληνας μέσα του.

Γύρνα τα γήπεδα και θα δεις την την συμπεριφορά του..αλλά και σε μια παρέα γνωστών φίλων, είναι έτοιμοι να σφαχτουν είναι αν τους θίξεις την ομάδα..δηλαδή το υπερεγω που εξυπηρετείται μέσα από την ομάδα.


Έχουν ακτινογραφήσει τους τρόπους αντίδρασή μας. Μας ξέρουν πολύ καλύτερα απο ότι ξέορυμε εμεις... εμας!

Ξέρουν πότε και ποιο κουμπί να πατήσουν και μας έχουν συντονίσει άμεσα, σε μερικές μόλις ώρες στην συχνότητα που θέλουν.

Ξέρουν ότι κάποιοι "μακεδονομάχοι" λένε…….. ναι στην ψηφιακή φυλακή ή μήπως κάνω λάθος;

Ξέρουν ότι πολλοί μακεδονομάχοι έχουν όνειρο τους να δουν τον Κούλη πρωθυπουργό ή πάλι κάνω κάνω λάθος;

Ξέρουν το χάλι μας, και το πεδίο, το matrix θα διαμορφώσει έτσι τις συνθήκες ώστε να εκμεταλλευτούν την οργή μας, την αγανάκτηση μας και τις αδυναμίες μας.

Τις γνωρίζουν καλά τις αδυναμίες μας , και κάνουν χρήση τους πανεύκολα, βλέπε Αραβική άνοιξη και ειδικά Συρία.

Σε επόμενα άρθρα θα μιλήσουμε για Συρία,για το πως ξεκίνησε το τέρας του εμφυλίου που δεν ξέρουν πολλοί στην Ελλάδα, έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε τις πρώτες ημέρες των…ειρηνικών διαδηλώσεων που οδήγησαν σε εμφύλιο πόλεμο και καταστροφή της χώρας.


Αυτό που είπε ο Τραμπ σήμερα, για εμένα είναι ένα κρυφό μήνυμα, μερικές λέξεις αλλά με τεράστια σημασία.

Από την 25η Μαρτίου και έπειτα όπως όλα δείχνουν, θα επιχειρήσουν να γυρίσουν τον διακόπτη στην συχνότητα του εμφυλίου ή της προσπάθειας δημιουργίας συνθηκών που τον ευνοούν.

Και αυτό θα περάσει από τα άκρα. και τα δύο.

Για να κλείσω και να εξηγηθω, δεν ξέρω πόσο σωστά είναι τα συμπεράσματα μου αλλά αν υπάρχει εκεί έξω η κρίσιμη μάζα που μπορεί να μεταβάλει τα πράγματα και που έχει.... την χώρα, τις αξίες και τα ιδανικά της πάνω από το ΕΓΩ της.....τότε πάμε ναι για επανάσταση και να καούν τα πάντα και να τα χτίσουμε από την αρχή.

Αν όμως υπάρχουν πατριδοκάπηλοι, λύκοι ντυμένοι πρόβατα που υπηρετούν και προβάλουν το ΕΓΩ τους δια μέσου της Συμφωνίας των Πρεσπών και προσπαθούν να καλέσουν τον κόσμο αλληλοσκοτώθει την ώρα που τα ξένα κέντρα θα τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση, τότε προσωπικά αρνούμαι την συμμετοχή μου στην τελετή έναρξης σας.


Υπάρχουν νομίζω άνθρωποι… που κάνουν την διαφορά, που το λέει η ψυχή τους, που τοποθετούν πρώτα το συμφέρον της χώρας και όσον αντιπροσωπεύει και έπειτα το δικό τους, που ξέρεις ότι αν η Ελλάδα ήταν σαν αυτούς, δεν θα χρειαζόταν καμία επανάσταση γιατί δεν θα είχαμε φτάσει ως εδώ.

Οι μέρες που διανύουμε ήρθαν  για δούμε πρώτα τα δικά μας εσωτερικά χάλια και όταν καταφέρουμε να τα δούμε να κυριαρχήσουμε στα άγρια ένστικτα μας και έπειτα θα μπορούμε να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις σε συνθήκες που αναπόφευκτα θα μας δημιουργήσουν ξένα κέντρα στο εσωτερικό της χώρας.

Αυτά τα λέω για εμάς που ακόμη δεν ......μας έχουμε μάθει και κάθε στραβή στη ζωή μας έρχεται για να μας δείξει πόσα λίγα ξέρουμε για τον εαυτό μας.

Υπάρχετε και εσείς, πιθανός και εσύ που διαβάζεις τώρα, που τα έχετε καταφέρει και έχετε διορθώσει κάποια από τα κακώς κείμενα μέσα σας και εσείς θα είστε οι βάσεις μιας Ελλάδας που θα γίνει μεγάλη ξανά, όχι φυσικά όπως το εννοεί ο κ.Τραμπ.


Τα σχέδια των αφεντικών του κ.Τράμπ περνάνε μέσα από ταμπέλες και εκεί θα διακρίνουμε ποιοι εν άγνοια τους ή εν γνώση τους θα εξυπηρετήσουν το πλάνο τους.

Δυστυχώς φοβάμαι ότι οι περισσότεροι Έλληνες ή τουλάχιστον ένα μεγάλο ποσοστό, με βάση την επικαιρότητα και αυτά που βλέπω ζώντας στην πρωτεύουσα της χώρας, θα το εξυπηρετήσουν.


Ερώτημα προς Αλέξη

Αύριο πας Ισραήλ, να βάλεις άλλη μια υπογραφή κατά της Ελλάδος, αλήθεια ο συνεταίρος σου, αυτός που προσπαθεί να μας βάλει να μαλώσουμε με την Τουρκία δεν θα σου ζητήσει να..................... αναγνωρίσεις την Ιερουσαλήμ σαν πρωτεύουσα;
Θα το κάνεις, δεν εξετάζω αν προλάβεις, αλλά θα το κάνεις;;;;


Θα αναγνωρίσεις Αλέξη μου την Ιερουσαλήμ ή όχι;


Εκεί θα σε δω..αν φυσικά σου ζητηθεί, υποψιάζομαι ότι θα σου ζητηθεί και αλίμονο τι θα απαντήσεις τότε.
Rick
Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours