Κατά αρχάς να πω ότι στον πλανήτη τις τελευταίες ημέρες γίνεται ένας χαμός από πληροφορίες.

Για κάποιο λόγο, ύποπτο ή μη, δεν είμαι σίγουρος, δεν φτάνουν στα αυτιά μας όσα αποφασίζονται και επηρεάζουν το μέτα.

Δεν ξέρω  τι συμβαίνει αλλά το θέμα είναι ότι ο κόσμος δεν μαθαίνει όλα όσα τρέχουν στον πλανήτη μέχρι…φυσικά να αιφνιδιαστεί με γεγονότα σαν το σημερινό.

Εδώ στο σήμερα έχουμε μια τρομοκρατική επίθεση αλλά ξέρουμε ότι η τρομοκρατία είναι ένα από τα όπλα των πειρατών αυτού του κόσμου και στο όνομα αυτής τινάχτηκαν κράτη στον αέρα.

Δεν μιλάμε για τους δίδυμους πύργους που εγκαινίασαν κάποτε την εποχή της τρομοκρατίας και της αντιτρομοκρατίας(δεν έχουν και πολύ διαφορά αυτά τα δυο)

Εκεί έχουμε την αφετηρία.


Σήμερα στην επίθεση της Ν. Ζηλανδίας έχουμε κάτι άλλο.

Αυτό το άλλο κρύβεται και στις δηλώσεις του παλαβού…. Αυστραλού ακροδεξιού δολοφόνου που σκότωσε (μέχρι στιγμής) 49 άτομα(7*7)
Εμπνεύστηκε λέει τον Άντερς Μπέρινγκ Μπρέιβικ…τον Νορβηγό δολοφόνο που τον Ιούλιο του 2011 ανέβηκε σε ένα νησί και οπλισμένος σαν αστακός θέρισε παιδάκια.

Για κάτσε όμως λίγο..

22 Ιουλίου του 2011..... 77 νέοι θυσιάστηκαν!

Το 2011 όμως και τον ίδιο μήνα κορυφώνονται οι κρίσεις σε Συρία και Λιβύη που είδαμε μερικά μόνο από τα μονοπάτια που οδηγούσαν.Έτσι πάει, παίρνω δίνω...πήρα κάτι, δίνω Αραβική Άνοιξη, τρομοκρατία, isis, εμφύλιο, ξεχαρβάλωμα αραβικών κρατών.

Έτσι και σήμερα... δίνω κάτι και  παίρνω αυτό που θέλω για το αύριο, αν δεν δώσω, δηλαδή αν δεν γεμίσω το ντεποζιτο... τότε χιλιόμετρα στο χρόνο δεν κάνω.

Είχαμε πει πριν μερικές ημέρες ότι αν δούμε θυσίες μεγάλες, σε συγκεκριμένο διάστημα τα πράγματα δυσκολεύουν. 

έκτοτε..

Αεροσκάφος έγινε μαζικός τάφος στην Αφρική.

Σήμερα ένα μακελειό σε δύο μουσουλμανικά τεμένη που είναι περισσότερες οι πληροφορίες από τις θυσίες.

Λοιπόν, έχουν έτοιμα τα πολεμικά μέτωπα, θέλουν να τα ανοίξουν, θέλουν αίμα, για να χύσουν περισσότερο αίμα, και βλέπουμε να το παίρνουν.

Θέλουν να ματώσουν τα χώματα αλλά  και οι δείκτες των αγορών ματώνουν όταν τους ρίχνουν από ψηλά.

Έχουν δοθεί χρόνοι και μοιάζουν να ακολουθούν το χρονοδιάγραμμα πιστά.

Αυτό που έγινε σήμερα έχει αντίκτυπο ακόμη και στην Ελλάδα, είπαμε είναι περισσότερες οι πληροφορίες που πέρασαν στο γεγονός από τα θύματα.

Και εδώ οι περισσότεροι ασχολούνται με τις εκλογές…και το ποιος θα βγει για να τακτοποιήσει και να τακτοποιηθεί.


Υ.Γ

Όταν συντονίζουν τον πλανήτη στη συχνότητα του μακελειού και της τρομοκρατίας, συνήθως αναμένουμε την επανάληψη του μέσα σε περίπου 72ώρες από την στιγμή που σημειώθηκε η πρώτη επίθεση.


Rick
Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours