Κυριακή, Μαρτίου 24, 2019

Η πρώτη φάση του "φοβερού" πολέμου πλησιάζει... σωστά Μάικ;

Θα ξεκινήσουμε με 2 κρίσιμες ανακοινώσεις της εβδομάδας που μας πέρασε, που "κατα σύμπτωση" και πάλι μας ήρθαν δίπλα δίπλα.

21.3 Τραμπ: Αναγνωρίζουμε την ισραηλινή κυριαρχία στα Υψίπεδα του Γκολάν
22.3 Τραμπ: Τo ISIS δεν κατέχει πια εδάφη στη Συρία

Με διαφορά μερικών ωρών γίνονται δύο διαφορετικές και πολύ σοβαρές ανακοινώσεις!

Ο χρόνος που γίνονται, είναι η προσπάθεια τους να μπουν σε χρονικό συντονισμό γεγονότα, που θα μας φέρουν πιο κοντά σε αυτά που γράφουν οι Μαύρες ατζέντες τους...ή τουλάχιστον έτσι νομίζουν.

Ξεκινάμε από το δεύτερο. 


Το τέλος του Ίσις!

Το τέλος της εδαφικής κυριαρχίας του Ίσις στη Συρία που ανακοίνωσαν οι κούρδοι και ο Τράμπ είναι το τέλος του.. ..Άσαντ.

Δηλαδή σαν εντολή στο πεδίο, εγώ διαβάζω το τέλος του Άσαντ από την πολιτική σκηνή,....νεκρός ή ζωντανός.

Οπότε, γνωρίζοντας αυτό και αναλύοντας το χρονοδιάγραμμα του συριακού πολέμου, ακόμη ο πόλεμος δεν άρχισε εκεί κάτω.

Αυτό που ζήσαμε τα προηγούμενα χρόνια ήταν ένας πόλεμος δια των αντιπροσώπων των μεγάλων.

Σειρά των... μεγάλων τώρα, όλοι όσοι έστειλαν αντιπροσώπους εκεί κάτω και δεν αποχώρησαν ακόμη όπως είπαν κάποτε… σειρά αυτών να εμπλακούν σε μια πρώτη φάση αυτού του φοβερού πολέμου που πλησιάζει την ανθρωπότητα, στο μεγάλο και ισχυρό θυσιαστήριο της Συρίας. 


Έχουμε πει κάποιους χρόνους, βάλαμε τα τσιρότα μας, και αναμένουμε.

Πάμε τώρα στην πρώτη ανακοίνωση Τράμπ. 


Αναγνωρίζουμε την ισραηλινή κυριαρχία στα Υψίπεδα του Γκολάν

Λίγο πριν την ανακοίνωση του τέλους του Ίσις, μιας τρομοκρατικής οργάνωσης που έφερε το απαραίτητο χάος στην περιοχή, ο Τράμπ πάλι με ανακοίνωση του λέει ότι αναγνωρίζει τον έλεγχο, πρόσεχε τον έλεγχο στα Υψίπεδα του Γκολάν και αναγνωρίζει επίσης την "κρίσιμη στρατηγική σημασία του Γκολάν για το Ισραήλ και την σταθεροποίηση της περιοχής"...!!!!!Πάμε ανάποδα στην σκέψη… 


Εν μέσω του εμφυλίου και του χάους έρχεται η αναγνώριση ελέγχου των υψωμάτων του Γκολάν από την....Ιερουσαλήμ και από πίσω, εν μέσω του ίδιου χάους ακολουθεί και η πολύαναμενόμενη επίθεση στην Περσία. 


Πρώτα το χάος, μετά οι ανακοινώσεις....πως μερικοί λοιπόν δεν καταλαβαίνουν ποιος έφερε το χάος;(Κρατάμε τον τρόπο δράσης του χάους και για την Ελλάδα, καταγράφοντας αυτό το μοτίβο γεγονότων.!)

Δηλαδή ο Τράμπ ανακοινώνει τον έλεγχο (όχι την κατοχή!!) της περιοχής του Γκολάν (στα ελληνικά "Γαυλανίτις"), που το Ισραήλ είχε καταλάβει μετά το πέρας του πολέμου των έξι ημερών το 1967 και που ανακοίνωσε επίσημα την κυριαρχία του το 1981.

Τι ιδιαίτερο όμως έχουν αυτά τα... περίπου 1.200 τετραγωνικά χιλιόμετρα γης και είναι από στρατηγικής άποψης χρήσιμα;

Κατά αρχάς η ενεργειακή αξία των υψωμάτων είναι... τεράστια λένε!

Κακές γλώσσες ξένων αναλυτών  κάνουν λόγο για ένα τεράστιο πετρελαϊκό κοίτασμα που βρέθηκε στο υπέδαφος του Γκολάν.

Μάλιστα, σε διερευνητικές γεωτρήσεις που έγιναν στο σημείο, ο εκπρόσωπος της αμερικανικής εταιρίας ενέργειας Τζίνι (Genie Energy Ltd) που έκανε τις έρευνες,  δήλωσε ότι εκεί κάτω πιθανολογείται ότι υπάρχουν δισεκατομμύρια βαρέλια μαύρου χρυσού.

Μισό λεπτό όμως…μισό λεπτό…

Ας ρίξουμε μια ματιά στο ποιοι είναι μέτοχοι  της εταιρίας 
Genie Energy Ltd που πήγε και έκανε έρευνα εκεί κάτω.

Ο Ιδρυτής της εταιρίας Τζίνι(Genie) είναι ο Αμερικανοεβραίος Howard Jonas.

Από εκεί ύστερα η συμβουλευτική επιτροπή της εταιρίας αποτελείται από τους:

1.Dick Cheney (πρώην αντιπρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών)

2.Rupert Murdoch (μεγιστάνας των μέσων ενημέρωσης και πρόεδρος της News Corp )

3.James Woolsey (πρώην διευθυντής της CIA)

4. Larry Summers (πρώην επικεφαλής του Υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ

πρώην κυβερνήτης του Νέου Μεξικού)

5. 
Michael H. Steinhardt.....Επενδυτής, διαχειριστής hedge fund (και διαχειριστής ελληνικών αγαλμάτων που κλάπηκαν) , φιλάνθρωπος και δισεκατομμυριούχος

6. Mary Landrieu (πρώην γερουσιαστής των Ηνωμένων Πολιτειών)
Και… 


7. Jacob Rothschild, ο 4ος (εδώ οι συστάσεις δεν χρειάζονται)


Μάλιστα..

Ξανα κοίτα πάλι ποιοι είναι τα μέλη του συμβουλίου μιας…. εταιρίας ενεργείας και μίλα μου μετά για την κλιματική αλλαγή και το λιώσιμο των πάγων.

Αυτό δεν είναι συμβούλιο αλλά μεξικάνικη συμμορία.

Μεγιστάνες του πλούτου και των ΜΜΕ, «φιλάνθρωποι», ανώτατοι κυβερνητικοί αξιωματούχοι των ΗΠΑ και λοιποί στο συμβούλιο μιας εταιρίας που…έκανε έρευνες και ανακάλυψε μαύρο χρυσό στα..... 
διαφιλονικούμενα υψίπεδα του Γκολάν;

Καλα ρε γαμώτο, αλλά μέρη δεν έχει,  εκεί βρήκαν να κάνουν έρευνες και να βρουν τρις ...............εκατομμύρια βαρέλια;

Ή είναι η αφορμή για να περάσουν μέσα από τα συμφέροντα των κρατών και των μαριονετών σαν τις παραπάνω τα......... συμφέροντα των σκιών, δηλαδή η κατάληψη των υψιπέδων του Γκολάν και η αναγνώριση τους με δόλωμα την ενέργεια και τον μαύρο χρυσό που θα  δημιουργήσει...πολεμική κρίση;

Μα αυτό δημιουργεί , όπως θα δούμε παρακάτω.

Πάμε τώρα στο γεωστρατηγικό όφελος του Γκολάν.

Από στρατηγικής άποψης είναι υψώματα απαραίτητα για τον IDF,  λόγω του υψόμετρου και της πεδιάδας που μπορούν να καλύψουν την άμυνα και την επίθεση του Ισραήλ σε περίπτωση εμπλοκής σε πολεμικό παρακαλώ γεγονός.


Πάμε να διαβάσουμε την είδηση και πάλι στον καθρέπτη...ανάποδα δηλαδή...

Αν ετοιμάζομαι για πολεμικό γεγονός αναγνωρίζω την κυριαρχία μου στο μέρος που επιθυμώ να στήσω την άμυνα μου. 

Να το ξαναπούμε.....Αν ετοιμάζομαι για πολεμικό γεγονός αναγνωρίζω την κυριαρχία μου στο μέρος που επιθυμώ να στήσω την άμυνα μου.

Και την επίθεση μου....!!!! 
Δεν ξέρω αν το πιάνουμε... πόσο σοβαρή είναι αυτή η ανακοίνωση τι είπε και τι εννοούσε ο Τραμπ, μία ημέρα μετά την τριμερή Ελλάδος Κύπρου Ισραήλ........... σωστά κ.Πομπέο;Μάικ...ψιτ φιλαρακο... που ήσουν 21 του μήνα όταν ανακοινωνε ο δικός σου οτι αναγνωρίζει συριακο έδαφος για εβραικό;Και τι είπες Μάικ μια ημερα μετά την ανακοίνωση του εργοδότη σου;
Που πηγές Μάικ μια ημέρα μετά τις ανακοινώσεις;


Μάλιστα... απαντησες σε όλες μου τις απορίες....


Ολα τα κάνατε μπροστά στα μάτια μας και είναι θλιβερό όχι ότι τα κάνετε, ότι δεν σας παίρνει χαμπάρι ο κοσμάκης...ποτέ δεν σας πήρε, γιατί αν σας είχε καταλάβει, δεν θα αιματοκυλούσε κάθε λίγο και λιγάκι ο πλανήτης...αυτό νομίζω.

Ισιώνεις Μάικ το έδαφος για την επίθεση στο Ιράν, σε όσους συνεργάζονται με το Ιράν, καθαρίζεις τα ζιζάνια γύρω από τα τείχη του ναού...του τρίτου ναού της νέας εποχής.

Ερώτημα Μαίκ..


Την ώρα που βλέπει η παρέα σου μέσα από τον Λευκό οίκο, τίτλους ιδιοκτησίας του Ισραήλ επάνω στα εδάφη του Γκολάν, την ίδια ώρα πως και δεν αναγνωρίζετε την ρωσική κυριαρχία στην....... Κριμαία;Εκεί που…νίκησε η Δημοκρατία, όπως σας αρέσει να λέτε και με δημοψήφισμα επέλεξαν ελεύθερα και δημοκρατικά οι πολίτες της Κριμαίας με ποια χώρα θέλουν να είναι και αν θυμάμαι καλά το 95% επέλεξε Ρωσία, δηλαδη εκεί που άνηκε ιστορικά και πολιτιστικά η Κριμαία.

Όχι μόνο δεν αναγνωρίζεται το νέο status quo της Κριμαίας αλλά επιβάλετε και οικονομικές κυρώσεις κατηγορώντας την για επεκτατική πολιτική και με αφορμή αυτό το δημοψήφισμα γεμίζετε την «αυλή» της με νατοϊκά οπλικά συστήματα ..για να μην μπορεί να κουνηθεί Η ΑΡΚΟΎΔΑ όταν εκεί κάτω δημιουργήσετε την τρίτη κρατική οντότητα, την Ιερουσαλήμ, (Παλαιστίνη και Ισραήλ οι άλλες δύο σύμφωνα με απόφαση του ΟΗΕ!!) 


Δηλαδή η παγκόσμια ειρήνη θα έρθει μέσα από την Ιερουσαλήμ, μέσα από το μέρος που βασίλευε το μίσος και ο πόλεμος…έτσι...γιατί σας αρέσουν οι συμβολισμοί πολύ και μένουν στην ιστορία…. αν φτάσετε να την γράψετε όπως θέλετε την ιστορία…

Και στον σχεδιασμό αυτόν  πέφτει και η Ελλάδα, σωστά Μάικ;

Για αυτό προκαλείτε τους Τούρκους Μάικ…για αυτό ξαφνικά μας θυμηθήκατε εμάς και τις ψεύτικες ενεργειακές σας συμφωνίες....για να κλείσουν τα Στενά οι χαζοί, όταν εσείς ξεκινήσετε για Περσία…για να καθυστερήσετε την κάθοδο των Ρώσων δια θαλάσσης από τα Στενά.


Τα ενεργειακά συμφέροντα είναι απαραίτητες αφορμές, θέλετε να ανακόψετε την πιθανή φόρα της Ρωσίας για τη Νεά Ιερουσαλήμ...και έπειτα να την στριμώξετε, ώστε να βυθίσετε τον πλανήτη στο χάος και στον πόλεμο.

Κλείνω με άλλο ένα στοιχείο...κλείνω γιατί σας σιχάθηκα και κουράστηκα μέρα που είναι να ασχολούμαι με τα χάλια σας.

Ποιο είπαμε πιο πάνω ότι είναι το ελληνικό όνομα της περιοχής του Γκολάν;

Γαυλανίτις..

Για πάμε στην σοφία των αριθμών, με βάση αυτά που είπαμε πιο πάνω και ας πατήσουμε την λέξη "Γαυλανίτις"


Rick
Share:  

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου