Τετάρτη, Μαρτίου 20, 2019

Στην ισημερία της πανσελήνου μας μιλάνε για την ημισέληνο...ακούς erdo-gun;


Σήμερα Ταγίπ σαν ένας αγνός και τίμιος Χλαπάτσας θέλω να στα ξεράσω όλα όσα κρυφάκουσα

ή δεν άκουσες.

Άκου λοιπόν τι γίνετε..

Την ημέρα που υπογράφουν τα των αγωγών στο Τελ Αβιβ, εκέι κάτω στο Ισραήλ...  λίγες ώρες μετά από τις υπογραφές και τις ανακοινώσεις αυτές της τριμερής ( 7η απογευματινή ώρα Ισραήλ), με το που μπει η 21 Μαρτίου (7+7+7) ξεκινούν κατά σύμπτωση την μεγάλη τους γιορτή οι Κούρδοι. 

Ναι!!!! Το #newroz !!Έτσι το λένε.

Άκουυυυυ πότε όρισαν να βάλουν τις υπογραφές τους στον αγωγό του διχασμού!
Οι κούρδοι, ναι οι τρομοκράτες αυτοί που ζουν κοντά στα σύνορα σου αλλά και μέσα στο έδαφος σου στην νοτιοανατολική Τουρκία και έχουν το θράσος να θέλουν και κράτος......... ε αύριο έχουν την μεγαλύτερη τους γιορτή! 

Αυτό το μέρος κοντά στα σύνορα σου, και από την μέσα μεριά, την δική σου, κάποτε είπαμε πως είναι η... Γη της επαγγελίας των Κούρδων, είναι τάμα και είναι γνωστό στην κοινή γνώμη... οι Κ
ουρδοι που δεν έχουν κράτος και που θα πρέπει να χάσεις εσύ εδάφη για να αποκτήσουν κράτος....όπως εδάφη για τον ίδιο λόγο θα πρέπει να χάσουν  και η Συρία, το Ιράν και το Ιράκ, κατά σύμπτωση που να πάρει και τα τέσσερα αυτά κράτη είναι ψηλά στη λίστα της επικαιρότητας..και... τα δύο από αυτά είναι ήδη διαλυμένα.

Γνωστές όλες αυτές οι συμπτώσεις... αλλά τα μηνύματα σήμερα είναι πολλά πρόεδρε.. και ένα από αυτά αφορούν εσένα και την χώρα σου.


Σου μιλάω χλαπάτσικα και στο αυτι γιατί σήμερα γίνεται ένας χαμός, πραγματικά από το πρωί δεν προλαβαίνω να κρυφακούω.

Λοιπόν όπως ξέρουμε, τίποτα μα τίποτα δεν ορίζεται στη γραμμή του χρόνου στην... τύχη. Τίποτα!

Σήμερα, στην εαρινή ισημερία, σε χτυπάει σεισμός…την ώρα που στην εαρινή ισημερία σου στήνουν την δική σου φάκα εκεί κάτω στο Ισραήλ, την πολεμική, ώστε να πέσει μέσα η χώρα σου και να οδηγηθεί σε πολιτική και κοινωνική αστάθεια και εσύ να πας ευθεία στο ντουλάπι της ιστορίας…..και μέσα σε αυτή την αστάθεια,  αυτοί που σε λίγες ώρες γιορτάζουν την...πρωτοχρονιά τους, γιορτάζουν την νέα μέρα (
#newroz) , την νέα αρχή, την νίκη του φωτός επι του σκότους…γιορτή σύμβολο της εθνικής τους αναγέννησης ….αυτοί θα ξεσηκωθούν στα μέρη που τους υποσχέθηκαν και θα λάβουν ως δώρο την ανεξαρτησία τους. 

Το έπιασες τι σκαρώνουν εκει στα τειχη της σιων; 

Οπότε πρόσεχε τις συνθήκες που θα σχηματιστούν και τις αποφάσεις που θα κάνεις στο Αιγαίο, διάολε στην έχουν καλά στημένη.

Πρόσεχε αν θες τη χώρα σου και ιδιαίτερα το Ντιγιάρμπακίρ…ξέρεις κανέναν δεν συμφέρει η ανάφλεξη.


Δεν θέλω να σκεφτώ πως θα είναι τα πράγματα όταν φύγεις..άλλα όλα έχουν ένα τέλος και μια αρχή και μην έχεις παράπονο, έμεινες πολλά χρόνια στην εξουσία.

Αυτοί που ετοιμάζονται να σε (ξανα)διώξουν, τώρα το παίζουν φίλοι της χώρας μου...μέχρι να σε διώξουν.

Είναι αυτοί που θα μας βάλουν να μαλώσουμε στη χαραμάδα του χρόνου, δηλαδή όταν θα τους βολεύει.

Μάι φύρερ erdo-gun.... αυτά κρυφάκουσα σήμερα!

Rick
Share:  

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου