Κακό πράγμα η αλαζονεία Τούρκε πρόεδρε. Κακό και χαζό!

Σίγουρα δεν το βλέπεις αλλά σήμερα θέλω να σου πω για άλλη μια φορά ότι οι σκιές κόβουν βόλτες πάνω από την χώρα σου.

Ναι....ναι....μη μου μιλάς για την Ελλάδα, τώρα μιλάμε για την χώρα σου, για εσάς, που όπως λες κάποτε πετάξατε εμάς στη θάλασσα…που ήρθαμε όρθιοι μα φύγαμε σε φέρετρα.

Μάλλον η αλαζονεία σου κινεί τη γλώσσα σου αλλά δεν σου κρατάω κακία γιατί ξέρω δυο πράγματα.

Το ένα είναι ότι η θητεία σου είναι η παράταση μας.

Το δεύτερο είναι ότι δεν σε θέλουν και... γνωρίζουμε την τύχη αυτών που δεν θέλουν.!!

Μην ξεχνάς ότι...

Η χώρα σου είναι ένας από τους κατασκευαστές του Ίσις.

Η χώρα σου προσφέρει καταφύγιο στους τρομοκράτες.

Η χώρα σου εξόπλισε και εκπαίδευσε του τρομοκράτες.

Συνεργάζεται η χώρα σου ή τέλοσπαντων κάποιοι μέσα στην Τουρκία με τρομοκρατικές ομάδες οι οποίες «κατά λάθος» βομβαρδίζουν νοσοκομειακές εγκαταστάσεις σε συριακές πόλεις….ώστε οι τραυματίες αναγκαστικά να μεταφέρονται για να νοσηλεία σε τουρκικά νοσοκομεία…

Η χώρα σου μαι γιγάντια λαϊκή αγορά  γεμάτη από....... όργανα παιδιών...ναι παιδιών, νεών ανθρώπων που ούτε καν έχουν ενηλικιωθεί και που τραυματίστηκαν στη Συρία και πάνε δήθεν για νοσηλεία σε νοσοκομεία της Τουρκίας αλλά.... και από εκεί και πέρα χάνονται τα ίχνη τους!

Είναι ψέματα αγαπητέ Πρόεδρε;;;;

Όχι δεν είναι…όπως δεν είναι ψέματα και αυτά που έχουμε πει κατά καιρούς, μάλλον αρκετό καιρό πριν, ότι δηλαδή μετράς ανάποδα.

Μετράς ανάποδα γιατί οι άρχοντες αυτού κόσμου έχουν αλλά κατά νου για τα μέρη σου και το πρόβλημα είναι ότι αυτοί που σε θέλουν εκτός της σκακιέρας το παίζουν..... φίλοι μας.

Αν δεν κάνεις την κίνηση σου στο Αιγαίο, που μεταξύ μας θα είναι αυτοκτονία για εσένα να την κάνεις, πιθανός πριν το καλοκαιράκι θα πας "διακοπές".

Υπάρχει η τάση να δημιουργήσουν πολεμική ατμόσφαιρα στις δύο χώρες, υπάρχουν κάποιοι χρόνοι,τους είπαμε... από 13 έως 31 του μήνα, όχι απόλυτα δεσμευτικοί αλλά κρίσιμοι, που αν λήξουν δίχως την κίνηση σου θα έχουμε να πούμε περισσότερα. 

Εκεί να δεις τι έχουμε να πούμε!

Όμως, η δημιουργία μιας τέτοιας ατμόσφαιρας, πολεμικής, θα βυθίσει στον πόνο και την θλίψη την χώρα μου αλλά και θα εξαφανίσει την δική σου.

Εδώ θα πέσουμε σε προφητείες που οι σκηνοθέτες προσπαθούν με κάθε τρόπο να αποφύγουν. Εμπιστεύομαι απόλυτα τα λόγια των φωτισμένων ανθρώπων θεωρώντας τα πυξίδα των εξελίξεων...οπότε και δε τα πειράζω, εδώ απλά παρουσιάζουμε γεγονότα που θα μας πάνε εκεί….άλλωστε την ημέρα που θα πατήσουμε και επίσημα στα λόγια αυτά των Αγίων μας, η στήλη αυτή θα κλείσει.

Ξέρεις Πρόεδρε... είναι κατάρα αυτά που έκανε η χώρα σου….είναι κατάρα επίσης τέτοιες εποχές να έχεις στην κατοχή σου τα Στενά.

Μεγάλη ατυχία φίλε, σε μια παγκόσμια γεωπολιτική λειψυδρία εσύ να έχεις κουβάδες με νερό στην χέρια σου σου…ε κάποια στιγμή ...αργά ή γρήγορα θα στην πέσουν οι συμμορίες.

Σίγουρα κάποια από τα παραπάνω θα στα μετέφερε μυστικά στο αυτί ο δικός μας υπηρέτης της νέας εποχής, στο τελευταίο του ταξίδι.

Ακόμη το θυμάμαι το ταξίδι αυτό, γιατί δεν ήταν ένα οποιοδήποτε ταξίδι.

Δεν μπορείς να δεις τους τοκογλύφους που ζητάνε αίμα μέσα στη χώρα σου, σε επαναλήψεις που κάνει ασυνείδητα η φύση.

Όσο φωτεινό και αν είναι το φεγγάρι τις επόμενες ημέρες δεν το λες και ρομαντικό, νομίζω θα καταλάβεις ότι εκεί κοντά η χώρα σου πέφτει στο δρεπάνι του χρόνου.

Έγινε άλλες δυο φορές μα πέρασε ξώφαλτσα... και τώρα ξανά πριν το κλείσιμο του μήνα και μετά την μεθαυριανή συμφωνία στο τελ αβιβ.

Για άλλη μια φορά σου είπα τον πόνο μου γιατί σε λίγο καιρό σε ποιον θα τον λέω….θα είσαι εκεί για τον λέω;

Τα είπα όλα αυτά γιατί καμία καταστροφή δεν έρχεται στην τύχη, ακάλεστη!

Δεν κόβουν τυχαία βόλτες τα όρνια πάνω από τα μέρη σου.

Τα είπα όλα αυτά διότι ο πλανήτης μετατρέπεται σε ένα σύγχρονο σφαγείο που αυξάνει την παραγωγή σε θυσίες....μέρα με την ημέρα......... και η χώρα σου δεν γίνεται να λείπει από αυτή την... ανακατασκευή.

Rick
Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours