Δευτέρα, Μαρτίου 04, 2019

"Ο πόλεμος αρχίζει όταν θέλεις, αλλά δεν τελειώνει όταν θέλεις"
Μια ανακοίνωση σαν την σημερινή θα έπρεπε να προβληματίσει όλη τη στάνη…αλλά μάλλον...δεν!

Μια τέτοια ανακοίνωση γίνεται πληροφορία.... ειδικά όταν είναι πιστή στο ραντεβού της με τον χρόνο,με τη ρόδα του χρόνου που κυλάει με σκοπό να μετατρέψει τον πλανήτη για τρίτη φορά σε σφαγείο!

Δεν περιμένω τις επίσημες ανακοινώσεις, ήδη προετοιμάζομαι και ο κάθε ένας ας κάνει την προετοιμασία του τόσο σε υλικό, όσο και σε πνευματικό επίπεδο,…και ειδικά για το δεύτερο πλησιάζει διάστημα ιδανικό που μας διευκολύνει….και ας μας κοροϊδεύουν... ας μας λένε χαζούς, τρομολαγνους, καταστροφολόγους κλπ. αυτοί... ναι αυτοί που αναλώνονται σε καρναβάλια και εκλογές ενώ τα τύμπανα βαράνε δυνατα.Ο κάθε ένας ας κάνει ότι καλύτερο μπορεί…γιατί η φάση αυτή του πολέμου θα είναι ακαριαία, δίχως προκαταρκτικά και προλόγους.... μπαμ και φύγαμε….. αγορές στο ναδίρ καύσιμο στο ζενίθ.

πότε......... θα αναρωτηθούν κάποιοι!

Υπάρχουν οι χρόνοι, οι ύποπτοι

Αν...αν....από 22 μέχρι 18 στο μπροστά μας, εδώ κοντά μας,  έχουμε την έναρξη την επίσημη, τότε καθρεπτίζεται και η χώρας μας από πίσω και θα ξαναμιλήσω για καλοκαίρι, ναι αυτό που έρχεται και είναι η δεύτερη φορά και την τρίτη θα πούμε περισσότερα.

Γιατί και εδώ, στα δικά μας μέρη, ετοιμάζεται η τελική επίθεση και... επιζητούν το ατύχημα αγαπητέ υπουργέ και θα συμβεί... ναι θα συμβεί ….για όσα θα φέρει το ατύχημα…και το πρώτο και καλύτερο που θα φέρει είναι η....................... ΠΕΙΝΑ.

Δεν είμαστε συνηθισμένοι σε ατμόσφαιρα Υεμένης, να πεθαίνουν τα παιδιά μας από πείνα, κανείς μας, αλλά μια ενδεικτική προετοιμασία θα μας κάνει να την αντιμετωπίσουμε καλύτερα. 

Να αντιμετωπίσουμε και όσους αυτή τη στιγμή δεν σκέφτονται έτσι.

Γιατί δεν υπάρχει χειρότερος προσωπικός σύμβουλος από το άδειο στομάχι…

Αν τις επόμενες ημέρες αντικρίσουμε στην οθόνη μας μεγάλη θυσία από (φυσική ή μη) καταστροφή είναι ένα μεγάλο σινιάλο 
 για το διάστημα που είπαμε παραπάνω. 

Γιατί πριν από έναν μεγάλο πόλεμο αναζητούν ενέργεια.

Δεν είναι η πρώτη φορά.

Και συνήθως… συνήθως λέω… είναι φυσική η καταστροφή δίχως να αποκλείονται τα υπόλοιπα ενδεχόμενα.

Και πόσο κόκκινες είναι οι 72 ώρες γύρω και κοντά από τη Δευτέρα που έρχεται


        


Rick

Share:  

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου